Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιανουαρίου 31, 2016

Αφιέρωμα του Russia Today για την εκδήλωση και την πορεία Μνήμης των Ιμίων από τη Χρυσή Αυγή - ΒΙΝΤΕΟ

Την στιγμή που μεγάλες χώρες όπως η Ρωσία στέλνουν τηλεοπτικά συνεργεία για να καλύψουν τις εκδηλώσεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, οι εγχώριοι νταβατζήδες της ενημέρωσης προσπαθούν είτε να αποκρύψουν τις δραστηριότητες, είτε να τις δυσφημήσουν παρουσιάζοντας παραπλανητικά ρεπορτάζ.

Δείτε το βίντεο...

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑΣ, Η «ΞΥΠΟΛΥΤΗ ΔΕΞΙΑ» ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

kkyriakos
Γράφει ο Αντίοχος

Ο εκλεκτός του Ψυχικού!

Πάλι με Κούλη γουρλομάτη αρχίζω (δεν φοβάμαι τη… γρουσουζιά, έχω κάνει… ευχέλαιο!), για να εξετάσουμε το πώς θα επηρεάσει η «εκλογή» του την δυναμική της Χρυσής Αυγής. Κατ’ αρχάς, ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για το που ψηφίστηκε και που καταψηφίστηκε ο γιός του Μητσοτάκουλα. Το λοιπόν, ο Κούλης την έφαγε στο Περιστέρι, στο Αιγάλεω, στο Κερατσίνι, στη Δραπετσώνα, στον Ασπρόπυργο, στην Καλλιθέα, στη Νίκαια, στον Κορυδαλλό, στο Πέραμα και στον Δήμο Φυλής. Αντίθετα, θριάμβευσε στο Ψυχικό, στην Κηφισιά, στον Διόνυσο, στη Ραφήνα, στο Παλιό Φάληρο, στη Βάρη-Βουλιαγμένη, στη Γλυφάδα, στον Άλιμο και σε άλλες… λαϊκές συνοικίες. Παρεμπιπτόντως, παρόμοια αποτελέσματα είχε στον Α΄ Γύρο και ο Μπουμπούκος.

ΝΔ: ο βασικός εκφραστής της πλουτοκρατίας

Με την ευκαιρία, όμως, ας....

Τζιχαντιστές με χατζάρες στην Αλεξανδρούπολη! Σοβαρή απειλή για την ασφάλεια των Ελλήνων η πολιτική των “ανοιχτών” συνόρων

Δύο τζιχαντιστές συνελήφθησαν στην Αλεξανδρούπολη, ύστερα από επιχείριση της αστυνομίας στα ΚΤΕΛ της περιοχής. Στις αποσκευές τους βρέθηκαν χατζάρες και στρατιωτικές στολές και οι αρχές εικάζουν πως οι ερχόμενοι εκ Σουηδίας, πρώην «πρόσφυγες» και νυν ισλαμιστές σχεδίαζαν να μεταβούν από την Αλεξανδρούπολη στην Τουρκία και από εκεί στο μέτωπο της Συρίας και στα εδάφη που ελέγχει το Ισλαμικό Χαλιφάτο.
Ένας από τους δύο στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις Αρχές της Βοσνίας αφού το 2005 είχε συλληφθεί μετά από έρευνα στο σπίτι του όπου είχε βρεθεί ποσότητα εκρηκτικών, μία αυτοσχέδια ζώνη γεμισμένη με...

Τα συνθήματα της χθεσινής εκδήλωσης για τα Ίμια... 2 ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε τα βίντεο...

ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

tsipras_israhl
Γράφει ο Αντίοχος

Αν ανατρέξουμε στο παρελθόν, θα θυμηθούμε ότι η σκλήρυνση της στάσης της συγκυβέρνησης των Σαμαροβενιζέλων έναντι της Χρυσής Αυγής –λόγω και έργω- προέκυπτε σχεδόν πάντα μετά από επισκέψεις επιφανών αμερικανοσιωνιστών στην Αθήνα.
Παρατηρούμε τώρα παρόμοια σκλήρυνση, με....

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Μόνη δύναμη της Χρυσής Αυγής οι Έλληνες!


Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Μόνη δύναμη της Χρυσής Αυγής οι Έλληνες!

Από την ομιλία του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής στην Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής
“Δεν είμαστε σημερινοί ούτε και χθεσινοί, ερχόμαστε από χρόνους πολύ παλαιούς, ερχόμαστε από τότε που υπήρχε Ελλάδα, που υπήρχε Ελληνισμός και όσοι πιστεύουν ότι έτσι εύκολα θα μπορέσουν να τελειώσουν μαζί μας κάνουν πολύ μεγάλο λάθος. Δεν είμαστε ήρωες γιατί βρεθήκαμε στη φυλακή, θα είμαστε ήρωες εάν κατορθώσουμε να απαλλάξουμε την Πατρίδα μας από τους ξενόδουλους και τους προδότες και έχουμε χρέος να δώσουμε αυτήν την μάχη και θα την δώσουμε.

ΛΑΪΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑ: Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι....

Πλάι - πλάι με τους αγρότες η Χρυσή Αυγή, σε μπλόκα, δρόμους και σκηνές....




Το μπλόκο του Κεφαλόβρυσου επισκέφτηκε ο βουλευτής του Νομού Αιτωλοακαρνανίας Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης και εξέφρασε για ακόμη μια φορά την αλληλεγγύη του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών στον δίκαιο αγώνα των Αγροτών, που είναι στην πραγματικότητα αγώνας όλων των Ελλήνων ενάντια στα εξοντωτικά μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.
Η Χρυσή Αυγή στηρίζει με....

Πλάνα από την απέραντη λαοθάλασσα των Εθνικιστών και την πορεία τους... ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε την πορεία των Εθνικιστών προς το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας....