Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 01, 2016

Το πρώτο ανέκδοτο της χρονιάς από τον χαζοχαρούμενο Τσίπρα: “Τέλος η φτώχεια - Το 2016 θα είναι το έτος της ανάκαμψης”


Το πρώτο ανέκδοτο της χρονιάς από τον χαζοχαρούμενο Τσίπρα: “Τέλος η φτώχεια - Το 2016 θα είναι το έτος της ανάκαμψης”

"Ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται" λέει ο θυμόσοφος λαός, πράγμα που σημαίνει ότι ο πολιτικός βίος του Τσίπρα - που έκλεψε την ψήφο του ελληνικού λαού και είπε ψέμματα με το τσουβάλι- αναμένεται σύντομος.
Ο θιασάρχης της κυβέρνησης των μνημονιακών σαλτιμπάγκων, οι πολιτικές δηλώσεις και εξαγγελίες των οποίων πέρα από απογοήτευση προκαλούν νευρικό γέλιο, είχε το θράσος να μιλήσει για ανάκαμψη και ανασυγκρότηση πάνω από τα ερείπια μιας Πατρίδας που ψυχορραγεί.
Ο εκτός τόπου και χρόνου και ανεκδιήγητος Τσίπρας αντί να....

Stratfor (CIA) για το 2016: Πολιτική αστάθεια στην Ελλάδα, συγκρούσεις, ταραχές και πτώση της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου


Stratfor (CIA) για το 2016: Πολιτική αστάθεια στην Ελλάδα, συγκρούσεις, ταραχές και πτώση της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου

Το περιβόητο ίδρυμα Stratfor, φερέφωνο των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, προέβη στην καθιερωμένη πρόβλεψη για το 2016 εις ότι αφορά την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα. Από τα λεγόμενα των αμερικανών πρακτόρων προκύπτει ότι ο αχυράνθρωπός τους dear Alexis Tsipras έπραξε στο ακέραιο το καθήκον του - προδίδοντας την Ελλάδα - και αφού τον μεταχειρίστηκαν σαν στυμένη λεμονόκουπα, είναι έτοιμοι να τον πετάξουν στον κάλαθο των αχρήστων.
Οργανώνεται λοιπόν νέα συγκυβέρνηση με...

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΛΑΣΤΗΣ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΙΗΣΗΣ» ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΙΣΤΑΝ

lathro_selfie

Γράφει ο Αντίοχος

Όταν αναφερόμαστε στους πρόσφυγες από την Συρία, προσθέτουμε και τη φράση «και όσους δηλώνουν πρόσφυγες». Καθόλου τυχαία, γιατί πολλοί απ’ αυτούς που πέρασαν τα ελληνικά σύνορα ως «πρόσφυγες» και κατέληξαν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες –που έχουν τρόπο να εξακριβώνουν από πού κρατάει η σκούφια του καθενός- αποκαλύφθηκε ότι είναι πρόσφυγες-μαϊμού!
Ένας λαθρομετανάστης από την Αλγερία, λοιπόν, συνελήφθη στο λιμάνι της Μυτιλήνης από....

ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ!

ISLAM
Όταν έρχονται στην Ευρώπη οι εξ’ Ανατολών απρόσκλητοι επισκέπτες μας, βρεγμένοι και ταλαιπωρημένοι από το μακρύ ταξίδι, το μόνο που ζητάνε είναι λίγη ζεστασιά, ένα πιάτο φαί κι ένα κρεβάτι να ξεκουραστούν.
Μόλις αυτά τους εξασφαλιστούν και… καρδαμώσουν, αρχίζουν τις… απαιτήσεις. Έτσι, οι μουσουλμάνοι απρόσκλητοι στην Νορβηγία, που φιλοξενούνται σε ιδρύματα της χριστιανικής εκκλησίας της χώρας, απαιτούν τώρα να....

Συμμορία αλβανών κατσαπλιάδων μπαινόβγαινε στα σύνορα επί δύο μήνες και ρήμαζε τα χωριά της Καστοριάς


Συμμορία αλβανών κατσαπλιάδων μπαινόβγαινε στα σύνορα επί δύο μήνες και ρήμαζε τα χωριά της Καστοριάς

Το πόσο διάτρητα και αφύλακτα είναι τα ελληνικά σύνορα και σε ποιο σημείο έχει φτάσει η εγκληματικότητα των αλλοδαπών στην χώρα αποκαλύπτεται από την παρακάτω είδηση.
Εξαρθρώθηκε σπείρα αλβανών κατσαπλιάδων, τα μέλη της οποίας διέπρατταν διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών σε οικίες και καταστήματα σε περιοχές του Δήμου Νεστορίου Καστοριάς. Εξιχνιάστηκαν μέχρι στιγμής, συνολικά 13 περιπτώσεις κλοπών, που διαπράχθηκαν κατά το χρονικό διάστημα από 14-10-2015 έως 01-11-2015. Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε....

ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ: ΤΟ 2016 ΘΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΣΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»

tsipras-mnhmonio
Μαύρες εκτιμήσεις για την κατάσταση στην Ελλάδα το νέο έτος, κάνει η καθεστωτική γερμανική οικονομική εφημερίδα Handelsblatt, σε ανταπόκρισή της από την Αθήνα, υπό τον τίτλο «Ο απογοητευμένος λαός». Εκτιμήσεις που έχουν τη σημασία τους, όταν προέρχονται από πληροφορημένους εκ των έσω (δηλαδή από τους διεθνείς αφέντες), γι’ αυτό ας τις παρακολουθήσουμε:
«Για τους περισσότερους Έλληνες οι τελευταίες μέρες της χρονιάς δεν ήταν εύκολες. Πολλοί έπρεπε να προσέλθουν στις εφορίες για να καταβάλλουν την τελευταία δόση του φόρου εισοδήματος ή τον ΕΝΦΙΑ. Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προτίθεται τη νέα χρονιά να αυξήσει τα έσοδα του δημοσίου κατά 2,2 δισεκατομμύρια ευρώ, κι ας έχουν πια ξεπεραστεί τα....

Ευχές του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου για την νέα χρονιά


Ευχές του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου για την νέα χρονιά

Εύχομαι σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους τους Έλληνες το Νέο Έτος να τους φέρει προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και να φέρει στο Έθνος μας την πολυπόθητη εθνική ελευθερία, την οποία έχουν θυσιάσει χωρίς αιδώ στα διεθνή παζάρια καιροσκόποι και μοιραίοι για τον Ελληνισμό Άνθρωποι.
Μέσα στην οικονομική κρίση, η οποία έχει σκορπίσει την ανέχεια στο μεγαλύτερο μέρος των Ελλήνων, εύχομαι το Νέο Έτος να φέρει στο Λαό μας αυτό το....