Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 01, 2016

«ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΜΕ ΚΙΝΗΤΑ 500 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ


Φωτογραφία στην οποία φαίνεται ο τρόπος που τα «κατατρεγμένα προσφυγάκια» της Ειδομένης φορτίζουν τα κινητά τους, ανήρτησε στο Twitter ένας –προφανώς «αλληλέγγυος»- Ισπανός δημοσιογράφος, με τίτλο: «Έτσι φορτίζουν τα κινητά τους στην Ειδομένη. Ο μόνος τρόπος να είναι κοντά με όσους έμειναν πίσω».

Δεν ξέρουμε τι θέλει να πει ο «αλληλέγγυος» ποιητής, αλλά έχουμε...

Πλιάτσικο στα υλικά του Ελληνικού Στρατού που χαρίζονται σε λαθρομετανάστες!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Πότε θα αντιδράσει η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων μπροστά σε αυτό το αίσχος;

Γράφει ο Ηλίας Παναγιώταρος

Πλιατσικώνουν τα πάντα! Κουβέρτες, σκηνές, υλικά που σε περίπτωση θεομηνίας θα χρειαζόντουσαν στους Έλληνες, όλα γίνονται βορά στους ξένους λαθρομετανάστες. Και σαν να μην έφτανε αυτό, τα χρήματα που στέλνει η Ευρώπη θα τα πάρουν οι ΜΚΟ γιατί η Ευρώπη δεν εμπιστεύεται την κυβέρνηση του Τσίπρα, παρά το γεγονός πως τους έχει κάνει όλα τα χατίρια!



Με εντολή της ΔΑΥ (Διοίκηση Αεροπορικης Υποστήριξης) και προφανώς με εντολή του ΥΕΘΑ Π. Καμμένου, εκατοντάδες στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων - υπαξιωματικοί αξιωματικοί μέχρι και ανώτατα στελέχη - "ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ" σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, έστηναν χθες, όλη την ημέρα και την νύχτα...

Η μουσουλμάνα “νταντά” ήταν αυτή που αποκεφάλισε το 4χρονο κοριτσάκι στην Μόσχα... γι’ αυτό δεν τους παίρνουν σπίτια τους οι “αλληλέγγυοι”

Ενδεικτικό των πραγματικών λόγων που οι κάθε λογής "αλληλέγγυοι" προπαγανδίζουν την αθρόα εισβολή λαθρομεταναστών στην Ευρώπη, αλλά ΟΧΙ στα σπίτια τους είναι το χθεσινό τραγικό συμβάν στην Μόσχα.

Η ισλαμίστρια νταντά του 4χρονου κοριτσιού αποκεφάλισε το νήπιο και στην συνέχεια έβαλε φωτιά στο...

ΓΛΟΙΩΔΗΣ ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΠΡΟΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ: ΕΔΩ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ!

Γράμμα στα… «προσφυγάκια» που φιλοξενεί –με λεφτά των δημοτών του στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο της πόλης…- έστειλε ο ψευτοδεξιός (σκάσε Μπουμπούκο!) δήμαρχος Τρικκαίων (Τρικάλων), στα αραβικά, για «να λυθούν προβλήματα και να διευθετηθεί κάθε ζήτημα που ανακύπτει». Πάρτε μια γεύση ψευτοδεξιάς υποκρισίας (σκάσε Μπουμπούκο!):
 
«Αγαπητή Φίλη και Φίλε από την Ανατολή, Στο δύσκολο και μακρινό ταξίδι προς τον προορισμό σου, βρέθηκες στην πόλη μας. Στη φιλόξενη πόλη των Τρικάλων, που βρίσκεται στο κέντρο της Ελλάδας. Οι κάτοικοι της πόλης, ο Δήμος και οι Αρχές της, σε καλωσορίζουμε και σου υποσχόμαστε...

Μάγκας Έλληνας Κασιδιάρης πέταξε έξω τους ανθέλληνες του BBC που αποκάλεσαν τα Σκόπια "Μακεδονία"...ΒΙΝΤΕΟ



Την πόρτα της εξόδου από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής έδειξε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος σε συνεργείο του BBC, όταν μία ανθέλληνας δημοσιογράφος αποκάλεσε τα Σκόπια... "Μακεδονία".
Είχε προηγηθεί ο εκνευρισμός και η αμηχανία των άγγλων, όταν ο βουλευτής μας τόνισε πώς οι λαθρομετανάστες πρέπει να πάνε στην Αγγλία και στις ΗΠΑ, που είναι συνυπεύθυνες για τους πολέμους σε Συρία και Αφγανιστάν.
Στο σημείο εκείνο η κακεντρεχής ρεπόρτερ Stacey Dooley δεν συγκρατήθηκε και....

ΠΕΤΣΟΚΟΒΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΑΛΛΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΝΕΠΑΦΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (ΠΡΩΗΝ ΒΟΛΕΥΤΩΝ, ΔΗΜΑΡΧΩΝ, Κ.ΛΠ.)!

syntakseis

Την ίδια ώρα που η μνημονιακή συγκυβέρνηση των συριζοψεκασμένων ετοιμάζεται να πετσοκόψει τις ήδη πενιχρές συντάξεις του απλού κοσμάκη, είναι αποφασισμένη να μην μειώσει τις διπλές ή τριπλές συντάξεις που παίρνουν οι προνομιούχοι του συστήματος, πρώην βολευτές, δήμαρχοι, νομάρχες και λοιποί… «Η λογική μας είναι να μη μειωθούν οι υπάρχουσες σήμερα καταβαλλόμενες συντάξεις και εδώ δεν κάνουμε εξαίρεση», δήλωσε στην Βουλή ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Αν. Πετρόπουλος απαντώντας σε ερώτηση βουλευτή που ζητούσε να μάθει πόσες είναι οι διπλές και τριπλές συντάξεις που χορηγούνται σε πρώην βουλευτές και τοπικούς άρχοντες και εάν προτίθεται η κυβέρνηση με σχετική ρύθμιση στο νέο ασφαλιστικό νόμο να θεσπίσει την υποχρέωση «να επιλέξουν άμεσα να λαμβάνουν μία σύνταξη ή την βουλευτική τους ή την επαγγελματική τους και όχι και τις δύο».
Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο Πετρόπουλος, τέσσερις συνταξιούχοι λαμβάνουν 10 συντάξεις, επτά....

ΟΝΝΕΔ σε Μητσοτάκη: «Είσαι μαύρη σελίδα στην ιστορία της οργάνωσης»


ΟΝΝΕΔ κατά Μητσοτάκη: «Μαύρη σελίδα στην ιστορία της οργάνωσης» χαρακτηρίζουν την πραξικοπηματική παρέμβαση στην ηγεσία της

Η προστασία των διαπλεκόμενων ΜΜΕ απέναντι στον νέο αρχηγό της ΝΔ φτάνει σε τέτοιο σημείο ώστε να αποσιωπώνται σε σχεδόν καθολικό βαθμό οι εσωκομματικές αντιδράσεις εναντίον του για αποφάσεις τις οποίες πήρε. Αποφάσεις, που σε άλλη περίπτωση θα αποτελούσαν αντικείμενο πολιτικού σχολιασμού για αρκετές ημέρες για την αυθαιρεσία και την δικτατορικού τύπου ηγετική παρουσία του στην ηγεσία της ΝΔ.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν τα όσα συνέβησαν μετά την απόφαση του Μητσοτάκη να διορίσει τον νέο γραμματέα της ΝΔ με συνοπτικές διαδικασίες, με την ανακοίνωση - καταπέλτη εναντίον των μελών του ΚΕΦΕ της ΟΝΝΕΔ να βρίσκει τοίχο σιωπής. Να τι λένε στην ανακοίνωση που έβγαλαν:
«Ως εκλεγμένα μέλη της ΚΕΦΕ οφείλουμε να....

“Παραπολιτικά”: Η «κομσομόλα» Μέρκελ είχε έρθει το 1978 στο 10ο συνέδριο του ΚΚΕ στην Αθήνα


“Παραπολιτικά”: Η «κομσομόλα» Μέρκελ είχε έρθει το 1978 στο 10ο συνέδριο του ΚΚΕ στην Αθήνα

Μπορεί για λόγους παραπληροφόρησης και μικροκομματικών σκοπιμοτήτων και προπαγάνδας να χαρακτηρίζεται από όλα τα συστημικά ΜΜΕ η Μάρκελ ως «ναζί», η αλήθεια όμως είναι ότι η νυν φιλελεύθερη καγκελάριος της Γερμανίας ήταν στο παρελθόν «κομσομόλα», στέλεχος δηλαδή της νεολαίας κάποιου φερεφώνου της Σοβιετικής Ένωσης, στην προκειμένη περίπτωση της νεολαίας του Κ.Κ. της Ανατολικής Γερμανίας.
Επί του θέματος η εφημερίδα «Παραπολιτικά», κάτω από τον τίτλο «Στην Αθήνα το ’78 η “κόκκινη” Άγκελα» και υπότιτλο «Η Μέρκελ προσκεκλημένη στο 10ο Συνέδριο του ΚΚΕ», γράφει τα εξής:
«Η πληροφορία που θα σας μεταφέρουμε και επιβεβαιώνεται από.....

Φόρος Τιμής στον Ήρωα Μίκη Μάντακα από τη Χρυσή Αυγή....Πορείες και Δράσεις σε όλη τη Χώρα ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ


Εκδηλώσεις μνήμης για τον αγωνιστή της Εθνικιστικής Ιδέας Μίκη Μάντακα σε Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή - Φωτορεπορτάζ

Την Παρασκευή 26/02/16, κατά την καθιερωμένη λειτουργία γραφείων της Τ.Ο. Πειραιώς, πραγματοποιήθηκε ιδεολογική ομιλία με θέμα την ζωή του ήρωα της νεότερης εθνικιστικής ιστορίας, Μίκη Μάντακα.
 Ο ομιλητής επέλεξε να εστιάσει περισσότερο στο ιδεολογικό κομμάτι του θέματος, παρά στο ιστορικό. Μέσα από έναν ιδιαίτερα δυναμικό λόγο, μίλησε για......