Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 12, 2016

Συγκλονιστικό...Οι Άγροτες τιμούν τους νεκρούς Ήρωες Αξιωματικούς με ενός λεπτού σιγή ΒΙΝΤΕΟ

Ιδού γιατί τους μισεί η αντεθνική κυβέρνηση της Αριστεράς και το μνημονιακό μόρφωμα της ΝΔ:

Οι αγρότες της Πελοποννήσου τήρησαν ενός λεπτού σιγή στη Μνήμη των τριών Αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού που Έπεσαν στο Καθήκον.


Δείτε το βίντεο...

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΠΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΦΙ ΤΟΥΣ.

FARMERS7

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το κέντρο της Αθήνας, με την αστυνομία να κάνει εκτεταμένη χρήση χημικών εναντίον των αγροτών που συγκεντρώθηκαν εμπρός στο υπουργείο Ανάπτυξης, για να διαδηλώσουν ειρηνικά την αντίθεσή τους απέναντι στα εξοντωτικά οικονομικά μέτρα που προχωρεί η κυβέρνηση των ανδρεικέλων, κατόπιν εντολών των ευρωπαίων πατρόνων τους. Επίσης σε πεδίο μάχης έχει μετατραπεί η είσοδος στην Αθήνα στο ύψος του Χαϊδαρίου, με αστυνομικές δυνάμεις να εμποδίζουν αγρότες διαδηλωτές να εισέλθουν στην πόλη. Εδώ μάλιστα η χρήση χημικών γίνεται πλησίον αυτοκινήτων διερχόμενων που δεν σχετίζονται με τα επεισόδια.
Πέραν λοιπόν από....

ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΑΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ! - BINTEO

agrotsd1
Παρακρατικοί αλητοκομμουνιστές, μισθωμένοι από τις μυστικές υπηρεσίες του αριστερού ψευδοκράτους, επιχείρησαν προ ολίγου να διεισδύσουν στην συγκέντρωση των αγροτών έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και να την προβοκάρουν.
Αλλά, είχαν την… ατυχία να πέσουν σε Κρητικούς αγρότες, οι οποίοι τους πήραν χαμπάρι, τους κυνήγησαν, τους έπιασαν και τους παρέδωσαν στην αστυνομία.
Όλα καλά, αλλά το τελευταίο ήταν λάθος! Διότι, είναι σίγουρο ότι τα κόκκινα σκυλιά του παρακράτους από τη μία πόρτα της αστυνομίας μπήκαν κι από την άλλη βγήκαν!
Οι επόμενοι παρακρατικοί που θα....

Τους "πονάει" πάρα πολύ... Φίλης και Τόσκας (ΣΥΡΙΖΑ) ομολογούν: "Οι Αγρότες ανήκουν στη Χρυσή Αυγή"ΒΙΝΤΕΟ

Φίλης: «Ποιοι κλείνουν τα σύνορα στη Βουλγαρία εν ονόματι δήθεν αγροτικών διεκδικήσεων, εφαρμόζοντας στην πράξη ένα ιδιότυπο Grexit και μια ιδιότυπη έξοδο της Ελλάδας από τη Σένγκεν; Εσείς! Οι καπεταναίοι σας που κλείνουν τους δρόμους».

Για να συνεχίσει... «Εσείς, εγκάθετοι.... της Χρυσής Αυγής! Αυτή είναι η προσφορά σας.

Ο Τόσκας ανέφερε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ: "Στο Χαϊδάρι πρωτοστατούν Αγρότες που είναι....Χρυσαυγίτες..."

Δείτε το βίντεο...

Η Αντιπροσωπεία των Αγροτών συναντά τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ

Και αφήστε τους ανθέλληνες μπολσεβίκους και φλώρους φιλελεύθερους να "σκούζουν"...

Δείτε το βίντεο...

Υπουργός του Ισραήλ: Οι επιτυχίες του Συριακού στρατού κατά των τζιχαντιστών αποτελούν απειλή!


Υπουργός του Ισραήλ: Οι επιτυχίες του Συριακού στρατού κατά των τζιχαντιστών αποτελούν απειλή!

Ο ισραηλινός υπουργός Υποδομών, πρώην υπουργός Στρατηγικών Σχέσεων, Yuval Steinitz δήλωσε προ ολίγων ημερών σε τηλεοπτική εκπομπή ότι οι επιτυχίες του κυβερνητικού στρατού της Συρίας κατά των τζιχαντιστών είναι μια απειλή για το Ισραήλ, διότι αυτές οι επιτυχίες μετατοπίζουν την στρατηγική ισορροπία της περιοχής εις βάρος των ιουδαϊκών συμφερόντων.
Φυσικά και η δήλωση αυτή δεν αποτελεί είδηση για αυτούς που διαβάζουν την ιστοσελίδα μας και την εφημερίδα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Επανειλημμένα έχουμε τονίσει ότι....

Τα "ΝΕΑ": "Η Χρυσή Αυγή είναι και στη....Eurovision"


Παραλήρημα συστημικού δημοσιογράφου: Ανακάλυψε Χρυσαυγίτικη παρουσία ακόμη και στην… Γιουροβίζιον

Τελικά, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει μετατραπεί σε πολύ μεγάλο εφιάλτη των απανταχού «προοδευτικών». Σε τέτοιο βαθμό, μάλιστα, ώστε να βλέπουν παρέμβαση της ακόμη και στο πανηγυράκι της… Γιουροβίζιον!
Όσο περίεργο κι αν φανεί, στα «Νέα» και υπό τον χαρακτηριστικό τίτλο «Χρυσαυγίτικη Γιουροβίζιον», ο δημοσιογράφος Ηλίας Κανέλλης αναφερόμενος στο τραγούδι το οποίο επιλέχθηκε φέτος να εκπροσωπήσει την Χώρα μας στον διαγωνισμό αυτόν γράφει, μεταξύ άλλων, και τα εξής: «Περίεργος αν το ποντιακό χιπ-χοπ συγκρότημα που επέλεξε ο Διονύσης Τσακνής έχει ανάλογο μπρίο, μπήκα στο YouTube και άκουσα το σουξέ του «Δεν θέλω thi$, θέλω να την πατρίδα μου οπίς». Μαθημένος στο κιτς, αλλά πάγωσα. Περίμενα να ακούσω μια εθνολαϊκιστική παρωδία, άκουσα ένα τραγούδι κανονικά χρυσαυγίτικο. Ανακαλώ θραύσματα στίχων: «Ξεριζωμένοι. […] Η Ρωμανία κι η Ιστορία δεν πεθαίνει. […] Είμαστε.....

Αυτούς θα βάλουν στα hotspot στην ΚΩ οι Τσίπρας-Καμμένος: "Πακιστανός - κτήνος αποπλανούσε παιδιά κάτω των 12 ετών - Συνελήφθη στην Κω"


Νέο ΣΟΚ: “πρόσφυγας” από το πακιστάν αποπλανούσε παιδιά κάτω των 12 ετών - Συνελήφθη στην Κω

Μόλις χθες έγινε γνωστό ότι “πρόσφυγες” από πακιστάν και αφγανιστάν βίαζαν ανήλικα παιδιά στην Καλαμάτα!
Σήμερα άλλος ένας “πρόσφυγας” από το πακιστάν συνελήφθη για αποπλάνηση παιδιών κάτω των 12 ετών  στην Κω. Στην πολύπαθη Κω όπου η κυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ ετοιμάζεται να δημιουργήσει κέντρο λαθρομεταναστών όπου θα εγκατασταθούν χιλιάδες «πρόσφυγες».
Αξιοσημείωτο είναι ότι γι’ αυτή την τόσο σοβαρή υπόθεση οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας είναι ελάχιστες και περιορίζονται μόνο στην.....

ΠΙΣΩ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ!

ÊÑÇÔÇ-ÁÃÑÏÔÅÓ ÁÍÁ×ÙÑÏÕÍ ÁÐÏ ÔÏ ËÉÌÁÍÉ  ÔÏÕ ÇÑÁÊËÅÉÏÕ.(EUROKINISSI)
Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Αθήνα! Από χθες το βράδυ ξεκίνησαν οι πρώτοι αγρότες (από την Κρήτη) για την Αθήνα. Και σήμερα, έρχονται με όλα τα μέσα – λεωφορεία, τραίνα, αγροτικά αυτοκίνητα, ακόμα και με… τρακτέρ («τανκς», κατά τα συριζοκομμούνια…) από την υπόλοιπη Ελλάδα.
Κι όπως μπορούμε να δείτε και στις φωτογραφίες που σας παραθέτουμε, βαστάνε… μαγκούρες και γκλίτσες! Λέτε να τις προορίζουν για τις… ράχες των υπευθύνων της δυστυχίας τους/μας; Ή μήπως –γιατί τους υπευθύνους της δυστυχίας τους είναι κομματάκι δύσκολο να τους....

Τρέμετε Κομμούνια και πραιτωριανοί...Πήραν στο κυνήγι ΜΑΤ οι Αγρότες από την Κρήτη. 3 ΒΙΝΤΕΟ

Η Αστυνομία έκανε το σφάλμα να σταματήσει ένα αγροτικό όχημα με προϊόντα και να ζητήσει "εξηγήσεις" για το περιεχόμενό του.

Η προκλητικότητα των αστυνομικών ήταν αφορμή λοιπόν που εξαγριώσε τους αγρότες (μόνο της Κρήτης...Φανταστείτε να έρθουν και από όλη την Ελλάδα εντός ολίγου) που ξεκίνησαν ένα ανελέητο κυνηγητό των ΜΑΤ "στολίζοντάς" τους με φράσεις όπως "προδότες και εσας θα σας σφάξουμε...", "θα σας ισοπεδώσουμε...", με τους τελευταίους να τρέπονται σε άτακτη φυγή μπροστά στη μήνη των Ελλήνων αγροτών.

Δείτε το βίντεο...

Η (αν)ήθικη ανωτερότητα της αριστεράς


Η (αν)ήθικη ανωτερότητα της αριστεράς

Η αριστερά στην Ελλάδα κατάφερε από την μεταπολίτευση και μετά να αποτελέσει ένα ψευδεπίγραφο σημείο αναφοράς της ελευθερίας και της δημοκρατίας και ταυτόχρονα μηχανισμό απονομής της δικαιοσύνης με την ηθική ερμηνεία και έννοια του όρου. Σ’ αυτή την βάση, και με την καλλιέργεια ενός αισθήματος ενοχής από τους νικητές του εμφυλίου για τον τρόπο συμπεριφοράς τους προς τους ηττημένους, η αριστερά στις τέσσερις και πλέον δεκαετίες μετά την έλευση της μεταπολίτευσης απέκτησε την περιβόητη «ηθική ανωτερότητα», βάσει της οποίας κατέχει την «πιστοποίηση» όχι μόνο να...