Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 16, 2016

Εφημερίδα «Παραπολιτικά»: Η νεοφιλελεύθερη στροφή του Κυριάκου θα διαλύσει την ΝΔ και θα ενισχύσει σημαντικά την Χρυσή Αυγή

Τον μεγάλο για τη ΝΔ κίνδυνο να χάσει ολοκληρωτικά κάθε επαφή με τα λαϊκά στρώματα, με αποτέλεσμα αυτά να στραφούν προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, επισημαίνει στην κεντρική του τοποθέτηση ο εκδότης της εφημερίδας «Παραπολιτικά» Γιάννης Κουρτάκης.

Στο άρθρο, το οποίο τιτλοφορείται «Η μεγάλη παγίδα για τη Νέα Δημοκρατία», ο Κουρτάκης γράφει, ανάμεσα σ’ άλλα, και τα εξής: “Η δεδομένη στροφή της Ν.Δ. προς έναν αμιγώς φιλελεύθερο -και με έντονη τεχνοκρατική χροιά- λόγο κρύβει μια μεγάλη παγίδα: Να σταματήσει η «γαλάζια» παράταξη...

Ο ΣΥΡΙΑΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ, ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΠΡΟΕΛΑΥΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ – ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΘΡΗΝΟΣ, ΟΔΥΡΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ! – ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει ο Γιάννης Αγγέλου

Ρεπορτάζ της Ιρανικής τηλεόρασης για την εξέλιξη της επίθεσης προς το Χαλέπι (την αρχαία Βέροια της Συρίας) και τις αλλεπάλληλες νίκες των τελευταίων μηνών.
Μετά από 5 οδυνηρά και μαύρα χρόνια η κατάρρευση των Αμερικανοκίνητων «μετριοπαθών» Τζιχαντιστών είναι πλέον ορατή και αυτός ο «κίνδυνος» έχει σημάνει συναγερμό στα επιτελεία της Τουρκίας και της Σαουδικής Αραβίας (με Αμερικανοσιωνιστικές εντολές φυσικά).
Την επίθεση διευθύνει ο θρυλικός στρατηγός του Συριακού στρατού και ήρωας του Ντέιρ Ελ Ζορ (Δούρα Ευρωπός), ο Ισάμ Ζαχρεντίν, όπως πάντα στη πρώτη γραμμή του πυρός.

Δείτε το βίντεο...

Τρέμει το κήτος (Φίλης) τους Έλληνες μαθητές..."Σας απαγορεύω να διαδηλώνετε κατά των λαθρο-hot spots"


Κόκκινη μνημονιακή χούντα Φίλη: Απαγορεύουμε στους μαθητές να διαδηλώνουν κατά των hot-spots!

Οι πομπώδεις αριστερές διακηρύξεις περί δημοκρατίας τέθηκαν γρήγορα στο περιθώριο και η κόκκινη Χούντα του Μνημονίου δείχνει πλέον δίχως περιστροφές το απεχθές, αντεθνικό και αποκρουστικό της πρόσωπο.
Με αφορμή τις παλλαϊκές κινητοποιήσεις στα Διαβατά Θεσσαλονίκης κατά της δημιουργίας κέντρου φιλοξενίας λαθρομεταναστών, ο ανεκδιήγητος υπουργός Παιδείας Ν. Φίλης προέβη σε ένα ακόμη παραλήρημα, τούτη τη φορά κατά των Ελλήνων μαθητών!
«Μόνο θλίψη μπορεί να προκαλέσει η εμπλοκή και η χρησιμοποίηση της σχολικής κοινότητας από τοπικούς φορείς που διαμαρτύρονται για τη δημιουργία Κέντρων Μετεγκατάστασης προσφύγων. Στη χώρα που γέννησε και διέδωσε τον ιερό θεσμό του Ασύλου, το κλείσιμο σχολείων και η παρουσία μαθητών σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις είναι ανεπίτρεπτη», δήλωσε ο αρνητής της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, αποδεικνύοντας ότι.....

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ… ΣΩΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΚΡΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΑΝΤΙ ΤΩΝ ΒΟΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

download
Γράφει ο Αντίοχος

Η είδηση που σας μεταφέρουμε είναι σοβαρή και δε θέλω χαμόγελα και ειρωνικά σχόλια. Είδαν κι απόειδαν οι κομμουνιστές βολευτές του ΣΥΡΙΖΑ της επαρχίας, ότι όπου εμφανίζονται τρώνε… μπινελίκια, μούντζες, κατάρες και τα λοιπά, κι όπως πάει το πράμα στο τέλος θα φάνε και… ξύλο και ζήτησαν από τον mister Tsipra να κάνει κάτι γι’ αυτό.
Όπως πληροφορηθήκαμε, όλοι μαζί κατέληξαν στη λύση του… σωσία. Έτσι, αναζητούνται άτομα που....

Θλιβερή ομολογία Καμμένου: "Θα κάνω την Ελλάδα έναν απέραντο καταυλυσμό λαθροεποίκων"


Καμμένος: Είναι σίγουρο ότι θα γίνουμε καταυλισμός λαθρομεταναστών - Ακόμα και πλοία θα γεμίσουμε!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι πατριώτες που ψήφισαν Καμμένο ίσως είναι ώρα να κάνουν το....πατριωτικό τους καθήκον και να αντισταθούν με κάθε πολιτικό μέσο (Χρυσή Αυγή) και τρόπο (δράσεις και κινήματα πολιτών)

Τα αποκαλυπτήρια της παταγώδους αποτυχίας της ανθελληνικής κυβερνήσεως Σύριζα - Ανέλ έκανε μέσα από την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου ο ελικοπτεράτος υπουργός, Πάνος Καμμένος.

Συγκεκριμένα, περί του λεγόμενου «προσφυγικού» δήλωσε ότι είναι σίγουρο ότι θα κλείσουν τα σύνορα και ότι η Ελλάδα θα γίνει ένας απέραντος καταυλισμός λαθρομεταναστών.
Συγκεκριμένα,

Με το "έτσι γουστάρω" ο Μητσοτάκης καρατόμησε τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ...Αλλά εδώ δεν ισχύει η "αρχή του Αρχηγού" γιατί ειναι...."δημοκράτης"!


Με συνοπτικές διαδικασίες ο Μητσοτάκης καρατόμησε τον εκλεγμένο πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ - Εδώ δεν ισχύει η φαιδρή θεωρία της «αρχής του αρχηγού»;

Μπορεί η νέα ηγεσία της ΝΔ να θέλει να παρουσιάζει μια σχεδόν ειδυλλιακή εικόνα του κόμματος, ενόψει της προσπάθειας συσπείρωσης για την πολύ δύσκολη συνέχεια που διαφαίνεται στον ορίζοντα, αλλά είναι τα ίδια τα γεγονότα που την διαψεύδουν πανηγυρικά.
Η απόφαση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη να προχωρήσει στις 20 Μαρτίου σε εκλογή προέδρου της νεολαίας του κόμματος έφερε τα πρώτα σύννεφα μετά την εκλογή του. Και αυτό γιατί ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης ανακοίνωσε την παραίτησή του αφήνοντας αιχμές προς την ηγεσία. Έτσι φαίνεται ότι και η νεολαία θα αποκτήσει τον δικό της μεταβατικό πρόεδρο. Φαβορί για....

ΙΔΟΥ ΟΙ «ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ» ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: ΣΦΑΓΗ ΣΕ «ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ» ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ. ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ, ΤΡΕΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

soyhdiiaaa
Ένα ακόμα αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε σε «Κέντρο Φιλοξενίας» απρόσκλητων στη Σουηδία.
Πιο συγκεκριμένα, στο «Κέντρο Φιλοξενίας» που βρίσκεται κοντά στην πόλη Σόντερχαμν, 250 χιλιόμετρα βορείως της Στοκχόλμης, ξέσπασε άγριος καυγάς μεταξύ ομάδων απρόσκλητων, με τελικό απολογισμό έναν νεκρό (από μαχαίρι) και τρεις τραυματίες.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο....

Αλήθεια, τι απέγινε με την (ν)τροπολογία για την κρατικοποίηση των χρεών του ολιγάρχη Ψυχάρη;


Αλήθεια, τι απέγινε με την (ν)τροπολογία για την κρατικοποίηση των χρεών του ολιγάρχη Ψυχάρη;

Γράφει ο Αντίοχος

Μέσα στην τούρλα του Σαββάτου με το αγροτικό ζήτημα, παραλείψαμε να σας ενημερώσουμε για την τύχη της τροπολογίας του υπουργού Πολιτισμού (εδώ γελάνε!) Αρ. Μπαλτά για την κρατικοποίηση του Οργανισμού Μεγάρου Μουσικής Αθηνών – και των τεραστίων χρεών του ολιγάρχη Ψυχάρη (άνω των 350 εκατομμυρίων ευρώ), τα οποία –ως συνήθως- θα πληρώσει από την τσέπη του ολόκληρος ο ελληνικός λαός! Δεν πειράζει, και σήμερα ημέρα είναι…
Το λοιπόν, η τροπολογία υπερψηφίστηκε - και μάλιστα με....

Η Ευρώπη των Εθνών: Η διακυβερνητική προσέγγιση της ευρωπαϊκής ιδέας


Η Ευρώπη των Εθνών: Η διακυβερνητική προσέγγιση της ευρωπαϊκής ιδέας

Η Ε.Ε και ειδικότερα η ευρωζώνη βρισκέται εδώ και έξι χρόνια σε βαθύτατη κρίση που εκδηλώνεται σε τέσσερα επίπεδα.Κρίση τραπεζική, κρίση δημοσίου χρέους, πτώση των επενδύσεων και κρίση ανθρωπιστική.Τα αίτια της πολύπλευρης αυτής κρίσης αφορούν τόσο τη λειτουρία του σύγχρονου καπιταλιστικού συστήματος, όσο και τις πολιτικές της Ε.Ε για την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση.
Ο καπιταλισμός έπαψε να είναι παραγωγικός, συνδεόμενος με την πραγματική οικονομία και έγινε παρασιτικός. Στο πλαίσο αυτό τράπεζες και επενδυτές προωθούν προϊόντα της χρηματιστηριακής αγοράς που μπορούν να αποφέρουν σε σύντομο χρονικό διάστημα μεγάλα περιθώρια κέρδους. Η αγορά τέτοιων προϊόντων που λειτουργούν ως ‘‘στοιχήματα’’ υπερκέρασε την....