Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιανουαρίου 24, 2016

Αγρότες έδιωξαν κακήν - κακώς Συριζαίο βουλευτή από μπλόκο στη Λάρισα - ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Έχουν και θράσος! Ψηφίζουν μνημόνια και μετά έρχονται να... διαμαρτυρηθούν εναντίον των μνημονιακών μέτρων!

Ατυχής αποδείχθηκε η προσπάθεια του Λαρισαίου βουλευτή του Σύριζα Νίκου Παπαδόπουλου να επισκεφθεί το Σάββατο το μπλόκο της Νίκαιας.

Άμεσα τον προσέγγισαν δεκάδες αγρότες, ενώ κάποιοι εξ’ αυτών καταφέρθηκαν εναντίον του με διάφορες βαριές εκφράσεις όπως...

Αναγκάστηκε να το ομολογήσει ακόμη και ο Ιερώνυμος: Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΤΑΤΟΥΣ ΚΒΟ

ieronimos
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος είναι από τα πιο πειθηνία όργανα του Παγκόσμιου Σιωνιστικού Κατεστημένου που οργανώνει την επέλαση των λαθροεισβολέων στην Ευρώπη. Δε μας ξεγελά η πρόσφατη διαπίστωση που δε συνοδεύεται από καμιά ενέργεια..ενώ αντιθέτως...υποβοηθά στη διαιώνιση και τελικά την επίτευξη του σκοπού των Διεθνών Απατεώνων.
 
Την πάσα αλήθεια για το διαρκώς ογκούμενο «προσφυγικό» και «μεταναστευτικό» κύμα των μουσουλμάνων στην Ευρώπη (ενώ δεν υπάρχει μεταξύ των «προσφύγων» χριστιανός της Συρίας και του Ιράκ ούτε για δείγμα – τυχαίο; Δε νομίζουμε!) είπε σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, εκφράζοντας παράλληλα τις επιφυλάξεις του για τον ύποπτο ρόλο των ΜΚΟ που εμπλέκονται στην όλη υπόθεση, για λογαριασμό των διεθνών σκοτεινών δυνάμεων. Ιδού: 

«Η άποψη που έχω εγώ -και άλλοι την έχουν- που δεν είναι θέση της Εκκλησίας γενικότερη, είναι ότι, δεν είναι εύκολη αυτή η αφομοίωση. Δεν είναι εύκολο οι μουσουλμάνοι να αφομοιωθούν. Αντιθέτως επηρεάζουν εκεί όπου πηγαίνουν. Επομένως είναι ένα σχέδιο αυτό νομίζω, που αποβλέπει και σε αυτό. Στο να μπορέσουν να ....

ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, εκτός από το Μνημόνιο, συμφώνησαν και στο Κυπριακό...Εκδηλώθηκε υπέρ του νέου εθνοπροδοτικού σχεδίου Ανάν ο Κούλης!


Και στο Κυπριακό μαζί Σύριζα και ΝΔ: Εκδηλώθηκε υπέρ του νέου εθνοπροδοτικού σχεδίου Ανάν ο Κούλης!

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Μετά τους ύμνους και τις θριαμβολογίες των ΜΜΕ για τον νέο… Μεσσία (του κατεστημένου) Κυριάκο Μητσοτάκουλα, έρχεται η ώρα της αλήθειας! Η πιο… δύσκολη ώρα, η ώρα που πρέπει να πάρει θέση στα διάφορα ζητήματα!
Ζήτημα 1ον: Κυπριακό, για το οποίο υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι έχει επιβληθεί ήδη από την Νέα Τάξη Πραγμάτων «λύση» απαράδεκτη για τα ελληνικά εθνικά δίκαια, η οποία θα ανακοινωθεί επισήμως τους προσεχείς μήνες.
Όλως περιέργως, λοιπόν, ο Μητσοτάκουλας αύριο επισκέπτεται την Κύπρο, όπου θα....

Δημοσκόπηση Κάπα Research: Εκτίναξη της Χρυσής Αυγής - Τρίτη πολιτική δύναμη με 8,6% και τάσεις ανόδου


Δημοσκόπηση Κάπα Research: Συνεχής άνοδος της Χρυσής Αυγής - Τρίτη πολιτική δύναμη με 8,6%

Τον τελευταίο καιρό οι εταιρείες δημοσκοπήσεων έφτασαν ένα ύστατο σημείο αυτοεξευτελισμού, με την παρουσίαση ερευνών εντελώς αντιφατικών, οι οποίες έδειχαν ως πρώτο κόμμα με τεράστιες διαφορές κάθε φορά τον εκάστοτε εντολέα της δημοσκόπησης. Το παιχνίδι ξέφυγε όταν στις πληρωμένες δημοσκοπήσεις του Μητσοτάκουλα απάντησε με άλλη πληρωμένη δημοσκόπηση ο Αλέξης, με αποτέλεσμα το παιχνίδι των δημοσκοπήσεων να αρχίσει να χάνει την... αίγλη του.
Έτσι το γνωστό «Βήμα» που ήταν η πρώτη εφημερίδα που πανηγύρισε για τον Κούλη και προέτρεψε την δημιουργία του νεοφιλελεύθερου μετώπου ενάντια στον Ελληνικό Λαό, αποφάσισε να....

Υπουργός Εξωτερικών Ελλάδος: "Κοβουμε μισθούς και συντάξεις για να.....υποδεχόμαστε τους λαθρομετανάστες"!!

Ωμή ομολογία Κοτζιά: Κόβουμε τις συντάξεις και διαλύουμε την κοινωνική ασφάλιση για να πληρώνουμε τους λαθρομετανάστεςσ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η κοινωνική καταθλιψη η οποία έχει καταβάλει τους Έλληνες και η πνευματική καθίζηση από την επιρροή των ΜΜΕ, έχει οδηγήσει σε παθητική στάση το λαό, που σε διαφορετική περίπτωση θα όφειλε να προασπίσει με κάθε μέσο και τρόπο την κυριαρχία του που αμφισβητείται πια από τους λαθροεισβολείς, με την αγαστή συνεργασία του "δημοκρατικού-φιλοευρωπαϊκού τόξου".


Σε συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα Tageszeitung, ο Ν. Κοτζιάς, προέβη σε μία συγκλονιστική ομολογία περί του τι ακριβώς συμβαίνει με την επερχόμενη ψήφιση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου, το οποίο θα τινάξει στον αέρα την Ελληνική Οικονομία, διαλύοντας ολόκληρους επαγγελματικούς κλάδους και «τελειώνοντας» τους συνταξιούχους.
Αυτό που είπε ουσιαστικά ο Κοτζιάς είναι αυτό που όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν, δηλαδή ότι όλα γίνονται για....

Επίθεση από αγρότες του Κιλκίς στους Συριζαίους - Επευφημίες και χειροκροτήματα στον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής ΒΙΝΤΕΟ

Με άγριο κράξιμο υποδέχθηκαν οι αγρότες του Κιλκίς τον συριζαίο βουλευτή Παραστατίδη.

Όλα έγιναν το βράδυ της Παρασκευής στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς στην σύσκεψη με στόχο τη διαφύλαξη του επιδόματος των παραμεθορίων περιοχών, που κινδυνεύουν να χάσουν τέσσερις νομοί, μεταξύ των οποίων και του Κιλκίς.

Εκεί εισέβαλε ομάδα αγροτών από το μπλόκο του Κιλκίς, γύρω στα 50 άτομα, φωνάζοντας το σύνθημα...

ΛΑΦΑΖΑΝΟΒΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ

Τον τρόμο του για το που θα οδηγήσει η απαξίωση της… αγίας αριστεράς, εκφράζει με άρθρο του
Υπό τον τίτλο «Που θα οδηγήσει η απαξίωση της Αριστεράς;» λαφαζανόβιος δημοσιογράφος της φυλλάδας «Δρόμος της Αριστεράς». Ιδού τα συμπεράσματά του – στα οποία συμφωνούμε απολύτως και… ευχόμαστε να βγει αληθινός:

«Σε όλη την Ευρώπη, η αυτοαπαξίωση της Αριστεράς προηγήθηκε της ανόδου της άκρας Δεξιάς. Με τη δεξιά στροφή των σοσιαλδημοκρατικών κομμάτων εξουσίας στη Δυτική Ευρώπη, μεγάλα κοινωνικά στρώματα, πρωτίστως εργατικά,...

Μόνιμος εφιάλτης των κρατικοδίαιτων ΚΚέδων η Χρυσή Αυγή

Οι επαγγελματίες ανθέλληνες και εχθροί της αληθινής εργασίας μπολσεβίκοι του Καπιταλιστικού Κόμματος Ελλάδος ( ΚΚΕ ), ανά τακτά χρονικά διαστήματα επιτίθενται λυσσαλέα κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ακριβώς επειδή βλέπουν ότι οι Έλληνες εργαζόμενοι έχουν πολύ πιο θετική εκτίμηση στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα απ΄ότι  στους αργόσχολους και αργόμισθους  υποτακτικούς της  αλήστου μνήμης Σοβιετικής Ένωσης, οι οποίοι εξακολουθούν να κάνουν «μερεμέτια» στο ετοιμόρροπο κομματικό τους μαγαζάκι, παρότι τα κεντρικά στη Μόσχα «έχουν κατεβάσει ρολά» εδώ και πολλά χρόνια.

Αναφερόμενοι στα όσα είπε για το κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας στην ομιλία του στα Φάρσαλα, κατά την διάρκεια της προσυνεδριακής  συνδιάσκεψης, ο Συναγωνιστής Γιάννης Λαγός,  άρχισαν και πάλι να παίζουν την γνώριμη όσο και χιλιοειπωμένη κασέτα στη ρυπαρή πατσαβουροφυλλάδα  του “(β)Ριζοσπάστη” :

«Τα κουτσαβάκια της Χρυσής Αυγής, όπου βρεθούν και όπου σταθούν,...

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ: «ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ» ΚΑΙ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ» ΤΟ… 2%

Γράφει ο Αντίοχος

Προσέξτε τα κόλπα των προπαγανδιστών του… πολυπολιτισμού: σε πολλές… έγκριτες εγχώριες ιστοσελίδες υπάρχει είδηση με τίτλο «60% των Τσέχων λέει όχι στους πρόσφυγες». Επειδή οι περισσότεροι αναγνώστες των ιστοσελίδων διαβάζουν μόνο τους τίτλους, συμπεραίνουν ότι το υπόλοιπο 40% λέει «ναι στους πρόσφυγες».

Ποια είναι η αλήθεια; Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε η τσεχική εταιρεία Public Opinion Research Centre, πράγματι, το 60% των Τσέχων δεν θέλει κανέναν πρόσφυγα (με ή χωρίς εισαγωγικά…) στην χώρα. Από κει και πέρα,...