Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 28, 2016

Συγκλονιστική επομπή-αφιέρωμα στα Ίμια του 96' και κάλεσμα στην πορεία μνήμης του 2016, από τον Ηλία Κασιδιάρη...

Δείτε τη....

28 Ιανουαρίου 2008: Σαν σήμερα περνά στην αιωνιότητα ο Χριστόδουλος των Ελλήνων

Οχτώ χρόνια έχουν περάσει από τότε που έφυγε από κοντά μας ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Χριστόδουλος. Ο λαοπρόβλητος αυτός ιεράρχης έχει καταγραφεί στην συνείδηση του χριστεπώνυμου πλήθους και όχι μόνο ως Εθνάρχης!

Κύριο μέλημα του Χριστόδουλου ήταν να μην χαθεί η Πίστη και ο Ελληνισμός από την Πατρίδα μας και στην πρωτοπορία αυτού του Αγώνα έβαζε πάντα την νεολαία. Οι νέοι λάτρευαν τον Μακαριστό και γέμιζαν τις εκκλησίες για να ακούσουν τα πνευματικά και εθνικά κηρύγματά του.

Εις ανάμνηση του Χριστόδουλου των Ελλήνων παραθέτουμε το τελευταίο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Μακαριστού (2008), αλλά και ένα απόσπασμα από ομιλία του κατά της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

«Αγαπητά μου Παιδιά, ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ που δεν τιθασεύεται,...

Βρείτε τις διαφορές: Ποια φωτογραφία τραβήχτηκε επί ημερών Τσίπρα και ποια επί ημερών Σαμαρά;


Γράφει ο Αντίοχος

Στην φωτογραφία δεξιά, βλέπετε απελπισμένους μνημονιόπληκτους Έλληνες να υψώνουν τα χέρια για να πάρουν μια σακούλα ντομάτες. Πρόκειται για μια φωτογραφία που τραβήχτηκε...

"Να καεί η πουτ@ν@ η βουλή"! Έλληνες Αγρότες εναντία στα ΜΑΤ του Σύριζα: Άγρια επεισόδια στην Θεσσαλονίκη - Βίντεο

Δεν θα εγκαινιάσει την Agrotica ο υπουργός του Σύριζα Αποστόλου - 30.000 αγρότες πολιορκούν το Βελλίδειο - Χημικά και ξύλο η απάντηση της Αριστεράς

Εξαγριωμένοι αγρότες με ελληνικες σημαίες στα χέρια είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς μπροστά στην Έκθεση για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στα μέτρα της κυβέρνησης. Μετά τις 17:00 το απόγευμα ανακοινώθηκε στους αγρότες ότι τελικά ο Υπουργός δεν θα εγκαινιάσει την έκθεση.

Δείτε τα βίντεο με τα επεισόδια...

Χρήστος Παππάς με πάθος: 'ΝΔ Αξιωματική αντιπολίτευση για γέλια και για κλάματα"

Δείτε το βίντεο....

Ίμια 31/1/1996: 20 χρόνια από τη νύχτα της ντροπής!


Ίμια 31/1/1996: 20 χρόνια από τη νύχτα της ντροπής!

Πέρασαν 20 χρόνια από τότε και όμως κάποιοι, όχι μόνο δεν ξεχνούν, αλλά και πάντα θα θυμούνται.
Είναι οι Έλληνες Εθνικιστές με την Επιτροπή Εθνικής Μνήμης που από τότε και κάθε χρόνο τιμούν τους τρεις ηρωϊκους νεκρούς. Τιμούν τους τρεις γενναίους Αξιωματικούς του Πολεμικού μας Ναυτικού, που έπεσαν ηρωϊκά, τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι.
Τον Χριστόδουλο Καραθανάση, τον Έκτορα Γιαλοψό και τον Παναγιώτη Βλαχάκο!
Ήταν οι τρεις νέοι που εκείνη τη νύχτα πέταξαν με το μοιραίο ελικόπτερο πάνω από τη δυτική Ίμια, εκεί που τους είχε στείλει ως πρόβατα επί σφαγήν η προδοτική πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της εποχής εκείνης, εκεί που καραδοκούσαν Τούρκοι κομάντος για να πέσουν ηρωϊκά από τα φονικά πυρά και να βάψουν τα νερά του Αιγαίου με το νεανικό τους αίμα.
Και σαν να μην έφτανε αυτό, την επομένη οι ίδιοι προδότες, είχαν και το απύθμενο θράσος, να....

ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΝΤΟΥΓΚΙΝ: «ΓΙΑΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΠΟΛΕΜΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ»

36-37-2--2-thumb-large
Γιατί η Ρωσία παρέχει στρατιωτική βοήθεια στη Συρία; Πρώτον, πρόκειται για μια γεωπολιτική σύγκρουση. Το μέτωπο μεταξύ Ατλαντιστών και Eυρασιανιστών μεταφέρθηκε στη Συρία. Μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης, δημιουργήθηκε ένα πολιτικό κενό στην Ανατολή και στη Μέση Ανατολή επίσης.
Εκεί, οι ΗΠΑ ακολουθούν ένα project το οποίο επικεντρώνεται στην καταστροφή των εθνών-κρατών- βαφτίζοντάς το ως το «Project της Ευρύτερης Μέσης Ανατολής”.
Αυτό το σχέδιο καταστρέφει κράτη τα οποία δεν ήταν πιστά στη Ουάσιγκτον. Οι ΗΠΑ δημιουργούν χάος, για να προβάλλουν τους εαυτούς τους ως ηγεμονική δύναμη.
Στη δεκαετία του 1990, η Ρωσία ήταν αδύναμη και δεν αντιδρούσε, αλλά στις αρχές της δεκαετίας του 2000, άρχισε να ανακάμπτει σιγά-σιγά. Σήμερα, ο Βλαντιμίρ Πούτιν αποφάσισε να...

Μιχαλολιάκος στο Blue Sky: "Θα Νικήσουμε τους αριστεροδεξιούς προδότες, και τη λαθρομετάνστευση μαζί με τον ελληνικό λαό" ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε τη συνέντευξη του Αρχηγού της Εθνικής Αντιπολίτευσης της Χώρας...

ΒΙΝΤΕΟ - ΣΟΚ: Διακινητές λαθρομεταναστών υποδέχονται την... πελατεία τους σε παραλία της Λέσβου


ΒΙΝΤΕΟ - ΣΟΚ: Διακινητές λαθρομεταναστών υποδέχονται την... πελατεία τους σε παραλία της Λέσβου

Ένα συγκλονιστικό βίντεο από αυτά που δεν θα δείτε στα κανάλια βγήκε στο φως της δημοσιότητας. Στο βίντεο εμφανίζονται οι διακινητές λαθρομεταναστών να υποδέχονται μία «καραβιά» λαθρομεταναστών σε παραλία της Λέσβου.

Στο βίντεο που ακολουθεί φαίνεται ξεκάθαρα ο απροκάλυπτος τρόπος δράσης των κυκλωμάτων, όπως και το γεγονός ότι αποτελούνται, εν μέρει τουλάχιστον, από τούρκους και μέλη ΜΚΟ.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο....

ΤΙ ΚΑΛΑ ! ! ! ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΥΣ!

lathro_viktoria
Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Στο άρθρο μου με τίτλο «κυβέρνηση οπερέτα» που δημοσιεύτηκε στον εθνικισμό στις 21/1/2016, έγραφα μεταξύ άλλων και το εξής: «Ανεξάρτητα αν τα Σκόπια είναι με το ένα πόδι στην ΕΕ, μετά το παρατεταμένο κλείσιμο των συνόρων του στην περιοχή της Ειδομένης, βάζοντας κατ’ αυτό τον τρόπο πλάτη, έμμεσα, στη γενική άρνηση των υπολοίπων κρατών της ΕΕ να δεχθούν μετανάστες». Η επιβεβαίωση των παραπάνω ήρθε σήμερα με την επιστολή του, κατά τα άλλα «φιλέλληνα», κ. Γιουνκέρ προς τον Σλοβένο πρωθυπουργό. Η επιστολή που βρίσκεται στην κατοχή του περιοδικού «politico» και το οποίο τη δημοσίευσε, αναφέρει μεταξύ άλλων και τα εξής : «ο κ. Γιουνκέρ τάσσεται υπέρ της πρότασής της για ενίσχυση των συνόρων των Σκοπίων με....

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ «ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ»

Γράφει ο Αντίοχος

«Αναρωτιέμαι, πώς θα ένιωθαν οι αγνοί αγωνιστές της Αριστεράς μπροστά στο αλισβερίσι, τα εγγόνια να επικαλούνται τους παππούδες για μια μετακλητή θέση στο δημόσιο…». Αυτά είπε μεταξύ των άλλων ο Κούλης ο γουρλομάτης, κατά την χθεσινή ομιλία του στη βουλή, σχολιάζοντας τους ομαδικούς διορισμούς της οικογένειας του γραμματέα της νεολέρας του ΣΥΡΙΖΑ στο δημόσιο.

«Αγωνιστές της αριστεράς», λοιπόν, οι κομμουνιστοσυμμορίτες του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, σύμφωνα με τον ψευτοδεξιό βορείων προαστίων Κούλη.

«Αγωνιστές της αριστεράς» αυτοί οι φονιάδες που γέμισαν την Ελλάδα με πτώματα!

«Αγωνιστές της αριστεράς» αυτοί οι προδότες που πολεμούσαν για να κάνουν...