Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 09, 2016

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ!


Άρχισαν οι φυλετικές μάχες μεταξύ των λαθρομεταναστών.

Αυτοί θα είναι οι αυριανοί σας...

Στρατηγός Συναδινός προς Σουλτς: Είσαι Τουρκοπροσκυνημένος! - Σάλος στην Ευρωβουλή και αποβολή του Συναδινού από την αίθουσα! ΒΙΝΤΕΟ

Χαλάστηκαν σφόδρα στην Ευρωβουλή τα τσιράκια του διεθνούς κατεστημένου από την ομιλία του Στρατηγού Συναδινού για το λαθρομεταναστευτικό, στην οποία τους κατηγόρησε ότι έχουν ξεπουληθεί στους Τούρκους.

Το αποτέλεσμα ήταν το πρωτοφανές στα χρονικά της ευρωβουλής γεγονός ο γνωστός ανθέλληνας Σούλτς να αποβάλλει (!) τον Στρατηγό από την αίθουσα της Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, αποδεικνύοντας πόσο τουρκολάγνοι, ανθέλληνες και φυσικά αντιδημοκράτες είναι οι εγκέφαλοι της Ε.Ε.. Μαζί με την Χρυσή Αυγή συντάχθηκαν τα εθνικά κόμματα και ο Ζαν Μαρί Λεπέν. Έτοιμοι ήταν και εκεί να φωνάξουν τον... Φρούραρχο!

Η Χρυσή Αυγή αποτελεί τη μόνη πολιτική δύναμη που υπερασπίζεται έμπρακτα τα δίκαια του Ελληνισμού στην Ευρωβουλή.

Δείτε το βίντεο...

ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΣΛΟΒΑΚΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ!

Γράφει ο Αντίοχος

Αντιδράσεις που… κάτι μας θυμίζουν έχουμε στην Σλοβακία, μετά την πανηγυρική είσοδο στο κοινοβούλιο –για πρώτη φορά- των εθνικιστών του «Λαϊκού Κόμματος – Η Σλοβακία μας», με 8% και 14 έδρες.

«Κανείς δεν έχει λόγο να γιορτάζει, αφού εκλέξαμε φασίστες στο Κοινοβούλιο», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Σλοβακίας, Μίροσλαβ Λάιτσακ.
«Θα είναι μεγάλη καταστροφή να...

Η… ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Η ΓΙΑΓΙΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ… ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ

propaganda5
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Πούστης - Ψεύτης - Δημοσιογράφος και Αριστερός, φίλος του Σιωνισμού και του  Ελληνισμού ο χειρότερος εχθρός
 

Ούτε μια μέρα δεν περνάει χωρίς να κάνουν οι «αλληλέγγυοι» (της Νέας Τάξης Πραγμάτων) την… αμερικανιά τους.
Αυτή τη φορά, ήταν η σειρά κάποιου «συμπαραστάτη» και «αλληλέγγυου», ονόματι Ανδρέα Γαλβά (α.λ.σ.), την… αμερικανιά του οποίου ανέλαβε να προωθήσει ο Ευαγγελάτος-Εισαγγελάτος στο newsit.gr.
Ιδού μια σύντομη –αλλά πολύ… συγκινητική- περιγραφή της νέας… αμερικανιάς:
«Στις δύσκολες στιγμές φαίνονται το ήθος και οι αρχές τους καθενός. Και το Προσφυγικό είναι μία δύσκολη κατάσταση, όπου πολλές μάσκες έπεσαν και σε....

Εθνικό έγκλημα: Ο Τσίπρας παρέδωσε το Αιγαίο στους τούρκους!


Εθνικό έγκλημα: Ο Τσίπρας παρέδωσε το Αιγαίο στους τούρκους!

Σε μείζονα εθνικό κίνδυνο αναδεικνύεται το δίδυμο της καταστροφής Τσίπρα-Καμμένου, καθώς η Τουρκία εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις παλινωδίες της κυβέρνησης των Αθηνών, θέτοντας εκ νέου και με μεγαλύτερο ζήλο την αμφισβήτηση των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων.
Η συνάντηση Τσίπρα-Νταβούτογλου στην κατεχόμενη Σμύρνη, θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως το Βατερλώ μιας εθνικά επικίνδυνης κυβέρνησης. Το δυστύχημα όμως είναι, πως οι αντεθνικές ιδεοληψίες της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου δεν έχουν αντίκτυπο μονάχα στα άθλια κομματικά τους μορφώματα, αλλά σε ολόκληρο το Έθνος μας, το οποίο υποχωρεί ατάκτως μπροστά στις κλιμακούμενες τουρκικές προκλήσεις.
Δίχως περιστροφές λοιπόν, ο Τούρκος πρωθυπουργός αφού εξευτέλισε τον Έλληνα ομόλογό του Αλέξη Τσίπρα αγοράζοντάς του ένα κουλουράκι για να φάει, υπήρξε πιο ξεκάθαρος από ποτέ: «η τουρκική στρατιωτική ηγεσία θεωρεί αυτό που...

ΠΑΡΤΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΝ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΩΝ ΑΠΟ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΠΙΣΙΝΕΣ (ΚΑΙ) ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ

pisina
Εκτός από τις δημόσιες πισίνες της Γερμανίας και της Αυστρίας, όπου κάνουν «πάρτι» χυδαίων σεξουαλικών παρενοχλήσεων αλλά και βιασμών τα «προσφυγάκια», τα ίδια συμβαίνουν και στην Σουηδία – και πιθανότατα σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, αλλά τα περιστατικά αποσιωπώνται πλήρως για λόγους… πολιτικής ορθότητας.
Ωστόσο, τέτοια αποσιώπηση υπάρχει και στην Σουηδία. Έτσι, στο προσωπικό της οικογενειακής πισίνας Hylliebadet Malmö που συνέβησαν τέτοια περιστατικά, δόθηκαν αυστηρές οδηγίες να αποκρύψουν την εθνικότητα ή τη θρησκεία αυτών που προκαλούν προβλήματα στην πισίνα.
Παράλληλα, οι σιχαμεριές του…

Η ΑΦΕΝΤΡΑ ΖΩΗ, ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΤΟ… ΚΑΛΤΣΟΝ

konstantopoulou_gay_pride

Γράφει ο Αντίοχος

Προ καιρού, οι φήμες έδιναν κι έπαιρναν ότι η αφέντρα Ζωή θα ιδρύσει κόμμα την «ημέρα της γυναίκας». Όπως φαίνεται, μάλλον δεν της «βγήκε» το έργο και απλώς το εξήγγειλε. Και ως συνεπής… αντιμνημονιακή, φρόντισε να το εξαγγείλει από τον ζητωμνημονιακό ΣΚΑΪ:
«Βεβαίως θα πάρω πρωτοβουλίες και σε επίπεδο πολιτικού οργανισμού και σε επίπεδο κόμματος  και βεβαίως θα κάνω όλα εκείνα που επιβάλλονται προκειμένου να ανατραπεί αυτό το καθεστώς- εκφραστής του οποίου είναι ο κ. Τσίπρας όπως εκφραστής του οποίου είναι διεκδικεί να είναι ο κύριος Μητσοτσάκης, ο κύριος Θεοδωράκης, η κ. Γεννηματά,  το μνημονιακό καθεστώς πρέπει να ανατραπεί και εγώ θα.....

Οι εθνικιστές οργανώνονται και στη ΔΕΗ και κατεβαίνουν αυτόνομα στις εκλογές... Κλάμα των "δημοκρατών"

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ευχόμαστε ολόψυχα να τους....αλλάξουν τα φώτα των "δημοκρατών" οι συναγωνιστές του εργατικού μετώπου της ΔΕΗ.

Έπειτα από μεγάλες προσπάθειες και σε πείσμα όσων με κάθε τρόπο επιχείρησαν να μας εμποδίσουν, η Δύναμη Εργαζομένων ΔΕΗ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει επίσημα την κάθοδο της στις εκλογές της Πέμπτης 10/3 στον αντίστοιχο συνδικαλιστικό φορέα της ΔΕΗ.
Η διείσδυση και συνδικαλιστική εκπροσώπηση των εθνικιστών και πατριωτών εργαζομένων και σε αυτό τον τομέα είναι λοιπόν γεγονός και αυτό ανεξαρτήτως αποτελέσματος αποτελεί από μόνο του μία νέα μεγάλη νίκη των Ελλήνων εργαζομένων.
Η παράταξη μας υπόσχεται πως θα.....

Στη Σμύρνη - τόπος δολοφονίας εκατομμυρίων Ελλήνων από τον Κεμάλ - ο Τσίπρας επισφράγισε τη....ραγιαδοσύνη του απέναντι στο σουλτάνο


Τσιφτετέλια, λουλούδια και γέλια από τον Τσίπρα στον τόπο μαρτυρίου του Μικρασιατικού Ελληνισμού

Καθόλου τυχαία και με βαρύ για την Ελλάδα συμβολισμό ήταν η επιλογή της Σμύρνης όπου διεξάγεται σήμερα το "Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας και Τουρκίας" με συμμετοχή του πρωθυπουργού, Τσίπρα.
Οι τούρκοι, οι οποίοι είναι μετρ της διπλωματίας απέναντι στους υποτακτικούς ελλαδίτες πολιτικάντηδες επέλεξαν ως χώρο διεξαγωγής του συνεδρίου καθόλου τυχαία την Σμύρνη και όχι την Κωνσταντινούπολη ή την Άγκυρα.
Ο συμβολισμός είναι ξεκάθαρος: Εκεί που θυσιάστηκαν εκατομμύρια Έλληνες της Μικράς Ασίας από τις ορδές του Κεμάλ, εκεί τώρα με το....

Ο ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ «ΘΑΝΑΤΟΣ» ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ

stalin

Συμπληρώνονται αυτές τις μέρες 63 χρόνια από τον θάνατο του μεγαλύτερου κακούργου που πέρασε από τον πλανήτη μας τον προηγούμενο αιώνα, του Ιωσήφ Στάλιν. Ή μάλλον από την δολοφονία του…
Αλλά, να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Μεθυσμένος από την επιτυχία στον Β΄Π.Π. (η οποία οφειλόταν κατά ένα μεγάλο μέρος στην άφθονη αμερικανική βοήθεια…) και από τους (διατεταγμένους) ύμνους που του έψελναν οι σοβιετικοί και οι υπόλοιποι ανά τον κόσμο κομμουνιστές, ο Στάλιν νόμισε πως είχε αποκτήσει την δύναμη να απαλλαγεί από τα δεσμά αυτών που γέννησαν, οργάνωσαν και επέβαλλαν τον κομμουνισμό στην Ρωσσική Αυτοκρατορία και προσφάτως (μεταπολεμικώς) στην μισή Ευρώπη και να....

ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ: ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11/03, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ CRYSTAL, ΏΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 19:30

prosunedriaki_attiki_(1)__article

Την Παρασκευή 11 Μαρτίου στις 19:30 (ώρα έναρξης) θα πραγματοποιηθεί η προσυνεδριακή συνδιάσκεψη Αττικής στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Crystal City (Πλατεία Καραϊσκάκη).
Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκος

Παρασκευή 11 Μαρτίου, Crystal City (Πλατεία.....