Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 15, 2016

Οι λαθρομετανάστες έφεραν τον “πολιτισμό” τους στην Ευρώπη - Taharrush: Το “παιχνίδι” των βιασμών!

Μπορεί κάποιοι αλληλέγγυοι και "πολιτισμένοι" Ευρωπαίοι να έπεσαν από τα σύννεφα με τις εκατοντάδες σεξουαλικές επιθέσεις λαθρομεταναστών κατά γυναικών στην Γερμανία και άλλες χώρες, κάποιοι όμως που είναι υποψιασμένοι από τον "πολιτισμό" που φέρνουν στην Ευρώπη δεν εξεπλάγησαν καθόλου.

Είναι στην κουλτούρα των φανατικών ισλαμιστών λαθρομεταναστών να μην έχουν κανένα σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή και την γυναικεία φύση.

Ρεπορτάζ μεγάλων ειδησεογραφικών πρακτορείων αποκάλυψαν πρόσφατα το "taharrush gamea" ή αλλιώς το αισχρό παιχνίδι των βιασμών.

Τα παρακάτω βίντεο είναι σοκαριστικά και ιδιαιτέρως αποκαλυπτικά για τα "ήθη και έθιμα" που φέρνουν οι ορδές των λαθρομεταναστών στην Ευρώπη:...

"Περίεργη" δήλωση Κουρουμπλή για λίστα...και σταυρούς προτίμησης...Έρχονται εκλογές;!

ekloges_2014_05_04

Μια πολύ περίεργη –εις ότι αφορά το χρόνο που έγινε, τέσσερις μήνες μετά τις τελευταίες εκλογές- δήλωση για το αν θα ισχύσει η λίστα ή ο σταυρός προτίμησης αν διεξαχθούν εθνικές εκλογές μέχρι τον Ιούλιο, έκανε στη βουλή ο υπουργός Εσωτερικών Κουρουμπλής, ο οποίος τυγχάνει και αρμόδιος υπουργός.
Πιο συγκεκριμένα, είπε ότι σ’ αυτή την περίπτωση οι εκλογές θα διεξαχθούν με λίστα, αλλά αν γίνουν μετά την 20η Ιουλίου θα διεξαχθούν με σταυρό, γιατί το 18μηνο άρχισε να μετράει   
από τις τελευταίες εθνικές εκλογές που διεξήχθησαν με.....

Η νεοΛΕΡΑ του ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε διήμερο αγώνα για.....να γεμίσει η Χώρα λαθρομετανάστες (βιαστές παιδιών, δολοφόνοι Ελλήνων και...τζιχαντιστές κτλ)!!


Νεολέρα Σύριζα: Ρίξτε τον φράχτη στον Έβρο να γεμίσουμε λαθρομετανάστες και τζιχαντιστές!

Την ώρα που ολόκληρη η Ευρώπη συγκλονίζεται από τα συνεχή τρομοκρατικά χτυπήματα των τζιχαντιστών και τις σεξουαλικές επιθέσεις των «προσφύγων» ενάντια σε γυναίκες, υπάρχουν κάποιοι που θέλουν ακόμα περισσότερο.
Όχι, δεν αναφερόμαστε σε κάποιον σύλλογο μαζοχιστών προς απεξάρτηση, αλλά στη νεολαία Σύριζα, η οποία καλεί σε διήμερη κινητοποίηση προκειμένου να «γκρεμίσουν το φράχτη του Έβρου».
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση την ώρα που «ο κόσμος όλος βιώνει μια πρωτοφανή προσφυγική κρίση αποτέλεσμα ενός σκοτεινού ψηφιδωτού που....

Η Ελβετία βάζει τους «πρόσφυγες» να πληρώσουν για τη διαμονή τους - Στην Ελλάδα πληρώνουν οι φορολογούμενοι


Σοβαρό κράτος: Η Ελβετία βάζει τους «πρόσφυγες» να πληρώσουν για τη διαμονή τους - Στην Ελλάδα πληρώνουν οι φορολογούμενοι

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το ιδανικό θα ήταν με τα αντικείμενα αξίας ή τα χρηματικά που θα διέθεταν οι λαθρομετανάστες να αγοράζονταν τα εισιτήρια...χωρίς επιστροφή για τις πατρίδες τους.
 
Όλοι γνωρίζουμε την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα με τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών και τις αναρίθμητες ΜΚΟ που εισπράττουν χρήμα από τον κρατικό κορβανά, δηλαδή από τους Έλληνες φορολογούμενους, προκειμένου να παράσχουν σίτιση, στέγαση και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί στους απρόσκλητους.
Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός, μαζί με τηλεμαϊντανούς του Χόλυγουντ και εγχώριους ξεπεσμένους «αστέρες», προσπαθούν να πείσουν τον Ελληνικό Λαό να πληρώσει, παρά την κρίση, λόγω «ανθρωπισμού».
Στα σοβαρά κράτη, όμως, τα...

ΙΔΟΥ ΟΙ «ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ» ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ: ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΟΜΟΕΘΝΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΛΑΡΙΣΗΣ

LARISHS1_533_355

Απόπειρα δολοφονίας ενός Αλβανού έγινε χθες το απόγευμα στον σταθμό Λαρίσης. Πιο συγκεκριμένα, το θύμα βρισκόταν σε μία καφετέρια, όταν τον πλησίασαν άτομα και του έδωσαν κάτι. Εν συνεχεία τον ακολούθησαν μέχρι το σταθμό Λαρίσης και τότε ο ένας εξ’ αυτών έβγαλε όπλο και τον πυροβόλησε στο πόδι.
Σημαντική λεπτομέρεια:  επρόκειτο για ομοεθνείς του, γι’ αυτό δεν....

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής στο ΑΡΤ σε μισάωρη συνέντευξη: "Μόνο η Χρυσή Αυγή θα ενισχυθεί δημοσκοπικά από τα εσωκομματικά της ΝΔ" ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο...

"Εγκληματική οργάνωση": Συνέλαβαν Συριζομούρη με τις μίζες στα χέρια


Κύκλωμα με την κάλυψη του υποψηφίου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ είχε στηθεί, το οποίο ζητούσε μίζες για επιτάχυνση χρηματοδοτήσεων μέσω ΕΣΠΑ.

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ιωάννης Ζαφειρόπουλος, ο οποίος κατηγορείται ότι ζήτησε χρήματα για να προχωρήσει γρήγορα το φάκελο επιχειρηματία που είχε καταθέσει για την χορήγηση χρημάτων από το λογαριασμό ΕΣΠΑ.


Για την υπόθεση, ο επιχειρηματίας ενημέρωσε τις...

Αποκλειστικό: “Σκληρός παιδεραστής το δεξί χέρι του Κυριάκου”

Εμπλέκουν με βίντεο και ντοκουμέντα τον....

Ψευτοδεξιά - Μνημόνια - Οικογενειοκρατία


Ψευτοδεξιά - Μνημόνια - Οικογενειοκρατία

Τους πρώτους μήνες του έτους 2012 και αφού η τότε κυβέρνηση υπό τον Αντώνη Σαμαρά πετούσε στον κάλαθο των αχρήστων τις προεκλογικές δεσμεύσεις για επαναδιαπράγματευση του Μνημονίου, η Νέα Δημοκρατία και οι μηχανισμοί της επιχειρούσαν να κατασιγάσουν την οργή του Ελληνικού Λαού, θέτοντας ως προμετωπίδα της νέας διακυβέρνησης το τέλος της οικογενειοκρατίας. Προς τούτο ωθούσε βεβαίως και η ακατάπαυστη άνοδος της κοινωνικής και εκλογικής επιρροής της Χρυσής Αυγής, η οποία και απειλούσε απειλή για τον παραδοσιακό πυλώνα της μεταπολιτευτικής δημοκρατίας, τα πολιτικά τζάκια.
Παρήλθαν μόλις τέσσερα έτη και σ' αυτό το βραχύ χρονικό διάστημα οι ίδιοι παράγοντες του πολιτικού, δημοσιογραφικού και ακαδημαϊκού κατεστημένου που κατέκριναν την οικογενειοκρατία ως πηγή των δεινών του τόπου, προκειμένου να...

«Σκληρή αντιπολίτευση»: Δεν πρόλαβαν να προτείνουν δίδακτρα στο δημόσιο σχολείο οι συριζαίοι και άρχισαν να χειροκροτάνε οι νεοδημοκράτες!


«Σκληρή αντιπολίτευση»: Δεν πρόλαβαν να προτείνουν δίδακτρα στο δημόσιο σχολείο οι συριζαίοι και άρχισαν να χειροκροτάνε οι νεοδημοκράτες!

Αρχίζει και πραγματοποιείται η υπόσχεση Μητσοτάκη προς τους νεοδημοκράτες για «σκληρή αντιπολίτευση» στην κυβέρνηση Σύριζα.
Ήδη πριν από την εκλογή του ως προέδρου της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε ψηφίσει με φανατισμό το επαίσχυντο νομοσχέδιο για το «σύμφωνο συμβίωσης» αποδεικνύοντας ότι όχι μόνο θα γίνει ουρά του Σύριζα, αλλά και ότι φιλοδοξεί να είναι πιο συριζαίος και από τον Τσίπρα.
Το νέο παράδειγμα της «σκληρής αντιπολιτεύσεως» έρχεται από τον βουλευτή επικρατείας της ΝΔ και αρμόδιο περί θεμάτων Παιδείας, Θ. Φορτσάκη, ο οποίος σχολίασε ραδιοφωνικά τον σάλο που....

Στοιχεία - σοκ από το λιμενικό: 905 χιλιάδες παράνομα εισερχόμενοι λαθρομετανάστες στην Πατρίδα μας το 2015!


Στοιχεία - σοκ από το λιμενικό: 905 χιλιάδες παράνομα εισερχόμενοι λαθρομετανάστες στην Πατρίδα μας το 2015!

Όλα τα στοιχεία τα οποία έρχονται στην δημοσιότητα δείχνουν ότι η Χώρα μας «βούλιαξε» το 2015 από την συνεχή ροή λαθρομεταναστών.

Μόνο διά θαλάσσης το μήνα Δεκέμβριο οι άνδρες του Λιμενικού διέσωσαν και συνέλαβαν 108.742 άτομα σε 432 περιστατικά. Δηλαδή, κατά μέσο όρο οι άνδρες του Λιμενικού στο Αιγαίο συνέδραμαν καθημερινά σε 14 περιστατικά!
Ανεπίσημα τα στοιχεία αυτά δείχνουν ότι οι τελικές αφίξεις θα ξεπεράσουν το ένα εκατομμύριο στη χώρα, μιας και τουλάχιστον 905.000 παράνομοι μετανάστες έφτασαν στην Ελλάδα μέσα στο 2015 διά θαλάσσης χωρίς να....

ΙΜΙΑ ‘96 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗΣ, ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016 – ΜΝΗΜΕΙΟ ΙΜΙΩΝ