Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 21, 2016

Τέρμα τα Χριστούγεννα για τη ΝΔ μετά την ψήφο στο τζαμί και το σύμφωνο συμβίωσης

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Από έναν μασόνο τι άλλο να περιμένεις;

Θέλει ο κοσμοπολίτης να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει!

Ο λόγος για τον νυν αρχηγό της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος ακόμα και στην ευχετήρια κάρτα που έστειλε ενόψει των Χριστουγέννων, έδειξε ότι δεν τον συνδέει τίποτα με τα πατροπαράδοτα ήθη και έθιμα του Ελληνικού Λαού. «Καλές...
Γιορτές! Χρόνια Πολλά! Το 2017 να φέρει την αναγέννηση της πατρίδας μας» ήταν το περιεχόμενο της ευχετήριας κάρτας του Μητσοτάκη.

Είναι προφανές ότι «το παλτό» αυτό, που φιλοδοξεί να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας για να παραλάβει την σκυτάλη της μνημονιακής διαχείρισης από τον Τσίπρα, κινείται στο πνεύμα του Φίλη περί… «ουδετεροθρησκείας». Την στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού παραμένει (παρά τις… φιλότιμες προσπάθειες κάποιων) πιστή στην Ορθοδοξία, ο Μητσοτάκης δεν κάνει την παραμικρή αναφορά στην ευχετήρια κάρτα του για τα Χριστούγεννα.

Ακολουθεί κι αυτός το δόγμα των πολυπολιτισμικών κοινωνιών, όπου η ευχή «Καλά Χριστούγεννα» θεωρείται ως «μη πολιτικά ορθή», καθώς… προσβάλλει τους εβραίους, τους μουσουλμάνους και τις άλλες θρησκείες, αλλά και τους άθεους. Γι αυτό, το «Καλά Χριστούγεννα», το οποίο παραπέμπει στην κατεξοχήν Χριστιανική Γιορτή, αντικαταστάθηκε από το γενικό και αόριστο «Καλές Γιορτές».

Την ίδια ώρα που ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωνε με νόημα στις ΗΠΑ (την «πρωτεύουσα» της «πολιτικής ορθότητας») ότι «πλέον μπορούμε να λέμε “Καλά Χριστούγεννα”», ο Μητσοτάκης ταυτίζεται απόλυτα με τις επιδιώξεις εκείνων που θέλουν να εξαφανίσουν από τον χάρτη ό,τι αντιτίθεται στο χυλό της παγκοσμιοποίησης και της πολυπολιτισμικότητας.

Τα θλιβερά «εθνικόφρονα» παπαγαλάκια της ΝΔ να χαίρονται τον… ηγέτη τους, τον πολέμιο «του Εθνικισμού και του λαϊκισμού», τον εκλεκτό της λέσχης Μπίλντεμπεργκ.

Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών