Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Φεβρουαρίου 07, 2016

Χιλιάδες Λαού διαδήλωσαν και έκαναν πορεία ενάντια στην Κάρτα του πολίτη: Λαγός, Παναγιώταρος, Παππάς, Μίχος και Μπαρμπαρούσης παρόντες από την Χρυσή Αυγή - Φωτορεπορτάζ


Μία ογκώδης διαδήλωση με παλμό και μαχητικότητα ενάντια στο ηλεκτρονικό φακέλωμα πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας σήμερα το μεσημέρι. Χιλιάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια, ζητώντας να μην προχωρήσει η έκδοση της κάρτας του πολίτη, η οποία θα έχει το σχήμα πιστωτικής κάρτας και θα περιλαμβάνει το περιβόητο τσιπάκι με το ΑΦΜ και τον ΑΜΚΑ.

Στην εκδήλωση συμμετείχε μεγάλη αντιπροσωπεία του...

Αύριο..παίρνουμε άδεια και στηρίζουμε τους κατοίκους του Πειραιά.... Συγκέντρωση ενάντια στο κέντρο λαθρομεταναστών Σχιστού διοργανώνουν οι κάτοικοι του Πειραιά - Δευτέρα 8/2, 12:30μμ


Συγκέντρωση ενάντια στο κέντρο λαθρομεταναστών Σχιστού διοργανώνουν οι κάτοικοι του Πειραιά - Δευτέρα 8/2, 12:30μμ

Από τις Επιτροπές Κατοίκων Πειραιώς λάβαμε το παρακάτω δελτίο Τύπου, το οποίο και αναδημοσιεύουμε αυτούσιο: 

ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΣΧΙΣΤΟ!
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας - Δευτέρα 12.30 μμ - Λεωφόρος Λαμπράκη και Σχιστού

Η κυβέρνηση αποφάσισε εντελώς παράνομα και χωρίς να ρωτήσει κανέναν κάτοικο της περιοχής μας να εγκαταστήσει κέντρο λαθρομεταναστών ανοιχτού τύπου στο Σχιστό.
Όλη η διαδικασία θα...

ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ! ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΩ – ΒΙΝΤΕΟ

καματερος
Τους πήρε το ποτάμι, τους πήρε ο ποταμός, θα τους κλείσει μες’ στα σπίτια τους ο ελληνικός λαός!
Συγκέντρωση και πορεία στα γραφεία των κομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ και των ψεκασμένων συνοδοιπόρων τους, πραγματοποίησαν αγανακτισμένοι κάτοικοι της Κω, που παλεύουν για τις ζωές τους που καταστρέφονται!
Κι όπως πορεύονταν, «τσάκωσαν» τον τοπικό βολευτή του ΣΥΡΙΖΑ, να κρύβεται μέσα σε μια καφετέρια. Την οποία βεβαίως πολιόρκησαν επί πολύ ώρα!

Η συνέχεια επί της οθόνης σας…

ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ! ΑΓΡΟΤΕΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ – ΒΙΝΤΕΟ

«Όλα εδώ πληρώνονται», λέει μια σοφή λαϊκή παροιμία, που επαληθεύεται πλήρως στις μέρες μας. Κι αυτοί που έστελναν (και εξακολουθούν να στέλνουν…) μισθωμένες παρακρατικές συμμορίες κουκουλοφόρων, για να εμποδίζουν και να παρενοχλούν συγκεντρώσεις της Χρυσής Αυγής, τώρα υφίστανται τις διαλύσεις των δικών τους συγκεντρώσεων, όχι από μισθοφόρους, αλλά από πραγματικά αγανακτισμένους πολίτες.
 
Έτσι, μετά την Σπάρτη, όπου αγρότες μπούκαραν σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ και τη διέλυσαν, μία από τα ίδια έγιναν χθες το βράδυ στο Αμύνταιο της Φλώρινας.
Οι αγρότες αποδοκίμασαν έντονα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκονταν στο χώρο με αποτέλεσμα...

Καταχειροκροτήθηκε η Χρυσή Αυγή στην συνεδρίαση ενάντια στο κέντρο λαθρομεταναστών στην Θεσσαλονίκη - ΒΙΝΤΕΟ

Επευφημίες και χειροκροτήματα στους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής

Την άρνησή της να συναινέσει στη δημιουργία κέντρου λαθρομεταναστών, στο πρώην στρατόπεδο «Αναγνωστοπούλου» στα Διαβατά, εξέφρασε μετά από εντάσεις και παρεμβάσεις η διοίκηση του Δήμου Δέλτα.

Στη διάρκεια της  πολύωρης συνεδρίασης τοποθετήθηκαν εκτός από το δήμαρχο, επικεφαλής παρατάξεων, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και δημότες. Στο δημοτικό συμβούλιο παρευρέθηκαν οι Αντώνης Γρέγος (βουλευτής Ά Θεσσαλονίκης) και Νίκος Χρυσομάλλης περιφερειακός σύμβουλος κεντρικής Μακεδονίας με την Ελληνική Αυγή.

Από την Χρυσή Αυγή μίλησε ο Αντώνης Γρέγος, που καταχειροκροτήθηκε από τους δημότες.
Δείτε το βίντεο...

Αυτή τη νεολαία θα δημιουργήσουμε.... 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ: ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΟΚΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΔΙΖΩΝΙΚΗ – ΔΙΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ»

7 Φεβρουαρίου: Ημέρα μνήμης για τρεις αγωνιστές της ΕΟΚΑ που έπεσαν για την Ένωση με την Ελλάδα και όχι για την “Διζωνική - Δικοινoτική ομοσπονδία”

O Γιάλλουρος Πετράκης, γεννήθηκε στο χωριό Ριζοκάρπασο, της επαρχίας Αμμοχώστου, στις 29 Αυγούστου 1938. Φοίτησε στο Δημοτικό Σχολείο του χωριού του, ενώ όταν φονεύθηκε, ήταν τελειόφοιτος του Ελληνικού Γυμνασίου Αμμοχώστου. Ψηλός, με σγουρά μαλλιά και γαλανά μάτια, μια ηγετική μορφή των αγωνιζομένων μαθητών, ήταν πάντα πρώτος στα μαθήματά του, και πάντα ο σημαιοφόρος στις εκδηλώσεις του σχολείου του.
Λόγος του και κουβέντα του, αφηγείται η μάνα του, ήταν πάντα η Ελλάδα. Καημός του και πόθος, όνειρο και τραγούδι του, η ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα.

«Να αγωνιζόμαστε πρέπει, μάνα, να αγωνιζόμαστε για την Κύπρο μας »

Ήταν ο υπεύθυνος των....

"Πονάει" πολύ τους επαγγελματίες κομμουνιστές ότι η αγροτιά στηρίζει και μάχεται με τη Χρυσή Αυγή για τα δίκαια των Ελλήνων...

THIBES-MLOKA_(1)

Γράφει ο Αντίοχος

Δυσάρεστη έκπληξη ήταν για τους πάσης φύσεως κομμουνιστές –της φυλλάδας των Ιών και του ξεπεσμένου αγροτοπατέρα Μπούτα- η υποδοχή που είχε στο μπλόκο των Θηβών κλιμάκιο βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Δείτε τις αντιδράσεις τους:
«Παρούσα η Χρυσή Αυγή
Η επίσημη εμφάνιση όμως της Χρυσής Αυγής την Παρασκευή, στα αγροτικά μπλόκα δίνει άλλη τροπή στα πράγματα…
Εκεί απονεμήθηκε στον πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Φυτικής Παραγωγής Θηβών, Ηλία Χατζηδούρο, η....

Κάτοικοι των Διαβατών ακύρωσαν τις εργασίες ανέγερσης hotspot λαθροεποίκων στο στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου...παρά την παρουσία των ΜΑΤ ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Κάτοικοι των Διαβατών έριξαν τον φράχτη και μπήκαν στο στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου - Τους περίμεναν τα ΜΑΤ Φωτογραφίες, Βίντεο

Σταμάτησαν προσωρινά οι εργασίες από την πίεση των διαδηλωτών

Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα στο στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου, στα Διαβατά Θεσσαλονίκης όπου πρόκειται να δημιουργηθεί το κέντρο λαθρομεταναστών.
Οι κάτοικοι και διοικήσεις των δύο δήμων αντιδρούν στη δημιουργία Κέντρου λαθρομεταναστών στο πρώην στρατόπεδο 1090 και ζητούν από την κυβέρνηση να αλλάξει τον σχεδιασμό της. Περιμετρικά του στρατοπέδου έχουν παραταχθεί ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας.
Πριν από λίγο κάτοικοι της περιοχής έριξαν τον φράχτη του στρατοπέδου και εισέβαλαν μέσα σε αυτό. Άμεσα διμοιρίες των ΜΑΤ παράχθηκαν μπροστά τους προκειμένου να....

"Κατάληψη" από τη Χρυσή Αυγή Βορείων Προαστίων στο σταθμό Ν.Ηρακλείου...Δωρέαν Εισιτήρια για το λαό...ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ


Δυναμική παρέμβαση της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων στο Ν. Ηράκλειο ενάντια αύξηση των εισιτηρίων των αστικών συγκοινωνιών

Το Σάββατο το πρωί πολυπληθές κλιμάκιο της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων πραγματοποίησε δυναμική παρέμβαση στον ηλεκτρικό σταθμό του Ν. Ηρακλείου Αττικής.

Με κεντρικό σύνθημα "όχι αυξήσεις στα εισιτήρια" οι Συναγωνιστές εξέφρασαν την δυσαρέσκεια ολόκληρου του δοκιμαζόμενου Λαού για τις αυξήσεις στα εισιτήρια, που πλήττει κυρίως τα....

Άμβλωση: Η αργή γενοκτονία ενός Έθνους

Η άμβλωση είναι ένα επίμαχο και αρκετά αμφιλεγόμενο θέμα που έχει απασχολήσει την κοινωνία σε παγκόσμια κλίμακα. Πολλές νέες κοπέλες και γυναίκες υιοθετούν τις εκτρώσεις ως μέθοδο αντισύλληψης υπό τον μανδύα του επιχειρήματος «Δικαίωμά μου το τι θα κάνω στο σώμα μου». Ας υποθέσουμε οτι ασπαζόμαστε αυτό το επιχείρημα και αποδεχόμαστε τις παρενέργειες και τις επιδράσεις που μπορεί να επιφέρει μία τέτοια διαδικάσια στον γυναικείο οργανισμό και ψυχισμό, ας παραθέσουμε το ερώτημα... Στο σώμα ναι, αλλά σε κάποιον άλλον; Ποιός έχει το δικαίωμα να παρέμβει σε άλλη ζωή και στους νόμους της φύσης;
Η ζωή ενός εμβρύου ξεκινάει από....