Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 16, 2016

Τσίπρας-Μέρκελ: Κοινή μας απειλή ο ανερχόμενος Εθνικισμός!

Τον «μπαμπούλα» της «ακροδεξιάς» χρησιμοποίησε για ακόμα μια φορά ο Τσίπρας ενώπιον της Μέρκελ στην προσπάθειά του να την πείσει για την επίτευξη «πολιτικής λύσης» στο οικονομικό πεδίο, που ήταν και το αντικείμενο των σημερινών συνομιλιών τους στο Βερολίνο.

Αμέσως μετά την «σφαλιάρα» από την Μέρκελ, η οποία παρέπεμψε το ζήτημα του χρέους και των εξαγγελιών Τσίπρα στους «θεσμούς», ο πρωθυπουργός έσπευσε να «θυμίσει» στην Μέρκελ την απειλή που συνιστά η άνοδο των Εθνικιστών σε ολόκληρη την Ευρώπη για την κυριαρχία των διεθνών τοκογλύφων, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την αφαίμαξη των Ευρωπαϊκών Λαών.

Συγκεκριμένα, ο Τσίπρας είπε: «Κοινή μας απειλή είναι η ραγδαία άνοδος...
των ρατσιστικών, ακροδεξιών φωνών στην Ευρωπή που αποτελεί κοινή απειλή για το ευρωπαϊκό μας μέλλον και θα πρέπει να αντιμετωπιστεί αποφασιστικά από όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις στην Ευρώπη».

Ο κάθε Έλληνας οφείλει να σκεφτεί το εξής: Ο Τσίπρας και η Μέρκελ που είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για την οικονομική κρίση και την κατάντια της Ελλάδας στο λεγόμενο «προσφυγικό» είναι οι «δημοκρατικές δυνάμεις» που θα πρέπει να αντιμετωπίσουν «αποφασιστικά» τους Εθνικιστές.
Η θέση των Ελλήνων ποιά πρέπει να είναι; Με αυτούς που τους καταπιέζουν, τους πίνουν το αίμα και τους υποβαθμίζουν τη ζωή ή με τους Εθνικιστές;

Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την παρακάτω σχετική ανακοίνωση: «O Τσίπρας συνεχίζει την πολιτική υποταγής στην Μέρκελ και βυθίζει την χώρα σε οικονομικό και κοινωνικό χάος εφαρμόζοντας πιστά τα αντιλαϊκά μέτρα που του υπαγορεύουν οι διεθνείς τοκογλύφοι για μνημόνιο και λαθρομετανάστες».

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών