Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Δεκεμβρίου 31, 2016

Αυταρχισμός: Η αστυνομία της Μέρκελ απαγόρευσε τις πρωτοχρονιάτικες συγκεντρώσεις των Γερμανών εθνικιστών και πατριωτών

Την κλασική λαϊκή ρήση «εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι» θυμίζει η τακτική της αστυνομίας της Κολωνίας να απαγορεύσει «για λόγους ασφαλείας», στο εθνικιστικό NPD και το πατριωτικό AfD να πραγματοποιήσουν συγκεντρώσεις την νύχτα της Πρωτοχρονιάς, έναν ακριβώς χρόνο μετά τις μαζικές σεξουαλικές επιθέσεις στο κέντρο της πόλης από «πρόσφυγες» και (λαθρο)μετανάστες. Αρχικά, η αστυνομική απαγόρευση επικυρώθηκε από το δικαστήριο για την περίπτωση του NPD, με το ενδεχόμενο το AfD να κινηθεί δικαστικά εναντίον της απαγόρευσης να είναι ακόμη ανοικτό.

Με απύθμενο θράσος και ανάλογη υποκρισία ο επικεφαλής της αστυνομίας της Κολωνίας Γιούργκεν Ματίες δήλωσε ότι «Στόχος...
δεν είναι να εμποδιστεί η πολιτική ελευθερία του λόγου»! Συνεχίζοντας στο ίδιο επίπεδο θράσους και υποκρισίας, είπε πως «Αυτό που μας απασχολεί αποκλειστικά είναι να αποτραπούν απτοί και ορατοί κίνδυνοι για συγκεντρωμένους και για όσους δεν θα συμμετείχαν».

Αξίζει να σημειωθεί ότι την νύχτα των περυσινών πρωτοχρονιάτικων εορτασμών στην Κολωνία, εκατοντάδες νεαρές γυναίκες είχαν πέσει θύματα εξαιρετικά επιθετικής σεξουαλικής παρενόχλησης από ομάδες ανδρών «μη γερμανικής υπηκοότητας», όπως στη συνέχεια ανέφερε η αστυνομία.

Οι επιθέσεις είχαν γίνει σε διάφορα σημεία και μέχρι να σχηματιστεί πλήρης εικόνα από τις καταγγελίες που έφταναν τις επόμενες ημέρες, είχαν περάσει αρκετές ημέρες - κάτι που έγινε η πρώτη λαβή επικρίσεων σε βάρος της αστυνομίας. Ακόμη χειρότερα όμως, η τοπική αστυνομία κατηγορήθηκε πως στην αρχή αποσιώπησε το υπόβαθρο των δραστών. Τα περιστατικά κατέληξαν καμπή για το πώς βλέπουν οι Γερμανοί την προσφυγική κρίση, με το κίνημα Pegida και τα κόμματα NPD και AfD να χρησιμοποιούν την «νύχτα της Κολωνίας» για να φέρουν την δημόσια συζήτηση στο δικό τους γήπεδο.

Η αστυνομία της Κολωνίας, δηλαδή, η οποία επιχείρησε πέρυσι να αποσιωπήσει το εθνοτικό προφίλ των δραστών, για προφανείς λόγους εξυπηρέτησης της παράνοιας της «πολιτικής ορθότητας», συγκαλύπτοντας ουσιαστικά την εγκληματική τους δράση, προσπαθεί φέτος να απαγορεύσει συγκεντρώσεις νόμιμων πολιτικών σχηματισμών (σας θυμίζει κάτι το όλο σκηνικό;) εναντίον της σεξουαλικής κακοποίησης γυναικών.

Είναι ολοφάνερο ότι το προδοτικό καθεστώς στην Γερμανία και οι δυνάμεις καταστολής που το υπηρετούν τρέμουν την έκρηξη της λαϊκής οργής των Γερμανών, οι οποίοι βλέπουν να μετατρέπονται σε παρίες και θύματα μέσα στην ίδια τους την χώρα. Κάλυψη των εγκληματικών δραστηριοτήτων των «προσφύγων» και απαγόρευση νόμιμων συγκεντρώσεων από τα πατριωτικά κόμματα της Γερμανίας. Αυτή είναι η «δημοκρατία» της Μέρκελ και των συνοδοιπόρων της.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών