Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαρτίου 10, 2016

Αρχηγός της Χρυσής Αυγής στο Γ. Παπαγιάννη: "Ωρολογιακή βόμβα το λαθρομεταναστευτικό" ΒΙΝΤΕΟ


Δείτε το βίντεο...

Εφημερίδα “Δημοκρατία”: Αναπόφευκτη η άνοδος της Χρυσής Αυγής - Ο κόσμος επιλέγει το αυθεντικό!

Ο δημοσιογράφος Μανώλης Κοττάκης με άρθρο του στην εφημερίδα “Δημοκρατία”, το οποίο τιτλοφορείται “Η Ακρα Δεξιά” προσπαθεί να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου προς τα επιτελεία των αστικών κομμάτων για την επερχόμενη και αναπόφευκτη άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Γράφει χαρακτηριστικά ο Κοττάκης: “Τα ηγετικά επιτελεία των αστικών κομμάτων -πλην του αριστερού ΚΚΕ, το οποίο ξέρει ότι η Χρυσή Αυγή διεκδικεί την ψήφο των λαϊκών στρωμάτων (αγρότες-εργάτες)- δεν φαίνεται να ασχολούνται με την πορεία της Χρυσής Αυγής και αμφιβάλλω αν την παρατηρούν. Μετά την αρχική έκπληξη του 2012 την αντιμετωπίζουν πλέον ως ρουτίνα, ενώ καθ' όμολογίαν τους το μυαλό τους είναι... στο Κέντρο. Χτυπώ καμπανάκι σήμερα για έναν πολύ απλό λόγο: Το διεθνές περιβάλλον ευνοεί...

Στρατηγός Συναδινός για το περιστατικό στην Ευρωβουλή: "Δεν παίρνω τίποτα πίσω από όσα είπα" - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του "ΕΝΑ CHANNEL" για το περιστατικό με τον τουρκοπροσκυνημένο Μάρτιν Σουλτς στην Ευρωβουλή.

Δήλωσε υπερήφανος για την στάση του, θα συνεχίσει να αγνωνίζεται για τα δίκαια της Ελλάδος.

Δείτε το βίντεο...

Η απέραντη κομμουνιστική φαιδρότητα, η οποία κάποτε αιματοκύλισε τον πλανήτη

Πώς θα σας φαινόταν αν θα διαβάζατε ένα κείμενο το οποίο θα περιείχε φράσεις όπως αυτές: «Και βέβαια θα υπερασπίσουμε την Οκτωβριανή, την Κινέζικη, την Αλβανική, τη Βιετναμέζικη Επανάσταση, τον Λένιν, τον Στάλιν, τον Μάο, τον Χότζα, τον Τσε, τον Ζαχαριάδη, τον Άρη, τον ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, τον ΔΣΕ, κάθε συλλογικότητα και προσωπικότητα που εντάχθηκε στο μεγάλο κύμα της επαναστατικής - κομμουνιστικής προοπτικής του εικοστού αιώνα, όλους όσους μπήκαν καρφιά στα μάτια της αντίδρασης και έβαλαν στην ημερήσια ιστορική διάταξη το ζήτημα ότι οι “ξυπόλητοι” μπορούν, όχι μόνο να παράξουν ιστορία, αλλά και να διευθύνουν μια κοινωνία».

Το πιο λογικό θα ήταν απλώς να βάζατε τα γέλια ή να κουνούσατε αδιάφορα τον ώμο σας με τέτοιες σημερινές γραφικές τοποθετήσεις, οι οποίες όμως κάποτε αιματοκύλησαν τον πλανήτη και καταδυνάστευσαν Έθνη, Λαούς και Εργαζόμενους, θεωρώντας ότι δημοσιεύθηκαν σε κάποια περιθωριακή φυλλάδα του Μ-Λ χώρου, με μόλις μερικές δεκάδες πωλήσεις.

Κι όμως, αυτή η επίδειξη γραφικότητας δημοσιεύθηκε στην...

ΠΑΡΤΑ ΛΙΖΑ! ΣΟΥΗΔΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: ΝΑ ΜΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»

f84a1144faeb038dda6e0ac44adb76a9_xl-620x330

Γράφει ο Αντίοχος

Στις μουσουλμανικές χώρες τα πράγματα είναι πολύ απλά: ακόμα και σ’ αυτές που δεν απαγορεύεται να κυκλοφορούν οι γυναίκες μόνες τους (καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου), μια γυναίκα που κυκλοφορεί μόνη της σημαίνει ότι «ψάχνεται». Και αντιμετωπίζεται βεβαίως… αναλόγως.
Για τους… ξαναμμένους μωαμεθανούς, το αυτό ισχύει παγκοσμίως. Με τη μόνη διαφορά, ότι ...

ΟΙ «ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ» ΤΟΥ ΨΕΥΤΟ-ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ ΞΑΝΑΧΤΥΠΟΥΝ

frourio_roloi_medium
Τις τελευταίες εβδομάδες η χώρα μας έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο χώρο υποδοχής λαθρομεταναστών και προσφύγων. Η απουσία επί δεκαετίες, μεταναστευτικής πολιτικής, και ο ιδεοληπτικός αυτισμός των κομμάτων που κυβερνούν αυτόν το τόπο για χρόνια, οδήγησαν στο αποτέλεσμα που βλέπουμε σήμερα.
Ο νομός μας και η πόλη μας δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν εξαίρεση από αυτή την κατάσταση. Οι τοπικοί «άρχοντες» όμως, και ιδιαίτερα ο δήμος Τρικκαίων ξεπέρασαν κάθε όριο.
Η απόφαση για εγκατάσταση λαθρομεταναστών και προσφύγων στο ιστορικότερο και κεντρικότερο σημείο της πόλης, που είναι ΚΑΙ αρχαιολογικός χώρος αποτελεί την....

ΟΙ ΣΥΡΙΖΟΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ «ΟΜΟΦΥΛΑ» ΖΕΥΓΑΡΙΑ

ze-708_5-500x280

Γράφει ο Αντίοχος

Προειδοποιήσαμε από την αρχή αυτής της μεγάλης περιπέτειας –της «πρώτης/δεύτερης φοράς αριστερά»- ότι οι κομμουνιστές δουλεύουν με την μέθοδο του «σαλαμιού», δηλαδή κομμάτι-κομμάτι, για να μην ξεσηκώσουν την κοινωνία εναντίον τους.
Στην αρχή, λοιπόν, έφεραν το «Σύμφωνο Συμβίωσης» των λεγόμενων «ομοφυλόφιλων», αφήνοντας επιδεικτικά εκτός το θέμα της υιοθεσίας παιδιών, που ήταν σίγουρο ότι θα προκαλούσε τις μεγαλύτερες αντιδράσεις.
Έτσι, αφού το πέρασαν «άβρεχτοι» –με την θετική ψήφο των άτυπων συνοδοιπόρων τους, του… ευρωπαϊκού τόξου- τώρα ετοιμάζουν το....

Κανείς δεν μιλάει για τους Έλληνες πρόσφυγες της Κύπρου


Κανείς δεν μιλάει για τους Έλληνες πρόσφυγες της Κύπρου

Μαθήματα εξωτερικής πολιτικής διδάσκει η Τουρκία χρησιμοποιώντας την μετανάστευση, εκμεταλλευόμενη στο έπακρο το προσφυγικό που δημιουργήθηκε μετά την αστάθεια στην Μέση Ανατολή, προς δικό της όφελος.
Η μεγάλη φιλευσπλαχνία των Ευρωπαίων εταίρων, των διαφόρων ΜΚΟ, αλλά και των διεθνών και υπερεθνικών παραγόντων για τους πρόσφυγες, αποδεικνύεται επιλεκτική, δικαιολογημένα όμως αφού περιορίζεται αισθητά σε όσους απαιτούν.
Κανείς από....

Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΜΑΡΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ

kafeteria-gemati
Πολλοὶ συμπατριῶτες μας ἀποροῦν γιὰ τὴν κατάντια τῆς πολιτικῆς ἡγεσίας καὶ ἀνησυχοῦν -δικαίως – γιὰ τὸ τελικὸ βάθος τῆς ἐθνικῆς προδοσίας. Δυστυχῶς, αὐτὴν τὴν ἡγεσία ἔχουμε καὶ αὐτὴν σὲ τελικὴ ἀνάλυση ἀξίζουμε. Ὅπως ἡ ἐξουσία, διὰ τοῦ ἐκπροσώπου της Τσίπρα, συμπεριφέρεται δουλικῶς μπροστὰ σὲ εὐρωπαίους καὶ τούρκους (τοῦ… ἀναστήματος Νταβούτογλου), ἔτσι καὶ ὁ νεοέλληνας σκύβει δουλοπρεπῶς τὸ κεφάλι μπροστὰ στὸ «ἀλάθητο» καὶ ἐπιβεβλημένο τῆς ἐξουσίας, ὑπομένοντας κάθε διαστροφικὲς ἀποφάσεις και νομοσχέδια ποὺ στόχο ἔχουν τὴν κατάργηση τῆς ἐθνικῆς συνείδησης καὶ ὑπόστασης, τὸ ξερίζωμα ἀπὸ τὰ βάθη τῆς ψυχῆς του καὶ τῆς τελευταίας ἰκμάδας ἀντίστασης.
Ὁ νεοέλληνας ψηφίζει τὴν εἰκόνα του, ταυτόχρονα αὐταπατάται ὅτι...

ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Οι «ελληνικές» αρχές αναγνωρίζουν στα επίσημα έγγραφα τα σκόπια ως «Μακεδονία»!


ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Οι «ελληνικές» αρχές αναγνωρίζουν στα επίσημα έγγραφα τα σκόπια ως «Μακεδονία»!

Θλιβερές καταστάσεις, οι οποίες είναι ενδεικτικές ως προς την πλήρη παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας ΜΑΣ στους σφετεριστές των Σκοπίων, έρχονται στο φως της δημοσιότητας σε σχεδόν καθημερινή βάση.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ρεπορτάζ της εφημερίδας «Δημοκρατία», στο οποίο υπό τον τίτλο «Προκλήσεις-σοκ των Σκοπίων: θα μας λέτε Macedonia» αναφέρονται τα εξής: «“Yes sir” της Ελλάδας στα Σκόπια! Καθημερινά η χώρα μας «υποκύπτει» και αναγνωρίζει το όνομα «Μακεδονία» για την ΠΓΔΜ λόγω γραφειοκρατικών κωλυμάτων! Επίσημα έγγραφα στις υπηρεσίες της χώρας αποκαλύπτουν του λόγου το αληθές.
Την ώρα που κάποιοι πολιτικοί ενώπιον των ΜΜΕ ενοχλούνται και αντιδρούν με το όνομα «Μακεδονία», κατά την ανταλλαγή εγγράφων και υπηρεσιών μεταξύ των δύο χωρών η ΠΓΔΜ αναγνωρίζεται ως «Μακεδονία»!
Αποκαλυπτικό παράδειγμα αποτελεί η υπόθεση Μάκη Ψωμιάδη. Σύμφωνα με...

Αισχρή προπαγάνδα του γερμανικού κράτους... Δίνει συμβουλές για σεξ στους λαθρομετανάστες.....


Στο ζενίθ η αντιρατσιστική προπαγάνδα στην Γερμανία: Ιστοσελίδα παρέχει συμβουλές για σεξ στους λαθρομετανάστες!

Ο κατήφορος δεν έχει τέλος για τις ευρωπαϊκές αξίες.
Η τελευταία εφεύρεση στην Γερμανία, πάντα υπέρ των λαθρομεταναστών είναι ένας διαδικτυακός ιστότοπος που εξηγεί πώς πρέπει να κάνουν σεξ οι μετανάστες με τις Γερμανίδες. Ακριβώς, καλά διαβάσατε. Ο καλός άγριος πάντα ενεργεί με αθωότητα και είμαστε εμείς που πρέπει να του εξηγήσουμε ότι δεν πρέπει να βιάζει τις γυναίκες. Από όλο αυτό που έγινε στην Κολονία την νύχτα της πρωτοχρονιάς, το μόνο που κατάλαβε η γερμανική κυβέρνηση είναι μόνο το παραπάνω.
Πρέπει να το δείτε για να το πιστέψετε το σαιτ που ονομάζεται: "Zanzu, my body in words and images", το οποίο χειρίζεται η....