Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 05, 2016

ΠΑΡΕΛΑΣΗ «ΑΣΤΕΡΩΝ» ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

vanesa

Μετά την αμερικάνα ηθοποιό του Χόλυγουντ Σούζαν Σάραντον, ήρθε στο Τσιπροκαμμενιστάν μια ακόμα… ευαίσθητη για τα δικαιώματα των εξ’ Ανατολών απρόσκλητων επισκεπτών μας. Πρόκειται για την γνωστή βρετανίδα ηθοποιό και «ακτιβίστρια» (και αριστερίστρια) Βανέσα Ρεντγκρέιβ.
Η Ρεντγκρέιβ, η οποία έχει διοργανώσει… φιλανθρωπικές παραστάσεις στο Λονδίνο για τους πρόσφυγες (αποφεύγοντας ωστόσο να πάρει κάποιους εξ’ αυτών στο σπίτι της…), θα επιθεωρήσει σήμερα το....

Η Χίλαρυ έταξε αποκαλύψεις για τα UFO - Χτυπιέται ο Τσίπρας που δεν το υποσχέθηκε πρώτος...


Η Χίλαρυ έταξε αποκαλύψεις για τα UFO - Χτυπιέται ο Τσίπρας που δεν το υποσχέθηκε πρώτος...

Μία νέα ιδέα για πολιτικάντηδες έρχεται από την Αμερική. Ύστερα από το «λεφτά υπάρχουν», το «θα σκίσουμε το μνημόνιο» και τα Ζάππεια της νουδούλας, είναι σαφές ότι το πολιτικό σύστημα χρειάζεται νέα συνθήματα.
Σε αυτό έρχεται να βοηθήσει η Χίλαρι Κλίντον, η οποία είναι ομολογουμένως δεκαετίες μπροστά. Η Χίλαρι λοιπόν είπε ότι αν βγει πρόεδρος των ΗΠΑ θα πει την αλήθεια για... τους εξωγήινους!
Θαυμάσια ιδέα για την επόμενη προεκλογική εκστρατεία στην Ελλάδα. Ο Καμμένος μάλιστα θα....

Ο ανεπάγγελτος αρχηγίσκος του “κόμματος της εργατιάς”, αφού χαριεντίστηκε με τον υπ. Εργασίας, ζητά από τον Λαό να ξεχυθεί στους δρόμους


Ο ανεπάγγελτος αρχηγίσκος του “κόμματος της εργατιάς”, αφού χαριεντίστηκε με τον υπ. Εργασίας, ζητά από τον Λαό να ξεχυθεί στους δρόμους

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Οι Κινέζοι, λένε πως μια φωτογραφία είναι χίλιες λέξεις. Και δεν έχουν άδικο…
Στη φωτογραφία που παραθέτουμε (παρμένη από το σχετικό θέμα στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΚΕ Α.Ε.), εικονίζονται ο αρχικουκουές Κουτσούμπας με τον υπουργό Εργασίας της αριστερής κυβέρνησης, μες’ την τρελή χαρά!
Λίγη ώρα αργότερα, ο εις εκ των χαριεντιζόμενων, έκανε την ακόλουθη… πολεμική δήλωση: «Το ΚΚΕ θα αντιπαλέψει με όλες του τις δυνάμεις και μέσα στη Βουλή, για να μην έρθει ένα τέτοιο νομοσχέδιο και βεβαίως να....

THE BIG LIE

0439064252
Γράφει ο Ίων

Είδα πρόσφατα την ταινία The Big Short, που έχει να κάνει με την οικονομική κρίση που ξέσπασε στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2007. Περίμενα πολύ καιρό να βγει μια αξιόλογη ταινία για αυτό το γεγονός και χάρηκα πολύ όταν έμαθα ότι βγήκε. Οι βασικοί χαρακτήρες της ταινίας είδα ότι ήταν τέσσερις καλοί ηθοποιοί και έτσι υπέθεσα πως θα ήταν απολαυστική. Είναι πλέον γνωστό πως οι βασικοί υπαίτιοι της κρίσης ήταν οι σιωνιστικές εταιρίες όπως η Goldman Sachs και η Lehman Brothers και περίμενα να δω κάτι που θα αντιστοιχούσε με την πραγματικότητα, αλλά έπρεπε να το περιμένω πως η ταινία φτιάχτηκε για έναν σκοπό. Να αποπροσανατολίσει τους θεατές από την πραγματική ιστορία και να παρουσιάσει το όλο συμβάν σαν κάτι αναπόφευκτο και ότι συνέβη λόγου του χάους που επικρατεί στις παγκόσμιες αγορές με περίπλοκους όρους χρηματοπιστωτικής φύσης που μόνο οι τραπεζίτες και οι οικονομολόγοι κατανοούν. Το κεράσι στην προπαγανδιστική αυτή τούρτα ήρθε στα μισά της ταινίας όπου ένας από τους τέσσερις χαρακτήρες, που όλως τυχαίως υποδύεται έναν Εβραίο, αρχίζει να...

2016: ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΖΑΜΙΑΣ

kazamias
Άρθρο στην εφημερίδα «Εμπρός«
Ιανουάριος
  • Μετά από τις επανειλημμένες καταγγελίες για ψηφοθη­ρία του δελφίνου Άδωνι Γεωργιάδη, οι εκλογές για τον πρό­εδρο της ΝΔ επαναλαμβάνονται για 14η φορά. Το 98% των ψηφοφόρων απέχει λόγω αρτηριοσκλήρωσης, και έτσι με 42 σταυρούς εκλέγεται πανηγυρικά ο νέος πρόεδρος. Το όνομα του μέχρι στιγμής κρατιέται μυστικό.
  • Ο ηγέτης στα κατεχόμενα Αλέξης Τσίπρας ανακοινώνει εκλογές για τον Μάρτη, μετά από υποδείξεις του αστρολόγου του, ότι τον Φεβρουάριο θα είναι ανάδρομος ο Ερμής.
  • Ο Μπάμπης συλλαμβάνεται ανήμερα της πρωτοχρονιάς επάνω....

Υπάρχουν και σοβαρά κράτη: Η Σουηδία κλείνει τα σύνορα και απελαύνει τους απρόσκλητους που δεν έχουν χαρτιά προσφύγων


Υπάρχουν και σοβαρά κράτη: Η Σουηδία κλείνει τα σύνορα και απελαύνει τους απρόσκλητους που δεν έχουν χαρτιά προσφύγων

Με συνεχείς ελέγχους στα σύνορα όπως και στο εσωτερικό της χώρας, με βαριά πρόστιμα στους μεταφορείς, με άμεσες απελάσεις και φράχτες η κυβέρνηση της Σουηδίας καταφέρνει και μειώνει τον αριθμό των απρόσκλητων.
Στην Ελλάδα, η συγκυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ επαναπαύεται και περιμένει από την τουρκία να τηρήσει την συμφωνία της συνόδου κορυφής για το προσφυγικό, χωρίς να παίρνει κανένα απολύτως μέτρο για τους χιλιάδες απρόσκλητους που εισβάλλουν καθημερινά στην πατρίδα μας.
Η Σουηδία, λοιπόν απαιτεί από τους απρόσκλητους να διαθέτουν ένα έγγραφο ταυτοποίησης για να τους επιτραπεί να διασχίσουν με τρένο ή λεωφορείο τη γέφυρα του Όρεσουντ, την κύρια πύλη εισόδου των προσφύγων στη χώρα.
Εκτός από την ευθύνη που...

Ίσως το σημαντικότερο φύλλο της εφημέριδας "Χρυσής Αυγής" κυκλοφορεί σήμέρα.....Βρωμερή προσπάθεια συγκάλυψης της δολοφονίας Φουντούλη - Καπελώνη από το καθεστώς...


Κυκλοφόρησε η εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αρ. φύλλου 962

Κυκλοφόρησε το νέο φύλλο της Λαϊκής Εθνικιστικής Εφημερίδας «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». Ζητήστε την στα περίπτερα και τα πρακτορεία Τύπου όλης της χώρας. Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η Φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών ενάντια στην χούντα της παραπληροφόρησης. Στο νέο μας φύλλο διαβάστε:
ΒΡΩΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ
της διπλής δολοφονίας των Συναγωνιστών μας Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΝΕΚΡΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ
ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
 
Ενώ μας κατακλύζουν εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες που ασπάζονται μάλιστα το
Σουνιτικό Ισλάμ, η κυβέρνηση αναστηλώνει δεκάδες τζαμιά ανά την επικράτεια

ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ
Θέλουν να....

Γιατί τα παιδιά και τα εγγόνια των σοβιετικών δικτατόρων διαπρέπουν στην Αμερική;

Γράφει ο Αντίοχος
 
Αυτές τις μέρες δημοσιεύθηκε σε περίοπτη θέση της ηλεκτρονικής έκδοσης του καθεστωτικού «Βήματος», άρθρο με τίτλο: «Ο Πούτιν ποντάρει στο χαρτί του Ντόναλντ Τραμπ». Το άρθρο υπέγραφε κάποια ονόματι Νίνα Χρούστσεβα, συγγραφέας και καθηγήτρια Διεθνών Σχέσεων στο Πανεπιστήμιο The Νew School στη Νέα Υόρκη και ήταν σφόδρα επικριτικό για τον πρόεδρο Πούτιν (και τον Ντόναλντ Τραμπ).
Δεν είναι η πρώτη φορά που φιλοξενούνται άρθρα της συγκεκριμένης στο «Βήμα», με θέματα ρωσσικού ενδιαφέροντος – πάντα κατά του Πούτιν.
Επειδή το επώνυμο της αρθρογράφου… κάτι μου θύμιζε, έψαξα το βιογραφικό της και –όπως το περίμενα- προέκυψε εγγονή του....

3 Ιανουαρίου 1850: Υπόθεση (του Εβραίου) Πατσίφικο



Οι παρεμβάσεις των μεγάλων δυνάμεων στα εσωτερικά της χώρας μας ξεκίνησαν αμέσως σχεδόν με την ίδρυση του νεοελληνικού κράτους, εξαιτίας και του τρόπου που επετεύχθη η απελευθέρωση του Γένους. Ένα τέτοιο γεγονός ήταν η υπόθεση Πατσίφικο και τα επακολουθήσαντα «Παρκερικά».

Το έτος 1849, η ελληνική κυβέρνηση, αποφασίζει για πρώτη φορά, την απαγόρευση του πασχαλινού εθίμου, του καψίματος του Ιούδα, εξαιτίας της επίσκεψης του εβραίου Ρότσιλντ. Σύμφωνα με τη παράδοση, οι Χριστιανοί έκαιγαν ένα αχυρένιο ομοίωμα του Ιούδα, λόγω της προδοσίας του Ιησού. Κάτοικοι των Αθηνών, εξοργισμένοι από.....