Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιανουαρίου 17, 2016

Άρθρο του Ηλία Κασιδιάρη: Το σχέδιο καταστροφής της Ελλάδος με δούρειο ίππο τους λαθρομετανάστες και τον “πολυπολιτισμό” της Νέας Τάξης


Το σχέδιο καταστροφής της Ελλάδος με δούρειο ίππο τους λαθρομετανάστες και τον “πολυπολιτισμό” της Νέας Τάξης

του Ηλία Κασιδιάρη

Στο προσεχές διάστημα εισέρχεται στην τελική του φάση το σχέδιο εποικισμού της Ελλάδος από εκατομμύρια λαθρομετανάστες. Πρόκειται για μία άρτια οργανωμένη επιχείρηση που εξελίσσεται εδώ και δεκαετίες με αιχμή την πολυπολιτισμική προπαγάνδα και τα αντιρατσιστικά κηρύγματα, που επιδοτούνται με αμέτρητα εκατομμύρια από το ίδρυμα Σόρος και άλλες αφανείς οργανώσεις της παγκοσμιοποίησης.
Όποιος δεν αντιλαμβάνεται ότι η άριστα σχεδιασμένη εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων ισλαμιστών στην Ελλάδα, δεν είναι τυχαία, αλλά διαθέτει πολύ συγκεκριμένη στόχευση, είναι ή ηλίθιος ή συνειδητοποιημένος προδότης. Ο θίασος Τσίπρα-Καμμένου ανέλαβε την διαχείριση της εξουσίας στην πιο κρίσιμη καμπή της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας: η μνημονιακή λαίλαπα έχει ρημάξει την Ελλάδα, τεράστιο ποσοστό του πληθυσμού έχει συντριβεί ψυχολογικά, κανείς δεν αντιδρά στα εκτρωματικά μέτρα που ψηφίζονται κατόπιν εντολών της γερμανικής οικονομικής ολιγαρχίας. Μέσα σε αυτό το κλίμα μαζικής κατάθλιψης και απόλυτου ευνουχισμού της κοινωνίας, ο....

"Μπουμπούκος" ο...μαρτυριάρης: "Ο Σαμαράς θα έχει ρόλο...μελλοντικά"!!

Γράφει ο Αινείας

Ξεδιαλύνει το...πολιτικό τοπίο μετά και την εκλογή του νέου Προέδρου της ΝΔ, καθώς το σύστημα ανασυντάσσεται και διανέμει ρόλους στους συντηρητές τουυ.

Ένα από τα χρησιμότερα γρανάζια του, που τείνει στη γραφικότητα εντούτοις, ο γνωστός σε όλους μας "Μπουμπούκος" έδωσε μια συνέντευξη στη Real News που πέρα από την...υμνολογία στον "Κούλη τον siemensούλη" και την καθύβριση του ΣΥΡΙΖΑ δίνει και το στίγμα των μελλόμενων πολιτικών εξελίξεων που θα φέρει η...καταιγίδα των μέτρων εξόντωσης του ελληνικού λαού από τη "δεύτερη φορά αριστερά".

Η αναπόφευκτη, όπως....

Αντιρατσιστής ράπερ σοκάρει: “Πάλι καλά που πήγε ο Φύσσας, γιατί σήμερα η Χρυσή Αυγή θα ήταν κυβέρνηση”


Αντιρατσιστής ράπερ σοκάρει: “Πάλι καλά που πήγε ο Φύσσας, γιατί σήμερα η Χρυσή Αυγή θα ήταν κυβέρνηση”

Ένας από τους πιο διαφημισμένους αντιρατσιστές της σκηνής του χιπ-χοπ ομολόγησε με σοκαριστικό τρόπο πώς βλέπει όλο το σκυλολόι των δήθεν προοδευτικών την απώλεια του συναδέλφου και συντρόφου τους Παύλου Φύσσα: όχι σαν ένα τραγικό συμβάν που στέρησε τη ζωή από έναν συνάνθρωπο, αλλά ως μέσο για να σταματήσει η ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής.
Ο Νικήτας Κλιντ είναι πρώην μέλος του πιο ακριβοπληρωμένου lowbap συγκροτήματος (Active Member) και έγινε ευρέως γνωστός από την στήριξη που παρείχε προεκλογικά στο Ποτάμι και τον Σταύρο Μπομπολάκη (συγγνώμη... Θεοδωράκη). Σε συνέντευξη που έδωσε στο φουλ καπιταλιστικό site huffingtonpost, δήλωσε τα εξής σοκαριστικά:
Ερώτηση: Το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής, το οποίο και προσπάθησε να....

Η Ελλάδα σε...αποσύνθεση. Νεκροί, Αγνοούμενοι και διάλυση κρατικών και ιδωτικών περιουσίων από την κακοκαιρία..Η Κυβέρνηση που είναι;! 2 ΒΙΝΤΕΟ

Η κακοκαιρία που έπληξε χθες, και συνεχίζει και σήμερα, πολλές περιοχές της Χώρας μας είχε ως αποτελέσμα να φανερώσει την έλλειψη υλικοτεχνικών υποδομών της πολιτείας και την πραγματικά...αστεία "οργάνωση" στην αντιμετώπιση δύσκολων και επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

Οι τραγικές συνέπειες των παραπάνω ήταν να θρηνούμε σήμερα έναν -επιβεβαιωμένα-νεκρό, έναν αγνοούμενο, δυσθεώρητες υλικές ζημιές, με περιουσίες να...βυθίζονται στα βρώμικα νερά, οδηγώντας σε περαιτέρω απόγνωση τους Έλληνες.

Η Κυβέρνηση αρκέστηκε για πολλοστή φορά σε...

ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΑΠΟ ΠΙΣΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΕΚΕΙ ΠΑΡΕΝΟΧΛΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!

lathro_apagorenete

Μια πόλη στην Γερμανία απαγόρευσε στους «πρόσφυγες» που κάλεσε στη χώρα η φράου Μέρκελ (για να συμβάλλουν στην αύξηση της κερδοφορίας των κεφαλαιοκρατών, ως «φτηνά εργατικά χέρια)  την είσοδο στην κλειστή πισίνα του δήμου (στην οποία πλήρωναν και μειωμένο εισιτήριο…), γιατί πολλές γυναίκες κατήγγειλαν ότι τις παρενόχλησαν σεξουαλικά.

Πιο συγκεκριμένα, ο αντιδήμαρχος του Μπόρνχαϊμ, μιας πόλης που απέχει 30 χιλιόμετρα από την Κολωνία, δήλωσε τα εξής: «Υπήρξαν καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση σε αυτήν την πισίνα από ομάδες νεαρών ανδρών και αυτό ανάγκασε ορισμένες γυναίκες να....

ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΑΓΑΠΕΣ (ΤΟΥ ΚΟΜΙΣΤΗ ΘΕΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ) ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ

δημοσκοπηση
Γράφει ο Αντίοχος

Επαληθεύθηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά ο… προφήτης (ή μήπως… μαρτυριάρης;) Μπουμπούκος, που πρόβλεψε ότι σε λίγο καιρό η νουδούλα θα προηγείται στις δημοσκοπήσεις.
Έτσι, μετά τη… μαϊμού της Metron Analysis, ήρθε η μαϊμού της Alco, για το «Πρώτο Θέμα» (πιο γνωστό ως «Πρώτο Ψέμα»…), που δίνει τα εξής «αποτελέσματα»:

Ο “επαναστάτης” με το κάμπριο: Από πρώην κνίτης σε δήμιος της μεσαίας τάξης ο Κατρούγκαλος


Ο “επαναστάτης” με το κάμπριο: Από πρώην κνίτης σε δήμιος της μεσαίας τάξης ο Κατρούγκαλος

Χαρακτηριστικό δείγμα "αριστερού επαναστάτη" είναι ο υπουργός του Σύριζα, Κατρούγκαλος, ο οποίος έχει πάρει εργολαβία την καταπάτηση όλων των κοινωνικών κεκτημένων και την διάλυση της μεσαίας τάξης, των ελεύθερων επαγγελματιών, των επιστημόνων, των αγροτών και των συνταξιούχων.
Ο άνθρωπος που έχει βγάλει όλη την Ελλάδα στους δρόμους από γιατρούς, δικηγόρους μέχρι αγρότες και συνταξιούχους έχει παρελθόν στην... επανάσταση.
Όπως σημειώνει η σημερινή "Καθημερινή" ξεκίνησε με....