Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 22, 2016

Απελπισία στο «Έθνος» του Μπόμπολα και τους αμερικανούς - Ιγνατίου: Συναγερμός! Στο 10% η Χρυσή Αυγή

Τον κώδωνα του κινδύνου για την κλεπτοκρατία σήμανε ο γνωστός και ως φωνή της Αμερικής, ρεπόρτερ του MEGA και του «Έθνους» του Μπόμπολα, Μιχάλης Ιγνατίου, μέσα από την στήλη του στην συγκεκριμένη ρυπαρή, κίτρινη φυλλάδα.

Προ του οποιουδήποτε σχολιασμού σας παραθέτουμε αυτούσιο το κείμενο:
«Εξαντλήθηκε η ανοχή προς τους ναζιστές
Μας έδειξε ξανά το πρόσωπο της απέχθειας η Χρυσή Αυγή, και μάλιστα μέσα στον «ναό» της Δημοκρατίας, την ελληνική Βουλή. Για μένα δεν είναι έκπληξη η συμπεριφορά των βουλευτών της ναζιστικής οργάνωσης. Αυτό που με εξέπληξε...

Εκδηλώθηκε επιτέλους.... Ο Άδωνις ταυτίστηκε με το ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα των...hotspots και των λαθρομεταναστών!


Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις ταυτίζεται με τον Σύριζα στην δημιουργία των hot spots

Ο «όπου φυσάει ο άνεμος» πρώην υβριστής της ΝΔ, του Σαμαρά και του Μητσοτάκη και τώρα αντιπρόεδρος (αυτό θα πει κατάντια για το κόμμα…) της ΝΔ, Σπύρος Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του στην "Real News" προκαλεί για μια ακόμη φορά τη νοημοσύνη των Ελλήνων και την πολιτική σοβαρότητα. Ιδού ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από την συνέντευξή του:
«Κατανοείτε τις αντιδράσεις τοπικών κοινωνιών στη δημιουργία των hotspots; Κατανοώ απόλυτα τις αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών. Δεν έχουν καλή ενημέρωση, δεν έχουν εμπιστοσύνη στο ελληνικό κράτος  και κυρίως τους έλεγαν οι του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ τα ακριβώς ανάποδα μέχρι πριν από λίγο καιρό.
Η Ν.Δ. θα σκληρύνει τη θέση της στο...

ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ; ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΥΔΟΥΛΑ!

Ένα άρθρο- φωτιά για την ισλαμοποίηση της Λέσβου, έγραψε και δημοσίευσε στο προσωπικό της ιστολόγιο η κ. Μόλλη Μαχαίρα, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λήμνου της ΝΔ στο παρελθόν, καθώς  και υποψήφια βουλευτής του κόμματος σε προηγούμενες εκλογές, δείχνοντας ότι στο κόμμα της ψευτοδεξιάς είναι –δυστυχώς!- παγιδευμένοι πολλοί αγνοί Έλληνες πατριώτες.

Πάντως, το συγκεκριμένο στέλεχος φαίνεται πως δε θα είναι για πολύ ακόμα στην ΝΔ, καθώς στο άρθρο της αντέδρασε...

Ο «ΛΑΓΟΣ» ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ

Γράφει ο Αντίοχος

Πριν σχηματισθεί η κυβέρνηση «εθνικής ενότητας» (εθνικής καταστροφής) του Παπαδήμου, την είχε προαναγγείλει ο τότε «λαγός» Καρατζαφέρης.

Στις μέρες μας, το ρόλο του «λαγού» τον παίζει ο αχαρακτήριστος πολιτικάντης Λεβέντης, ο οποίος προαναγγέλλει συνεχώς «κυβέρνηση οικουμενικού χαρακτήρα», που δήθεν «θα πετύχει...

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΛΑΦΟΝ ΤΩΝ 80 ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ Η ΑΥΣΤΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ;

afstria

Γράφει ο Αντίοχος

Τις τελευταίες ημέρες, ακούσαμε ότι η Αυστρία θα βάλει πλαφόν στον αριθμό των εξ’ Ανατολών απρόσκλητων που δέχεται, σε μόλις 80 ημερησίως, προκαλώντας την οργή των λοιπών ευρωπαϊκών χωρών, που την κατηγόρησαν για… «ρατσισμό».
Αλλά, αν νομίζετε πως ο φόβος για την ισλαμοποίηση της χώρας επέβαλλε στην αυστριακή κυβέρνηση τη λήψη μιας τέτοιας απόφασης, κάνετε λάθος! Η εξήγηση είναι πιο… πεζή: ο καλπασμός των ποσοστών του εθνικιστικού κόμματος των Ελευθέρων!
Σύμφωνα, λοιπόν, με....

Εφημερίδα Παραπολιτικά: Τα μυστικά γκάλοπ δείχνουν άνοδο της Χρυσής Αυγής


Εφημερίδα Παραπολιτικά: Τα μυστικά γκάλοπ δείχνουν άνοδο της Χρυσής Αυγής

Μπορεί στα «γκάλοπ» που δημοσιοποιούν οι εταίρες δημοσκοπήσεων να δημιουργείται η εικόνα της καθήλωσης των ποσοστών της Χρυσής Αυγής, αλλά η αλήθεια πέρα από τις γνωστές σκοπιμότητες βρίσκεται στα μυστικά γκάλοπ, που γίνονται για λογαριασμό εγχώριων επιχειρηματικών ομίλων.
Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Παραπολιτικά που κυκλοφορεί, τα συμπεράσματα από τις δημοσκοπήσεις αυτές δείχνουν τα εξής:
- Μεγάλη απογοήτευση από....

«Μακεδονία» αποκαλεί τα Σκόπια ο συριζαίος υπουργός, Ξυδάκης!


«Μακεδονία» αποκαλεί τα Σκόπια ο συριζαίος υπουργός, Ξυδάκης!

Σας παραθέτουμε άρθρο από την εφημερίδα "Δημοκρατία" για τη νέα προδοτική πρόκληση των συριζαίων και συγκεκριμένα του υπουργού Ξυδάκη έναντι των Ελλήνων. Όπως αναγράφει η εφημερίδα, ο Ξυδάκης αποκάλεσε δις τα Σκόπια ως "Μακεδονία" σε συνέντευξή του, γεγονός που αποδεικνύει την εθνοπροδοτική στάση της συγκυβερνήσεως Σύριζα - Ανέλ στα εθνικά θέματα. Σας παραθέτουμε αυτούσιο το δημοσίευμα χωρίς να ενστερνιζόμαστε την άποψη ότι ο Ξυδάκης υπερασπίστηκε τις εθνικές θέσεις στο "προσφυγικό", εκτός αν κάποιος θεωρήσει ως "εθνική θέση" την θέση σύσσωμου του λεγόμενου "συνταγματικού τόξου", η οποία οδηγεί την Ελλάδα ευθέως σε κατακλυσμό από λαθρομετανάστες και γκετοποίηση.
"Οι δηλώσεις- σοκ στην «Πράβδα» της Μπρατισλάβας του....

Ο Χατζηνικολάου, η “Αγορά” και ο Κλούνεϊ


Ο Χατζηνικολάου, η “Αγορά” και ο Κλούνεϊ

Στο στόχαστρο έβαλαν την σοβαρότητα τόσο ο Νίκος Χατζηνικολάου στο δελτίο ειδήσεων του STAR, όσο και η εφημερίδα "Αγορά". Στα όσα "κατηγορούν" τη Χρυσή Αυγή, προσέθεσαν τώρα και τα όσα γράψαμε για τον Τζόρτζ Κλούνεϊ.
Υπό τον τίτλο "Στο στόχαστρο της Χρυσής Αυγής ο Κλούνεϊ" γράφουν, συν τοις άλλοις, τα εξής: "Από το στόχαστρό τους δε ξεφεύγει κανένας: Κυβέρνηση, ΑΝΕΛ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ, δικαιοσύνη, σώματα ασφαλείας. Ακόμη και τον... Τζόρτζ Κλούνεϊ περνούν γενεές δεκατέσσερις στο σάιτ τους, γιατί "τόλμησε" μετά τη Σούζαν Σάραντον, να υπερασπιστεί κι αυτός τους πρόσφυγες. Η Χρυσή Αυγή τού επιτίθεται κατηγορώντας τον, ότι....

ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΚΟΥΚΟΥΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ! ΟΙ ΜΠΟΥΤΑΙΟΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ «ΔΙΑΛΟΓΟ» ΜΕ ΤΟΝ ΚΝΙΤΗ ΤΣΙΠΡΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ!

boutas420_54168056

Αύριο αρχίζει ο στημένος «διάλογος» του mister Tsipra με «πρόθυμους» εκπροσώπους των αγροτών, αλλά οι αγρότες του μπλόκου των Τεμπών, της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, και του Οροπεδίου Λασιθίου (οι οποίοι έβγαλαν και μια πολύ σκληρή ανακοίνωση: «Επεκτείνουμε και κλιμακώνουμε τον αγώνα. Δεν συμμετέχουμε σε στημένους διαλόγους, δεν ξεπουλάμε τους αγώνες μας, συνεχίζουμε ενωμένοι έως να δικαιωθούμε»), ανακοίνωσαν ότι δεν θα συμμετάσχουν.
Η… έκπληξη (για μας καμία έκπληξη, την είχαμε προαναγγείλει από την πρώτη στιγμή!) ήρθε από τους....

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΥ

Makronisos1
Γράφει ο Γ. Δημητρακόπουλος, Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός

Τέτοιες μέρες του 1947, αποφασίστηκε από την κυβέρνηση Μαξίμου η ίδρυση του «Ειδικού Σχολείου Αναμορφώσεως Ιδιωτών» στη Μακρόνησο και τα αριστερά ΜΜΕ δεν χάνουν την ευκαιρία να διηγηθούν τα γνωστά παραμύθια τους για τα «βάσανα» των… δημοκρατικών πολιτών στο «κολαστήριο» της Μακρονήσου.
Για να βάλουμε τα πράγματα στην αληθινή τους διάσταση, η Μακρόνησος άρχισε να λειτουργεί από τα μέσα του 1947. Στην αρχή, ως στρατόπεδο για τους υπόπτους αριστερών φρονημάτων νεοσυλλέκτους. Μην ξεχνάμε, ότι είχε αρχίσει ο Τρίτος Γύρος της κομμουνιστικής ανταρσίας και ήταν λογικό κάποιοι από.....