Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιανουαρίου 03, 2016

15 εκ. ευρώ "μαύρα" χρήματα στα χρηματοκιβώτια του ΠΑΣΟΚ και ούτε ένα στέλεχός του στη....φυλακή!!!


Κι όμως κυκλοφορούν ακόμη ελεύθεροι... 15 εκατ. ευρώ μετρητά βρήκαν στο χρηματοκιβώτιο του κλεφτοπασόκ!

Το γεγονός ότι τα στελέχη του κλεφτοΠασόκ κυκλοφορούν ακόμη ελεύθερα στην ελληνική κοινωνία είναι από μόνο του ένα σκάνδαλο και πρόκληση για κάθε Έλληνα πολίτη. Τα απομεινάρια της πάλαι ποτέ κραταιάς παράταξης φιλοδοξούν ακόμη να διαδραματίσουν ρόλο στην πολιτική ζωή του τόπου, αλλά δεν έχουν ακόμη κλείσει τις υποθέσεις τους με την Δικαιοσύνη.
Αποκαλυπτικό είναι το ρεπορτάζ της "Real News" σύμφωνα με το οποίο: "η εισαγγελική έρευνα για τη «μαύρη» τρύπα στα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ, που φαίνεται να διογκώθηκε επί προεδρίας Γιώργου Παπανδρέου, σχεδόν δύο χρόνια αφότου ξεκίνησε με παραγγελία της τότε προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Παναγιώτας Φάκου, καταλήγει στην κλήση, ως υπόπτου τέλεσης αξιόποινων πράξεων, του επί σειρά ετών υπευθύνου οικονομικών του κινήματος Ροβέρτου Σπυρόπουλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες μετά τις καταθέσεις των ελεγκτών που ερεύνησαν τα οικονομικό του κόμματος την περιόδο 2004-2012 προκειμένου να διαπιστώσουν πώς δημιουργήθηκε το χρέος των....

Ακόμη ένας Μητροπολίτης κατακεραυνώνει τον Τσίπρα και το ανώμαλο "σύμφωνο συμβίωσης"..."Να δεις τα παιδιά σου να......" ΒΙΝΤΕΟ

Κεραυνοί του Μητροπολίτη Κορινθίας, Διονύσιου που με αφορμή το επαίσχυντο και αντιχριστιανικό "ανώμαλο σύμφωνο συμβίωσης" των Τσίπρα - Καμμένου (μην ξεχνιόμαστε ΜΑΖΙ κυβερνούν και ας το παίζουν...υμνητές της Ορθοδοξίας οι "καμμένοι"...) ευχήθηκε στον Πρωθυπουργό σύντομα τα... αβάπτιστα παιδιά του να του...φέρουν και στην οικεία του.

Τέτοιες φλογερές φωνές της Ιεροσύνης χρειάζεται ο Ελληνισμός για να βρει τη δύναμη να αντισταθεί στη διαθνιστική, ανθελληνική λαίλαπα του "συνταγματικού τόξου".

Ακούστε το λόγο - κάλεσμα σε Χριστιανικό Αγώνα του Μητροπολίτη:

ΔΟΜ: 847.236 ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

tsipras_lathro__article

Κατ’ αρχάς, καλή χρονιά.
Νέα στοιχεία (αν και με σημαντική καθυστέρηση, δέκα ολόκληρων ημερών…) για τον αριθμό των εξ’ Ανατολών απρόσκλητων επισκεπτών που προτίμησαν Ελλάδα μέχρι την 29η Δεκεμβρίου, έδωσε ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης (ΔΟΜ).
Έτσι, ο αριθμός μέχρι τις 29/12 είναι σχεδόν 850.000, για την ακρίβεια 847.236 και περιμένουμε πλέον τον συνολικό αριθμό του 2015.
Ένα επιπλέον σημαντικό στοιχείο, είναι ότι....

Παύλος Πολάκης: Ένας ακόμα “κοινωνικός αγωνιστής” της ΚΝΕ και της ακροαριστεράς στην υπηρεσία των Μνημονίων

Γράφει ο Αντίοχος

Την… αγιογραφία του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη («είναι εντελώς αυθεντικός», «αυτός που μιλάει άμεσα», «που εξεγείρεται όταν έτσι αισθάνεται», «έχει σπουδαίο –κατά κοινή ομολογία- έργο ως επιστήμονας», κ.λπ.), κάνει αυτές τις μέρες η φυλλάδα των Ιών.

Ο λεγάμενος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό λόγω του έντονου φραστικού επεισοδίου που είχε με δημοσιογράφους, σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου. Παράλληλα, μας κάνει γνωστό το πολιτικό παρελθόν του.

Ιδού: «Γνωστός από παλιά, με μεγάλη διαδρομή στην Αριστερά, με έντονη παρουσία στους μαζικούς, κοινωνικούς και συνδικαλιστικούς χώρους… Στη σχολή, οργανώθηκε στην ΚΝΕ. Η παρουσία του...

MISTER TSIPRA, ΕΙΣΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣ;

Γράφει ο Αντίοχος

Όπως είναι γνωστό, οι μασόνοι δεν δηλώνουν δημοσίως την ιδιότητά τους, αλλά την υπονοούν με τους λόγους τους, τους τρόπους τους και τους χαιρετισμούς τους…

Για δείτε με ποια φράση τελειώνει το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του mister Tsipra, για τον νέο χρόνο: «Ένα ουσιαστικό βήμα προς έναν κόσμο ισότητας, ελευθερίας και αδελφοσύνης».

Μάλιστα! Το σύνθημα «Ελευθερία, Ισότητα, αδελφοσύνη» ήταν το τρίπτυχο...

Προελαύνει ο Άσαντ και οι Εθνικιστές στη Συρία...Ακόμη μια πόλη ελευθερώθηκε από τα κτήνη του ISIS

Ο Στρατός της Συρίας σήμερα κατάφερε να απωθήσει τους μαχητές του Ισλαμικού κράτους από την στρατηγικά σημαντική πόλη κοντά στην Δαμασκό Sheikh Miskin.
Έτσι, οι τρομοκράτες του ISIL, απαγορευμένη οργάνωση στη Ρωσία, καθώς και οι συνάδελφοι τους από άλλες συμμορίες, απωθήθηκαν από το νότιο τμήμα της πρωτεύουσας της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας.
Η απελευθέρωση της πόλης έγινε με μάχες που διήρκεσαν τουλάχιστον 3 ημέρες, και η οποία βρίσκεται στην διασταύρωση των δρόμων προς το Dera’a, επαρχία της Quneitra και προς την....

Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου με το σύμφωνο συμβίωσης: Οι πρώτες παρενέργειες στην Ελληνική κοινωνία


Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου με το σύμφωνο συμβίωσης: Οι πρώτες παρενέργειες στην Ελληνική κοινωνία

Ο πολυσυζητημένος θεσμός του συμφώνου συμβίωσης έχει συνδεθεί -δικαίως- με την προσπάθεια αποδόμησης του θεσμού της οικογένειας, υποβάθμισης της σημασίας της έγγαμης συμβίωσης και την επιχείρηση χαλάρωσης  των ηθών και των συνεκτικών δεσμών οι οποίοι αποτελούν τον θεμέλιο λίθο μιας συγκροτημένης κοινωνίας.
Για τον λόγο αυτόν εξομοιώνονται από νομικής πλευράς ο άνδρας και η γυναίκα οι οποίοι έχουν συνάψει μεταξύ τους γάμο, με τους δύο αντισυμβαλλόμενους του συμφώνου συμβίωσης (οι οποίοι πλέον μπορούν να είναι και ομοφυλόφυλοι), ορίζεται μάλιστα ρητά από την σχετικό νόμο ότι «Στις προσωπικές σχέσεις των μερών του συμφώνου μεταξύ τους εφαρμόζονται αναλόγως οι διατάξεις για τις σχέσεις των συζύγων από το γάμο»
Η προχειρότητα όμως με την οποία η κυβέρνηση αντιμετώπισε το συγκεκριμένο θέμα, νομοθετώντας επιπόλαια και χωρίς καμία μελέτη και εκτίμηση των....

Οι Τσιπροκαμμένοι θέλουν να ανοίξουν “κερκόπορτα” στον Έβρο για να μπαίνουν ανεμπόδιστα οι απρόσκλητοι


Οι Τσιπροκαμμένοι θέλουν να ανοίξουν “κερκόπορτα” στον Έβρο για να μπαίνουν ανεμπόδιστα οι απρόσκλητοι

Γράφει ο Αντίοχος

Από δω το πάνε, από κει το φέρνουν οι συριζομούρηδες, στο ίδιο πράμα καταλήγουν: ν’ ανοίξουν μια Κερκόπορτα στον Έβρο, για να μπαίνουν με ασφάλεια οι εξ’ Ανατολών απρόσκλητοι επισκέπτες μας, να μην πνίγονται στη θάλασσα και να μην παθαίνουν… κρυοπαγήματα.
Σίγουρα γνωρίζουν ότι αν ξυπνήσουν μια ωραία πρωία και ανακοινώσουν κάτι τέτοιο, θα ξεσηκωθούν και οι πέτρες εναντίον τους! Γι’ αυτό, επιχειρούν με δακρύβρεχτα δημοσιεύματα να επικαλεστούν… ανθρωπιστικούς λόγους, μπας και συγκινήσουν κάποιους αφελείς. Δείτε ένα δείγμα από την επίσημη ιστοσελίδα τους:
«Μικρόψυχη Ευρώπη: Χωρίς ασφαλές πέρασμα, οι...

ΟΙ ΣΥΡΙΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ

lainfo.es-40486-social-nacional-sirio
Εκτός από τον Συριακό Εθνικό Στρατό, στην μάχη κατά των τζιχαντιστών συμμετέχουν και άλλοι μαχητές. Όπως για παράδειγμα τα… «Τάγματα Εφόδου» (όπως θα ’λεγαν και οι ντόπιοι καθεστωτικοί, «δεξιοί» κι αριστεροί) της στρατιωτικής πτέρυγας του Συριακού Σοσιαλιστικού Εθνικιστικού Κόμματος (SSNP).
Το κόμμα αυτό, που ιδρύθηκε το 1932 από τον χριστιανό Antuan Saadeh, και είναι λαϊκό, εθνικιστικό και αντισιωνιστικό, έχει πάνω από 100.000 μέλη σ’ ολόκληρη τη χώρα και συμμετέχει ενεργά στην διακυβέρνηση της χώρας, στηρίζοντας την.....