Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 23, 2016

Σφυροκόπημα Κασιδιάρη στον Καμίνη: “Είσαι ανύπαρκτος και τουρκολάγνος! Δήμαρχος του facebook και του twitter… παραιτήσου!” ΒΙΝΤΕΟ

Με αφορμή την απόλυτη αδιαφορία του Δήμου την ώρα που τα Εξάρχεια και το Πολυτεχνείο καίγονται, ο Ηλίας Κασιδιάρης αποκάλεσε τον Καμίνη "ανύπαρκτο και δήμαρχο του facebook και του twitter".

Mόλις η παράταξη "Ελληνική Αυγή" αναλάβει την Διοίκηση του Δήμου θα συσταθεί Ειδική Ομάδα της Δημοτικής Αστυνομίας, που θα παρεμβαίνει - παρουσία του Δημάρχου - σε τέτοια γεγονότα και θα καταστέλλει άμεσα τους ταραξίες.

Εν συνεχεία ο Ηλίας Κασιδιάρης χαρακτήρισε τουρκολάγνο τον Καμίνη με αφορμή τον φωτισμό του δημαρχείου με τα χρώματα της τουρκικής σημαίας.

Δείτε το βίντεο...


2 σχόλια:

  1. Και βεβαιως την μασονοκ@λοτρυπιδα τον σκύλο γουδη τον εχεις γραμμενο στα @ρχιδι@ σου!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η μοναδική εξήγηση για την εκρηκτική άνοδο της ΧΑ έχει ρίζες στις πολιτικές της θέσεις. Έχει τόσο δίκιο σε αυτά που όλα τα στελέχη της λένε εντός και εκτός βουλής, έχει συνέπεια λόγων και έργων χωρίς κωλοτούμπες και συμβιβασμούς, έχει δικαιωθεί τόσο πανηγυρικά στις τοποθετήσεις της τελευταίας 10-ετίας (και ποιο παλιά βέβαια αλλά τόσο θυμάται ο Έλληνας Ελληνάρας) που το δίκιο της και η λογική που αποπνέουν οι θέσεις της δεν μπορούν να κρυφτούν από τον λαό πια από τα ΜΜΕ (Μαζικά Μέσα Εξαπάτησης). Και όσο περνάει ο καιρός τόσο και ποιο πολλοί θα πλαισιώνουν τις τάξεις της.

    Κύριοι του "δημοκρατικού" "τόξου" θα είμαστε παρόντες στις επόμενες εκλογές όπου και όποτε διαλέξετε. Ούτε εκλογική ετοιμότητα / γυμναστική τύπου Κούλη, ούτε σκιώδεις κυβερνήσεις, ούτε τίποτα από τα καραγκιοζιλίκια των προηγούμενων πρωθυπουργών που όντας άδεια πουκάμισα παριστάνανε με την βοήθεια της διαπλοκής τα παγόνια.

    Διαλέξτε τόπο και χρόνο. Από εσάς εξαρτάται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών