Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Φεβρουαρίου 14, 2016

Φλέγεται η Μέση Ανατολή : Ο τουρκικός στρατός βομβαρδίζει την Συρία - Πολεμικό πλοίο με πυραύλους Cruise στέλνει η Ρωσία


Κλιμακώνεται η ένταση στην Μέση Ανατολή: Ο τουρκικός στρατός βομβαρδίζει την Συρία - Πολεμικό πλοίο με πυραύλους Cruise στέλνει η Ρωσία

Ο ένας μετά τον άλλον όλοι οι διευθύνοντες του καθεστώτος Ερντογάν απειλούν μαζικά με ομοβροντία δηλώσεων την Συρία. Μετά τον τούρκο ΥΠΕΞ ήταν η σειρά του πρωθυπουργού Νταβούτογλου που απείλησε με στρατιωτική επέμβαση στη Συρία το Σάββατο εναντίον του κουρδικού PYD, που έχει την έδρα του στο βορρά της Συρίας.
«Μπορούμε αν χρειαστεί να πάρουμε στη Συρία τα ίδια μέτρα όπως στο Ιράκ και στο Qandil», δήλωσε ο Νταβούτογλου σε τηλεοπτική ομιλία του, αναφερόμενος στους βομβαρδισμούς που επιχείρησε η χώρα του το 2015 κατά του (PKK) σε αυτό το βουνό στο Βόρειο Ιράκ που ήταν το προπύργιό του. «Θα περιμένουμε από φίλους και συμμάχους μας να μας υποστηρίξουν».
Το PYD είναι συριακό παρακλάδι του (PKK), που έχει σκοπό την.....

Εφημερίδα "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ": "Οι συνθήκες ευνοούν την έκρηξη ανόδου της Χρυσής Αυγής"


Εφημερίδα “Δημοκρατία”: Ενισχύεται η Χρυσή Αυγή από την λαϊκή οργή ενάντια σε Μνημόνια και λαθρομετανάστευση

Με ένα ενδιαφέρον άρθρο στην εφημερίδα "Δημοκρατία" ο δημοσιογράφος Α. Καψαμπέλης αναλύει πώς ενισχύεται η Χρυσή Αυγή από την λαϊκή οργή ενάντια σε Μνημόνια και λαθρομετανάστευση.

"Ενισχυμένη τόσο από τις αγροτικέs κινητοποιήσειs όσο και από τις εξελίξειs στο προσφυγικό επιδιώκει να βγει η Χρυσή Αυγή, αλλά ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο τρόπος που προσεγγίζει αυτή την κατάσταση η κυβέρνηση. Η κλιμάκωση των....

ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ MISTER TSIPRAS ΣΕ ΑΤΥΠΗ «ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ»

tsipras-mitsotakis
Γράφει ο Αντίοχος

Οι σταλινοχλεχλέδες του ΣΥΡΙΖΑ και η κατακραυγή της κοινωνίας

Είχα προβλέψει –προ των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015- ότι θα ’ρθει ο καιρός που οι υπουργοί, τα στελέχη και οι υποστηρικτές της «πρώτης φοράς αριστερά», δε θα τολμούν να πάνε ούτε μέχρι το περίπτερο της γειτονιάς τους για τσιγάρα, αλλά ειλικρινά δεν περίμενα να συμβεί αυτό τόσο γρήγορα. Είχα γράψει επίσης (και παρεξηγήθηκα γι’ αυτό…), ότι καλό θα ήταν να κυβερνήσουν και οι σταλινοχλεχλέδες του ΣΥΡΙΖΑ, για να ξεφτιλιστεί επιτέλους ο μεταπολιτευτικός μύθος της… Αγίας αριστεράς, που σκίζεται δήθεν για τα συμφέροντα του λαού! Κι αυτό συμβαίνει στις μέρες μας! Όταν δε ολοκληρωθεί –γιατί ακόμα είμαστε στην αρχή!- η κατακραυγή της κοινωνίας κατά της αριστεράς (και όχι «δήθεν αριστεράς», όπως απέδειξα στο προηγούμενο φύλλο της εφημερίδας μας…), τότε να είστε βέβαιοι πως θα σημάνει η ώρα μας!   

Ο φον Κούλης και ο mister Tsipras
Επίσης, είχα προβλέψει –προ των προσφάτων εσωκομματικών εκλογών της νουδούλας- ότι ο....

Μην τους αφήνετε σε χλωρό κλαρί..."Ξύλο" και ¨Λιντσάρισμα στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σε Αλεξναδρούπολη και Κοζάνη ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει ο Αινείας

Παρά την προβοκάτσια των κομμουνιστών αγυρτών την Παρασκευή το απόγευμα, όταν και αποπειράθηκαν να διαλύσουν την συγκέντρωση χιλιάδων αγροτών, προς τέρψη μονάχα του μνημονιακού καθεστώτος, ο αγώνας της ελληνικής αγροτιάς συνεχίζεται αμείωτος και εκδηλώνεται παντού.

Για κακή τύχη των ΣΥΡΙΖΑίων δεν υπάρχουν πάντα οι χρήσιμοι ηλίθιοι (ΜΑΤ - ΚΝΕ) για να τους σώσουν από το λιντσάρισμα των αγροτών και έτσι γίνονται αντικείμενο χλευασμού από τους Έλληνες αγρότες, όπως συνέβη σε Αλεξανδρούπολη και Κοζάνη όταν 5 βουλευτές της κατοχικής Κυβέρνησης οι οποίοι και διασύρθηκαν από τον ελληνικό λαό.

Με φράσεις όπως "ψεύτες" και "προδότες", "γραικύλοι τα πουλήσατε όλα..." και φθάνοντας ακόμη και σε πιο ακραία σημεία όπως "θα σας κρεμάσουμε", οι βουλευτές της "δεύτερης φοράς αριστερά", πήραν μια γεύση για το τι θα επακολουθήσει τις επόμενες ημέρες, καθώς μπορεί τα κόκκινα μαντρόσκυλά τους στην Αθήνα να έκαναν την "βρώμικη δουλειά" αλλά οι αγρότες μένουν στην επαρχία και εκεί....μπαίνουν "διόδια" στα ΚΝΑΤ.

Δείτε τα βίντεο με τα παρ' ολίγον λιντσαρίσματα των ΣΥΡΙΖΑίων....

Ο ένδοξος ελληνικός στρατός μας έγινε...υπερέτης των λαθρομετανάστων...Με τα χέρια τους χτίζουν τα σπίτια των...εισβολέων!


Παραδουλεύτρες των λαθρομεταναστών οι Έλληνες στρατιώτες: Ετοιμάζουν υπερπολυτελές κέντρο φιλοξενίας στην Χίο

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Δεν υπάρχει ΕΝΑΣ Αξιωματικός να....δώσει το παράδειγμα και να πει "ΟΧΙ" στο να γίνει....σκλάβος ξένων....ατουφέκιστα;! Δεν υπάρχει ΕΝΑΣ;!

Ενώ ο ελληνικός στρατός έχει δώσει όρκο υπεράσπισης της Πατρίδος από τον ξένο εισβολέα και δεν έχουν ακόμα κηδευτεί οι τρεις Ήρωες αξιωματικοί του Πολεμικού μας Ναυτικού που έπεσαν εν ώρα καθήκοντος στην Κίναρο, τελείως παράνομα και αντισυνταγματικά η ανθελληνική κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου του δίνει τον ρόλο της παραδουλεύτρας των χιλιάδων λαθρομεταναστών που κατακλύζουν την χώρα μας. Έτσι, σε υπηρέτης των λαθρομεταναστών έχει μετατραπεί ο ελληνικός στρατός, καθώς με εντολές της κυβέρνησης και της τρόϊκας στήνουν τις....

ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΕΜΑ: "Χημικά και ξύλο από την κυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ στους κατοίκους της Κω που διαδήλωναν ενάντια στο κέντρο λαθρομεταναστών - 9χρονο παιδί στο νοσοκομείο" ΒΙΝΤΕΟ

Επεισόδια και χρήση καπνογόνων προς του πολίτες. Όλα ξεκίνησαν όταν πολίτες επιχείρησαν να φτάσουν ειρηνικά στην πύλη του στρατοπέδου 1348 στο Πυλί.

Οι ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ δεν δίστασαν να κάνουν εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων, παρουσία γυναικών και παιδιών.

Με τον Εθνικό Ύμνο απάντησαν οι κάτοικοι 
Να σημειωθεί ότι....

BINTEO-Ντοκουμέντο: Πώς τα τσιράκια του συστήματος (ΚΚΕ) εισβάλλουν στην πορεία των αγροτών στο Σύνταγμα με ρόπαλα και κράνη για να τη διαλύσουν...ΒΙΝΤΕΟ

Αναφερθήκαμε χθες αργά το βράδυ στην διάλυση της μεγάλης συγκέντρωσης των αγροτών στην πλατεία Συντάγματος, από τους μισθοφόρους τραμπούκους του ΠΑΜΕ. Το χθεσινό τους «κατόρθωμα», δεν ήταν το πρώτο. Και σίγουρα, ούτε το τελευταίο!

Πάντα στην υπηρεσία της εκάστοτε κυβέρνησης (και των παγκόσμιων αφεντάδων που τις στηρίζουν), που τους έχει στο χέρι με τα μαύρα δισεκατομμύρια και τις χρυσοφόρες μπίζνες του… τιμημένου κουκουέ σε εσωτερικό κι εξωτερικό και τους χρησιμοποιεί ως εργαλεία για την φύλαξη της βουλής (όπως έγινε κατά την ψήφιση του 1ου Μνημονίου), για την διάλυση ανεπιθύμητων συγκεντρώσεων, όπως η.....

Τελεσίγραφο Πούτιν στις ΗΠΑ: “Αν οι Σαουδάραβες εισβάλλουν στην Συρία θα ξεσπάσει παγκόσμια σύρραξη”


Τελεσίγραφο Πούτιν στις ΗΠΑ: “Αν οι Σαουδάραβες εισβάλλουν στην Συρία θα ξεσπάσει παγκόσμια σύρραξη”

Η Μόσχα στις 11.2 προειδοποίησε την Σαουδική Αραβία και τα άλλα εμιράτα του Αραβικού Κόλπου ότι η οποιαδήποτε παρέμβαση ενόπλων δυνάμεων τους στον συμμοριτοπόλεμο της Συρίας θα εκληφθεί ως επίθεση κατά της Ρωσίας, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα παγκόσμια σύρραξη.
Η δήλωση αυτή της Μόσχας πραγματοποιήθηκε λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του Ριάντ ότι σκοπεύει να....

ΡΕΣΙΤΑΛ… ΣΚΛΗΡΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ… ΣΚΑΣΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ!

dendias5__article
Γράφει ο Αντίοχος 

Ρεσιτάλ… σκληρής αντιπολίτευσης (σκληρής σαν… λιωμένο βούτυρο) έδωσε ο ψευτοδεξιός και… φασιστοφάγος (που έμεινε με την… όρεξη) Δένδιας, σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του «Βήματος», επί θεμάτων επικαιρότητας.
Έτσι, ερωτηθείς για τα επεισόδια αγροτών –αστυνομίας (που προκλήθηκαν λόγω της κυβερνητικής διαταγής στην αστυνομία, να εμποδίσει και να παρενοχλήσει όσο μπορεί τους αγωνιζόμενους αγρότες να φτάσουν στην πλατεία Συντάγματος…) ο πολύς Δένδιας καταδίκασε τους…

Η άβυσσος που μας χωρίζει


Η άβυσσος που μας χωρίζει - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Βλέπουν παντού Χρυσαυγίτες

Μέσα στην θλιβερή πραγματικότητα του μνημονίου, η οποία όπως γνωρίζουμε συνοδεύεται από την εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας, βλέπουμε κάθε ημέρα όλο και περισσότερο καθαρά την επιστροφή των Οθωμανών. Από το 1821 μέχρι τα 1922 ο Ελληνισμός συνεχώς προχωρούσε μπροστά. Έμελλε εκεί στην προκυμαία της Σμύρνης να κτυπηθεί το όνειρο πολλών αιώνων και ο Ελληνισμός από τότε άβουλος και με στάση παθητική παρακολουθεί τα γεγονότα.
Όλοι όσοι κυβέρνησαν τον τόπο, με ελάχιστες εξαιρέσεις, βασίστηκαν στην περίφημη ελληνοτουρκική “φιλία”. Φθάσαμε μέχρι στο σημείο ο ίδιος ο Ελευθέριος Βενιζέλος λίγα χρόνια μετά την σφαγή του Ελληνισμού στην Μικρά Ασία, να προτείνει τον Κεμάλ για… Νόμπελ ειρήνης! Και για να είμαστε δίκαιοι, μη ξεχνάμε, ότι το κτίριο του τουρκικού προξενείου στην Θεσσαλονίκη, όπου υποτίθεται ότι είναι η κατοικία του Κεμάλ, το.....