Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 07, 2016

ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΠΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑ: ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ «ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ» ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Δεν είναι ζήτημα ποσοστών. Και ο λαός δεν πρόκειται να ξυπνήσει μόνος του. Πρέπει εσύ να τον πάρεις από το χέρι. 

Γράφει ο Αντίοχος

Μπορεί ο Κυριάκος (φον Κούλης!) της νουδούλας να ήτανε… «Αρσακειάς» στο συμβούλιο των πολιτικών «αρχηγών» (τρομάρα τους!) και να προσέφερε απόλυτη συναίνεση στον mister Tsipra και την πολιτική του, των «ανοιχτών συνόρων» (οι κακές γλώσσες υποστηρίζουν ότι τον διέταξε σχετικά η φράου Μέρκελ, δια τηλεφωνήματος στην Συγγρού του… κηπουρού της γερμανικής πρεσβείας στην Αθήνα…), αλλά τώρα –μετά την απομάκρυνση από το Προεδρικό Μέγαρο- ανακάλυψε τις… διαφωνίες της!

Οι οποίες ωστόσο, δεν είναι επί της ουσίας του προβλήματος (πως θα μπορούσε να ήταν άλλωστε, αφού εδώ μιλάει η Μέρκελ), αλλά επί των πολιτικών συνεπειών του, που είναι η άνοδος της Χρυσής Αυγής!

Απαντώντας, λοιπόν, στην ομιλία του Tsipra στην Κ.Ε. του συνονθυλεύματός του (στην οποία παραλήρησε κατά της Χρυσής Αυγής), ο εκπρόσωπος τύπου της νουδούλας τον κατηγόρησε...

Μεγάλη νίκη των Εθνικιστών στη Σλοβακία - Για πρώτη φορά στο κοινοβούλιο με 8% και 14 βουλευτές

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ένα ακόμα πραγματικό εθνικιστικό κόμμα σε κοινοβούλιο της Ευρώπης, για να δώσει την μάχη για την Ευρώπη των Εθνών.

Γράφει ο Αντίοχος

Γιατί προ ολίγων ημερών παρίστανε τον… σκληρό λαθρομεταναστευτοφάγο ο πρώην κομμουνιστής πρωθυπουργός της Σλοβακίας, Ρόμπερτ Φίτσο; Γιατί τα είχε πάρει τα μαντάτα της εισόδου στην βουλή της χώρας του εθνικιστικού κινήματος «Λαϊκό Κόμμα – Η Σλοβακία μας» και επιχειρούσε να την αποτρέψει. Αλλά, εις μάτην!

Για πρώτη φορά, λοιπόν, στο κοινοβούλιο της Σλοβακίας εισέρχεται το πραγματικό εθνικιστικό κίνημα του Μαριάν Κοτλέμπα, με ποσοστό 8%, ενώ οι εταίρες δημοσκοπήσεων του έδιναν…

ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΗΧΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ!


Πανικόβλητοι για τις πολιτικές συνέπειες που θα υπάρξουν από το πρόσφατο ξεπούλημα του αγροτικού αγώνα (που άρχισε με την επαίσχυντη «συμφωνία των τρακτέρ» και ολοκληρώθηκε με το «τσίπρο στον Τσίπρα» του Μπούτα), αλλά και από την συσσώρευση πληθώρας εξ’ Ανατολών απρόσκλητων στην Ελλάδα, οι παντοτινοί ΕΦΙΑΛΤΕΣ του… τιμημένου κουκουέ συγκάλεσαν την Κεντρική Επιτροπή τους, για να δώσουν «γραμμή» στα θύματά τους, να συνεχίσουν να αγωνίζονται για την διατήρηση του σάπιου συστήματος που πιστά και υπάκουα υπηρετούν και την συνέχιση της ροής των δισεκατομμυρίων που μπαίνουν στα κομματικά και παρακομματικά τους ταμεία, προερχόμενων από την αμύθητη περιουσία τους! 

Και βέβαια, στην «ανακοίνωση- απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ για τις τρέχουσες οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις» που δημοσιοποίησαν, δεν διστάζουν να ονοματίσουν (και να αναθεματίσουν…) τον εχθρό, που τους χαλάει την πιάτσα: την Χρυσή Αυγή!
Ιδού το προϊόν του πανικού τους:

«Αστικές πολιτικές δυνάμεις, όπως το ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Συμπαράταξη, αλλά και η Χρυσή Αυγή, δραστηριοποιήθηκαν στις λαϊκές κινητοποιήσεις με διάφορες μορφές, φυσικά έξω και σε αντίθεση με το ταξικά προσανατολισμένο κίνημα.

Ιδιαίτερα επικίνδυνη είναι η παρέμβαση της ναζιστικής Χρυσής Αυγής στους αγρότες, αρκετές φορές κρύβοντας ακόμα...

Τι ΣΥΡΙΖΑ, τι ΝΔ...Ο εισαγγελέας που...καταδιώκει τη Χρυσή Αυγή απαλλάσσει τον μέγα διαπλεκόμενο Χριστοφοράκο (και μαζί και τα διεφθαρμένα κόμματα που τα έπαιρναν)


Εισαγγελική πρόταση - έκτρωμα απαλλάσσει τον Χριστοφοράκο για τις μίζες της Siemens!

Ο ίδιος εισαγγελέας (όλως τυχαίως…) έχει κεντρικό ρόλο στην αντισυνταγματική δίωξη του Λαϊκού Συνδέσμου
Νέα εξέλιξη-σοκ στην υπόθεση Siemens αποδεικνύει πως η μίζα, η διαφθορά και η απάτη ζουν και βασιλεύουν στο ελλαδιστάν. Ο αντιεισαγγελέας εφετών Στυλιανός Κωσταρέλος, ο οποίος τυγχάνει να είναι και αναπληρωτής εισαγγελέας στην δίκη της «Χρυσής Αυγής», σε πρόταση του  προς το Δικαστικό Συμβούλιο προτείνει την απαλλαγή του Χριστοφοράκου όχι μόνο για το αδίκημα της απάτης αλλά και για αυτό της δωροδοκίας. Σύμφωνα με την πρόταση του, ο Χριστοφοράκος δεν δωροδόκησε κρατικούς υπαλλήλους, αλλά έδινε «διψήφιο ποσό εκατομμυρίων» (άρα τουλάχιστον 10.000.000 ευρώ) ως «δωρεά» στους ταμίες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, για να κλείνει όλες τις μεγάλες δουλειές στη χώρα μας η Siemens.
Για τον λόγο αυτό, στην ίδια πρόταση ζητείται να....

Αγρότες της Κρήτης εγκλώβισαν τον Σταθάκη και δύο υπουργούς του Σύριζα - Δυνάμεις της Αστυνομίας τους απώθησαν ΒΙΝΤΕΟ



Ένταση σε εκδήλωση του Σύριζα στο Ρέθυμνο: Μέσα υπουργοί, έξω αγρότες και κτηνοτρόφοι
Έκρυθμη ήταν το απόγευμα της Κυριακής, η κατάσταση έξω από το Επιμελητήριο Ρεθύμνου, όπου ο υπουργός Οικονομίας Σταθάκης ήταν ομιλητής σε εκδήλωση για το νέο ΕΣΠΑ, όπως και στα Χανιά μαζί με τον....

Προδότες θα σας...ξηλώσουμε.. Τσίπρας και Καμμένος εκχώρησαν Εθνική Κυριαρχία - Γενικός Γραμματέας ΝΑΤΟ: Θα επιχειρούμε σε ελληνικά χωρικά ύδατα! ΒΙΝΤΕΟ


Τσίπρας και Καμμένος εκχώρησαν Εθνική Κυριαρχία - Γενικός Γραμματέας ΝΑΤΟ: Θα επιχειρούμε σε ελληνικά χωρικά ύδατα! ΒΙΝΤΕΟ

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ο Καμμένος με ομιλίες του στη Βουλή βεβαίωνε το Σώμα ότι οι νατοϊκοί εισβολείς θα επιχειρούν μονάχα σε διεθνή χωρικά ύδατα και όχι σε ελληνικά. Την ίδια διαβεβαίωση είχε παράσχει και η κυβερνητική εκπρόσωπος σε ενημέρωσή της προς του συντάκτες, ενώ όπως ανέφερε ο τύπος, ο Τσίπρας είχε θέσει το ζήτημα σε υψηλούς τόνους μέχρι και στη Μέρκελ. Αυτά ανέφεραν οι πολιτικοί ταγοί της χώρας και αναπαρήγαγαν τα μέσα «ενημέρωσης».
Σας παραθέτουμε σχετικό βίντεο:

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΞΕΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΥΣ… ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗΣ!

diamartiria
Γράφει ο Αντίοχος

Όπως ίσως πληροφορηθήκατε, χθες άρχισε το γαϊτανάκι των διαδηλώσεων των (νεοφερμένων) απρόσκλητων, στην Αθήνα και στον Πειραιά.
Έτσι, 200 Αφγανοί έκαναν πορεία διαμαρτυρίας από την πλατεία… Καμπούλ (πρώην Βικτωρίας) έως τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο κέντρο της Αθήνας, με συνθήματα όπως «σταματήστε τους πολέμους κι όχι τους πρόσφυγες», «έχουμε ίσα δικαιώματα για μετεγκατάσταση» και «όλοι οι Αφγανοί είμαστε πρόσφυγες».
Πρόκειται βεβαίως περί ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ διαδηλώσεων, καθώς το άρθρο 11 για το δικαίωμα συνάθροισης του Συντάγματος των Ελλήνων (το οποίο τσαλαπατάει σύσσωμο το…

Πότε θα επαναστατήσετε ρε...Έλληνες...;! ΚΟΒΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

1_3

Μπορεί η χώρα να ζει στον πυρετό της λαθρομετανάστευσης και οι πάντες να ασχολούνται για το πώς θα «περιθάλψουν» τους λαθρομετανάστες, με απίστευτα κονδύλια να οδηγούνται εκεί μέσω των αμαρτωλών ΜΚΟ από την άλλη όμως τρόικα και κυβέρνηση εργάζονται πυρετωδώς για το πώς θα συρρικνώσουν ακόμα περισσότερο το εισόδημα των ελλήνων. Αυτήν την φορά το μενού περιλαμβάνει τους συνταξιούχους, σχεδιάζοντας νέες περικοπές στις συντάξεις που θα τους οδηγήσει σε ακόμη περεταίρω  εξαθλίωση τους. Βλέπετε για τους κυβερνώντες ο ανθρωπισμός τους εξαντλείται μόνον εις ό,τι αφορά τους λαθρομετανάστες.
Το σχέδιο νόμου που επεξεργάζεται ο....

Ξεφτίλες "δημοκράτες" και "ανθρωπιστές"...Γέμισαν το Σύνταγμα με τρόφιμα για....λαθρομετανάστες...ενώ για τους Έλληνες είχαν μόνο χημικά και γκλοπ.. ΒΙΝΤΕΟ

Για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται πόσο ρατσιστικό είναι το κράτος κατά των Ελλήνων 
Χθες, Κυριακή το «Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης» έκανε κάλεσμα στην πλατεία Συντάγματος για να μαζέψει ρουχισμό, εφόδια και τρόφιμα (εκτός χοιρινού) τα οποία εν συνεχεία θα διέθετε αποκλειστικά στους “πρόσφυγες” που βρίσκονται στο Ελληνικό και στο λιμάνι του Πειραιά. Παράλληλα αρκετοί "πρόσφυγες" βρέθηκαν στην πλατεία και πήραν απευθείας την «βοήθεια» που είχε συγκεντρωθεί.

Ακολουθούν φωτογραφίες:

MEGA ΤΕΛΟΣ; ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ!

mega

Μετά από μία ακόμη άκαρπη συνεδρίαση του Δ.Σ. την περασμένη Τετάρτη, ο κύβος για το Mega θα ριφθεί οριστικά τη Δευτέρα, βάζοντας κατά πάσα πιθανότητα τέλος στην 26χρονη πορεία ενός τηλεοπτικού σταθμού, η ιστορία του οποίου είναι βουτηγμένη σε σκάνδαλα, διαπλοκή, λασπολογίες και πρόθυμη καθεστωτική προπαγάνδα.
Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί συμφωνία, το κανάλι θα περιέλθει στον έλεγχο της διαχειρίστριας τράπεζας, η οποία θα αναλάβει και το management, ορίζοντας νέο Δ.Σ. Σε κάθε περίπτωση, η επόμενη μέρα για το τσοντοκάναλο του Μπόμπολα θα είναι διαφορετική.
Ως Έλληνες Εθνικιστές, δεν μπορούμε παρά να.....

ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟ 2004; ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕ…

Χωρίς τίτλο
Με καρκίνο σε όλο του το σώμα και βογκώντας από τους πόνους (μάρτυρες αναφέρουν πώς οι φωνές του ακούγονταν, σε μεγάλη απόσταση), πέθανε ο Αλβανός Αλέμ Κούρτη, ο οποίος το 2004 κατά την διάρκεια του πογκρόμ κατά των Σέρβων, το οποίο έγινε με την σιωπηρή ανοχή του ΝΑΤΟ, ανέβηκε στον τρούλο της εκκλησίας του Προφήτη Ηλία στο Ποντούιεβο και κατέστρεψε κάτω από επευφημίες τον Σταυρό!!! Την είδηση ​​επιβεβαίωσε ο....

Αβραμόπουλος: "Άλλοι 100.000 λαθρομετανάστες σας έρχονται μόνο το Μαρτιο Έλληνες και πρέπει να τους....κρατήσετε"


Αποθήκη λαθρομεταναστών η Ελλάς! Αβραμόπουλος: Έρχονται 100.000 τον Μάρτιο - Μέρκελ: Κρατήστε 50 χιλιάδες για αρχή και βλέπουμε...

Η ζοφερή εικόνα του λαθρομεταναστευτικού τσουνάμι που πλήττει την Πατρίδα μας θα συνεχιστεί και το 2016, ενώ όπως σημειώνουν οι αναλυτές για τα επόμενα τρία χρόνια, τουλάχιστον, η Ελλάδα θα είναι στην ίδια και χειρότερη κατάσταση, αφού θα είναι η αποθήκη λαθρομεταναστών ολόκληρης της Ελλάδας.
Μιλώντας με συγκεκριμένα στοιχεία, ο επίτροπος μεταναστευτικής πολιτικής,Δημήτρης Αβραμόπουλος, μιλώντας στην εκδήλωση του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής και του ιδρύματος Κόνραντ Αντενάουερ, στην Αθήνα, εκτίμησε μόνο το Μάρτιο αναμένεται να φθάσουν στην Ελλάδα 100.000 πρόσφυγες και λαθρομετανάστες.
Εξ αυτών, η Αθήνα θα κρατήσει τους... μισούς. Μιλώντας στην ...

Πού είναι οι Έλληνες;


Πού είναι οι Έλληνες;

Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου - Παππά στην στήλη "Εγέρθητι"

«Η πολιτική ανυπακοή του πλήθους αποτελεί αυθεντική ηθική και δημοκρατία εν δράσει σε αντίθεση με την ανομία της εξουσίας. Είναι αυτό που φοβάται κάθε εξουσία».
Οι Εθνικιστές επιβεβαιώνονται με τον πλέον καταφανή τρόπο. Όσα προειδοποιούσαμε ότι θα συμβούν ως συνέπεια των πολιτικών που αδιάκριτα υιοθέτησαν και εφάρμοσαν όλες οι κυβερνήσεις, Δεξιάς και Αριστεράς, στο όνομα του εξευρωπαϊσμού της κοινωνίας, γίνονται πράξη. Αυτές τις πολιτικές θα εξακολουθούν να εφαρμόζουν μέχρι να αναγκάσουν την κοινωνία να αποδεχθεί ως αναπόφευκτη την επιβολή του «δημοκρατικού» πραξικοπήματος, με δέλεαρ την διατήρηση ενός τρόπου ζωής κάλπικου και διαβρωτικού.
Για τους ιδεολογικούς και πολιτικούς αντιπάλους του.....