Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιανουαρίου 06, 2016

Βρώμικη επιχείρηση ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ της διπλής δολοφονίας των Συναγωνιστών μας, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη


Βρώμικη επιχείρηση ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ της διπλής δολοφονίας των Συναγωνιστών μας, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί στα περίπτερα ολόκληρης της χώρας

Νέα στοιχεία διέρρευσαν αυτή την Κυριακή στο καθεστωτικό Βήμα σχετικά με την άνανδρη δολοφονία των Συναγωνιστών μας Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη στο Νέο Ηράκλειο.
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Βασίλη Λαμπρόπουλο (που διατηρεί ανοιχτή γραμμή με τις πιο ευαίσθητες υπηρεσίες της αστυνομίας), υπήρξε κατάθεση 34χρονου αθλητικού παράγοντα με πολύ συγκεκριμένα στοιχεία για την ταυτότητα των δραστών.
Λίγο αργότερα ο συγκεκριμένος παράγοντας δολοφονήθηκε! Υπήρξαν επίσης συνακροάσεις της αντιτρομοκρατικής, που "κλείδωναν" την ταυτότητα των παρακρατικών δολοφόνων.
Παρ' όλα αυτά οι αρμόδιες (παρα)κρατικές υπηρεσίες δεν έπραξαν απολύτως τίποτα και συγκάλυψαν τους εγκληματίες τρομοκράτες. Ενδεικτικό το γεγονός ότι....

Συγκλονιστικός ο Εθνικός μας Ιεράρχης Αμβρόσιος: “Κάποιοι μεγάλοι - κυρίως εβραίοι - έχουν βαλθεί να εξοντώσουν την Πίστη μας”


Ξέσπασε ο Εθνικός μας Ιεράρχης Αμβρόσιος: “Κάποιοι μεγάλοι - κυρίως εβραίοι - έχουν βαλθεί να εξοντώσουν την Πίστη μας”

Στο πλευρό του και ο αδελφός του Μακαριστού Χριστόδουλου, Ιωάννης Παρασκευαΐδης

Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα σεβάσμιοι και δυναμικοί Ιεράρχες, στα χνάρια του Μακαριστού Χριστόδουλου, που διατηρούν ζωντανό τον εθνικοπατριωτικό θεσμό της Ορθοδόξου Εκκλησίας για τον Λαό και την Πατρίδα.
Δεν μάσησε τα λόγια του ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος, ο οποίος ανήμερα του εορτασμού των Θεοφανείων από το Αίγιο εξαπέλυσε μύδρους κατά των αντίχριστων και ανθελλήνων που έχουν βαλθεί να εξοντώσουν την πίστη και να αφελληνίσουν το Έθνος.
Λίγο πριν το τέλος της δοξολογίας ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος απευθυνόμενος στους πιστούς που κατέκλυσαν το Μητροπολιτικό Ναό Φανερωμένης προέτρεψε όλους να...

ΤΟ… ΠΑΙΔΙ (ΑΦΘΑΡΤΟΣ ΤΖΙΤΖΙ) ΜΙΛΗΣΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ… ΤΙΠΟΤΑ

tzitzikostas
Γράφει ο Αντίοχος

Εδώ και 3-4 μέρες, τα καθεστωτικά ΜΜΕ μας είχαν… ζαλίσει, προαναγγέλλοντας ότι ο «άφθαρτος Τζίτζι» (που είναι σκέτο… παλτό, αλλά  κάποιοι τον εμφάνιζαν ως μέλλοντα… εθνοσωτήρα, ως αρχηγό της νουδούλας είτε κάποιου «δεξιού» κόμματος…) θα «σπάσει τη σιωπή του» και θα πάρει επιτέλους θέση για τον Β΄ Γύρο (με… πίτα) των εσωκομματικών εκλογών της νουδούλας.
Τελικά, το…

Κράξιμο και άγριο βρίσιμο στον Τσίπρα και τους ΣΥΡΙΖΑιους στον Πειραιά: "Πουστ@ράδες - Λαμόγια...Προδότες" ΒΙΝΤΕΟ


Οι λιμενεργάτες έκραξαν τους συριζαίους για το ξεπούλημα του ΟΛΠ: «Είστε ίδιοι με τους άλλους, λαμόγια» - ΒΙΝΤΕΟ

Δεν ήταν χωρίς παρατράγουδα ο αγιασμός των υδάτων στον Πειραιά. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι ο Τσίπρας αποφάσισε να μην παραστεί ο ίδιος, αλλά και να απαγορεύσει στην κομματική τηλεόραση ΕΡΤ να παραστεί στην τελετή.

Η κυβέρνηση εκπροσωπήθηκε από τον υπουργό ναυτιλίας, Δρίτσα ή Δριτσώφ όπως είναι γνωστός σε... φίλους, ο οποίος αναγνωρίστηκε από λιμενεργάτες που βρίσκονταν εκεί, με αποτέλεσμα να....

Πόσο...εβραίοι είναι!... Κατέβασαν 2 Παλαιστίνιους από πτήση της Aegean στο «Ελ.Βενιζέλος» μετά από διαμαρτυρίες Εβραίων συνεπιβατών

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η επιτροπή καταπολέμησης του ρατσισμού και της μισαλλοδοξίας δε θα έπρεπε να επέμβει ή σε αυτή την περίπτωση θα αναγκαζόνταν να...αστυνομεύσει τους πνευματικούς, και όχι μόνο, ινστρούχτορές της και η θέση της θα ήταν δυσχερής;!

"Τα πνεύματα ηρέμησαν μόνο έπειτα από την απειλή του πληρώματος ότι όχι μόνο θα αποβιβαστούν όλοι οι... ταραξίες, αλλά θα χάσουν και το δικαίωμα αποζημίωσης."
 
Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν μέσα σε αεροπλάνο της Aegean που επρόκειτο να πραγματοποιήσει πτήση από την Αθήνα στο Τελ-Αβίβ, όταν στην γεμάτη από Ισραηλινούς επιβάτες καμπίνα επιβιβάστηκαν και δύο Παλαιστίνιοι.

Σύμφωνα με την ''Αυγή'', κάποιοι από....

Κασιδιάρης από τον Πειραιά κατά την Τελετουργία των Θεοφανείων: "Θεία Φώτιση στους Έλληνες που Αντιστέκονται" - ΒΙΝΤΕΟ

Πιστή στις Παραδόσεις της Ορθοδόξου Εκκλησίας και του Έθνους η Χρυσή Αυγή παρευρέθηκε στους επίσημους εορτασμούς για τον καθαγιασμό των υδάτων στο λιμάνι του Πειραιά.
Κλιμάκιο συναγωνιστών με τους βουλευτές Α΄ Πειραιώς, Νίκο Κούζηλο και Αττικής, Ηλία Κασιδιάρη παρακολούθησε την δοξολογία και τον καθαγιασμό των υδάτων από τον Μητροπολιτική Πειραιώς Σεραφείμ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους τόνισε:
«Θα ευχόμασταν ως....

Εν Ιορδάνη βαπτιζομένου Σου Κύριε - ΒΙΝΤΕΟ

Τα Άγια Θεοφάνεια είναι μεγάλη ετήσια χριστιανική εορτή της ανάμνησης της Βάπτισης του Ιησού Χριστού στον Ιορδάνη ποταμό από τον Άγιο Ιωάννη τον Βαπτιστή. Εορτάζεται στις 6 Ιανουαρίου και είναι η τρίτη και τελευταία εορτή του Δωδεκαημέρου (εορτών των Χριστουγέννων). Το όνομα προκύπτει από την φανέρωση των τριών προσώπων της Αγίας Τριάδας που συνέβη σύμφωνα με τρεις σχετικές ευαγγελικές περικοπές. 

Κατά τη στιγμή της Βάπτισης κατέβηκε από....

ΣΗΜΕΡΟΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΙ Ο ΦΩΤΙΣΜΟΣ…

dovesilhouette
 Σήμερα τα φώτα κι ο φωτισμός
η χαρά μεγάλη κι ο αγιασμός.
Κάτω στον Ιορδάνη τον ποταμό
κάθετ’ η κυρά μας η Παναγιά.
Όργανo βαστάει, κερί κρατε
και τον Αϊ-Γιάννη παρακαλεί.
‘Αϊ-Γιάννη αφέντη και βαπτιστή
βάπτισε κι....