Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 04, 2016

ΟΙ ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΙ ΤΗΣ AIR FRANCE ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΜΑΝΤΙΛΑ… ΕΠΕΣΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ ΚΝΙΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΟΜΟΥΡΕΣ!

Γράφει ο Αντίοχος

Πολλές αεροσυνοδοί της Air France αρνούνται να συμμορφωθούν προς την υποχρέωση (!!!) να φορούν μαντίλα όταν θα προσγειώνονται στην Τεχεράνη από τις 17 Απριλίου, όταν θα επαναληφθούν οι πτήσεις της εταιρείας που θα συνδέουν το Παρίσι με την ιρανική πρωτεύουσα για πρώτη φορά από το 2008, οπότε είχαν διακοπεί λόγω των διεθνών κυρώσεων κατά του Ιράν.

Εν όψει της επανάληψης των πτήσεων, η διεύθυνση της Air France απηύθυνε εσωτερική οδηγία ζητώντας από το ιπτάμενο προσωπικό «να φορά παντελόνι κατά τη διάρκεια της πτήσης, φαρδύ...

Ο “καλλιτέχνης” Φαμπρ και οι εγχώριοι "καλλιτέχνες"

"Τίτλοι τέλους" για τον κομπλεξικό "ψυχάκια" "καλλιτέχνη" Γιαν Φαμπρ, ο οποίος θεωρούσε ως... τέχνη το να βασανίζει ζώα, να παρουσιάζει "παραστάσεις" με "παλλόμενα πέη" και άλλες παρακμιακές αηδίες. Πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν γι' αυτόν τον "βαρεμένο" τύπο, αλλά ας σταθούμε σε κάτι το οποίο ξέφυγε της προσοχής των περισσοτέρων.

Η μεγαλύτερη (ίσως) θύελλα αντιδράσεων ξεσηκώθηκε από τους εγχώριους ηθοποιούς, όταν ο Φαμπρ δήλωσε ότι «Οι γνώσεις μου για τη σύγχρονη σκηνή σας είναι ανεπαρκείς. Φέτος, με τους συνεργάτες μου, θα τη γνωρίσουμε, ούτως ώστε την επόμενη χρονιά να είναι πολύ περισσότεροι οι Έλληνες στο φεστιβάλ. Κάλεσα φέτος εκείνους που ξέρω: τους καλύτερους του Βελγίου».

Προχωρώντας, μάλιστα, ακόμη περισσότερο την σκέψη του ο Φαμπρ δήλωσε σε άλλη συνέντευξή του ότι «Δεν με ενδιαφέρει να επιμεληθώ ένα εθνικιστικό φεστιβάλ, αλλά...

Κρατική καταστολή και η απάντηση των Ελλήνων - ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει ο Αντίοχος

Δύο σημαντικότατα γεγονότα, που συνδέονται άρρηκτα μεταξύ τους και δείχνουν που το πάει το πράγμα η νεοταξίτικη-τριτομνημονιακή συγκυβέρνηση των συριζοψεκασμένων, είχαμε χθες Κυριακή. Το ένα στο δυτικό άκρο της Ελλάδος, στον Κατσικά Ιωαννίνων και το άλλο στο ανατολικό, στην Χίο.

Ιδού η σχετική είδηση με το πρώτο – το «ζουμί» είναι στην τελευταία φράση:
«Εκατοντάδες πρόσφυγες και μετανάστες, που φιλοξενούνται στο κέντρο του Κατσικά Ιωαννίνων, πραγματοποιούν ειρηνική πορεία διαμαρτυρίας. Γυναίκες και μικρά παιδιά είναι επικεφαλής της πορείας, ενώ οι πρόσφυγες ζητούν με συνθήματα να ανοίξουν τα σύνορα. Στο προάστιο του Κατσικά υπάρχει διακριτική παρουσία της αστυνομίας, ενώ οι ίδιοι οι πρόσφυγες περιφρουρούν την πορεία τους. Τους ακολουθούν ομάδες αντιεξουσιαστών».

Η σχετική είδηση με το δεύτερο γεγονός, της Χίου, δεν περιγράφεται με λόγια. Οι εικόνες μιλάνε μόνες τους:...

Μετά τους «πρόσφυγες» - επενδυτές έρχονται οι «πρόσφυγες» - φοιτητές! Σύριζα και Ανέλ παραδίδουν τα Ελληνικά Πανεπιστήμια στους λαθρομετανάστες


Μετά τους «πρόσφυγες» - επενδυτές έρχονται οι «πρόσφυγες» - φοιτητές! Σύριζα και Ανέλ παραδίδουν τα Ελληνικά Πανεπιστήμια στους λαθρομετανάστες

Καμία υποδομή του κράτους δεν φαίνεται να βρίσκεται στο απυρόβλητο από την επέλαση των λαθρομεταναστών και των έμμισθων «αλληλέγγυων» της αριστεράς, της «προόδου» και των ΜΚΟ.
Μέχρι στιγμής είναι οι γειτονιές των Ελλήνων και τα κρατικά κτήρια που βρίσκονται σε αυτές, τα οποία παραδίδονται ένα ένα για τη δημιουργία κέντρων φιλοξενίας λαθρομεταναστών. Τώρα, όπως διαβάζουμε, αυτό θα επεκταθεί και στα πανεπιστήμια, αφού ο Σύριζα μετά την ρηξικέλευθη πρόταση για τους «πρόσφυγες - επενδυτές» φέρνει και την πρόταση για τους «πρόσφυγες -φοιτητές».
Έτσι, η έκτακτη σύνοδος των Πρυτάνεων με τη συμμετοχή της αναπληρώτριας υπουργού Παιδείας Σίας Αναγνωστοπούλου αποφάσισε την ένταξη των λαθρομεταναστών στα Πανεπιστήμια, προκειμένου να «παρακολουθούν τυπικά προγράμματα άλλα και άτυπα ή ακόμα και εξ αποστάσεως μαθήματα».
Άραγε, θα γίνει καταγραφή των....

ΙΔΟΥ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ: ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΑΠΟ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙ», ΣΤΙΣ… 25 ΜΑΡΤΙΟΥ. ΤΟ’ ΚΡΥΒΑΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ «ΑΛΗΤΕΣ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ»

kilkis
Γράφει ο Αντίοχος

Μια ρατσιστική επίθεση που έγινε στις… 25 Μαρτίου, πληροφορούμεθα μόλις σήμερα. Όχι από τις συνήθεις πηγές των ειδήσεων (δηλαδή από το αστυνομικό δελτίο και τους «αλήτες-ρουφιάνους-δημοσιογράφους»), αλλά από μια ανακοίνωση διαμαρτυρίας που εξέδωσε το σωματείο των  εργαζομένων του νοσοκομείου Κιλκίς, μιας και το θύμα ήταν μέλος του!
Πρόκειται για τον....

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ!

xrysh_aygh_oikogeneia

Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Καθημερινά ολισθαίνουμε…
Σαν κοινωνία και σαν Έλληνες, ολισθαίνουμε βαθύτερα και μακρύτερα από τα καλά στοιχεία του χαρακτήρα μας, που μας ορίζουν εντέλει σαν λαό! Ειδικά στις μέρες μας, έχουμε ανοίξει το βόθρο της ψυχής μας, και αναδύεται η βρώμα και δυσωδία μας…
Ξεχνάμε πως ρέει μέσα μας η Ελλάδα του Μυριβήλη: «Η Ελλάδα των Μηδικών, η Ελλάδα της Πόλης, η Ελλάδα του ’21, η Ελλάδα του ’17 είναι μέσα στην Ελλάδα του ’40» . 
Ξεχνάμε πως σαν φυλή σταθήκαμε άξιοι της ιστορίας μας και υιοθετούμε με χαρά, καθετί προσβλητικό προς την πατρίδα, όπως το πνεύμα του κρατικισμού και της εξουσιαστικής γραφειοκρατίας, το συντεχνιακό πνεύμα, η ιδεολογία της άρνησης της Ιστορίας, το πνεύμα της εξίσωσης προς τα κάτω των πάντων και της ισοπέδωσης κάθε παραδοσιακής αξίας. Ταυτόχρονα, αγνοούμε όσα θα μας....

ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΛΒΑΝΩΝ ΛΗΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣΕ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

HLIKIOMENH-ASELGEIA

Μια συμμορία κακοποιών – «κατατρεγμένων οικονομικών μεταναστών» εξ’ Αλβανίας, που δρούσε στην Αττική με θύματα ανυπεράσπιστους ηλικιωμένους Έλληνες, έπεσε στα χέρια της αστυνομίας.
Με την εξάρθρωση της συμμορίας εξιχνιάσθηκαν δύο δολοφονίες, δύο ληστείες, μία απόπειρα ληστείας, μία κλοπή και ένας εμπρησμός οχήματος
Από την μέχρι στιγμής έρευνα, έχει εξακριβωθεί ότι η παραπάνω συμμορία έχει διαπράξει:
-Στις 12-3-2015 στην Ελευσίνα την ανθρωποκτονία 53χρονου και τη ληστεία σε βάρος της συζύγου του.
-Στις 6-10-2015 στον Ασπρόπυργο τη ληστεία και ανθρωποκτονία 75χρονης .
-Στις 10-3-2015 στα...

Δεν έχει αφήσει λίστα διεφθαρμένων που να μην είναι μέσα το δεξί χέρι του Σαμαρά, Παπασταύρου... Τώρα και στη λίστα του Παναμά...


Στην λίστα του Παναμά βρίσκουμε και πάλι τον... Παπασταύρου και την ψευτοδεξιά Νέα Δημοκρατία!

Άλλη μία αποκάλυψη έρχεται να ταράξει τα βαλτώδη νερά της μνημονιακής Ελλάδας, αφού στον τύπο διέρρευσαν έγγραφα που φανερώνουν τις off shore εταιρείες βασιλιάδων, πρώην και νυν αρχηγών κρατών και διάφορων αξιωματούχων.
Εκεί, σε αυτή τη νέα τερατώδη σε όγκο λίστα, βρίσκουμε και πάλι την ψευτοδεξιά Νέα Δημοκρατία και το «πουλέν» της, προστατευόμενο του Σαμαρά παλιότερα και του Μητσοτάκη πλέον, Σταύρο Παπασταύρου. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του International Consortium of Investigative Journalists, το όνομα του Σταύρου Παπασταύρου εντοπίζεται στα διοικητικά συμβούλια των εταιρειών Green Shamrock Foundation, Diman και Aisios.
Ο σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, σύμφωνα με....

"Αλληλέγγυοι" κομμουνιστές εξαπατούσαν "προσφυγες" για τους έπαιρναν λεφτά τάζοντάς τους "ανοιχτά σύνορα"

Бϓ֕Åӭ̅ԁ́Ӕœ ӔϕӠŐɂTɊϕӠӔH̏Փ ԏՠϋЦnbsp;ӔϠˉ͉́ ԏՠЅɑIfnbsp;(ICONPRESS/ÉّÏӠƁ׏ө
Η είδηση –σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού- είναι η εξής: «Για διασπορά ψευδών ειδήσεων συνελήφθησαν στο λιμάνι του Πειραιά, δύο Έλληνες ένας 23χρονος και ένας 21χρονος από στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής. Οι δύο άνδρες κατελήφθησαν να διαδίδουν ψευδώς σε πρόσφυγες ότι τα σύνορα είναι ανοιχτά, προτρέποντάς τους να τους ακολουθήσουν προκειμένου να τους μεταφέρουν σε αυτά οδικώς έναντι αμοιβής.
Ωστόσο, υπάρχει κάτι που δεν αναφέρεται στην ανακοίνωση, για να μην θιγεί το… «ηθικό πλεονέκτημα» της αριστεράς (και της… προόδου): υπό ποια ιδιότητα βρέθηκαν αυτά τα δύο λαμόγια στο λιμάνι, κοντά στα...

Ένας Έλληνας που αντιδρά!! Οδηγός νταλίκας ξεσπά μπροστά στις κάμερες για τον εγκλωβισμό του από τους λαθροέποικους... Πλήρης διαστρέβλωση από τα ΜΜΕ ΒΙΝΤΕΟ

Επεισόδιο με οδηγό φορτηγού το μεσημέρι της Κυριακής στην Εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Ευζώνων, η οποία παραμένει κλειστή από τους λαθρομετανάστες που διαμαρτύρονται στο ύψος του Πολυκάστρου.

Έλληνας οδηγός νταλίκας που έφτασε στο σημείο άρχισε να φωνάζει για να τον αφήσουν να περάσει:"Στη χώρα μου είμαι ρε! Τι πράγματα είναι αυτά; Κοιτάτε τα χάλια της Ελλάδας ρε! Θα τρίζουν τα κόκαλα των προγόνων μας!"

Δείτε τη συνέχεια στο βίντεο…

Δραματική η κατάσταση στον Πειραιά... Καμιά αποσυμφόρηση από τις ορδές των "προσφύγων"

Refugees and migrants are stranded at the port of Piraeus, in Piraeus, on March 28 , 2016 / Εγκλωβισμένοι μετανάστες και πρόσφυγες στο λιμάνι του Πειραιά, στον Πειραιά, στις 28 Μαρτίου , 2016
Τις προηγούμενες ημέρες, ανακοινώθηκε ότι η συγκυβέρνηση των «ανοιχτών συνόρων» Τσίπρα – Καμμένου αποφάσισε να δώσει προτεραιότητα στον Πειραιά, με στόχο να εξομαλυνθεί η κατάσταση και το λιμάνι να είναι ελεύθερο και λειτουργικό, ενόψει Πάσχα. Αλλά μόνο δια της… πειθούς, και σε καμία περίπτωση δια της βίας.
Ωστόσο, τα «προσφυγάκια» έχουνε πάρει χαμπάρι την ιδεοληπτική αδυναμία των συριζοψεκασμένων να τους επιβληθούν και δεν το κουνάνε ρούπι! Έτσι, κατά τη διάρκεια του τελευταίου 24ώρου, μόνο 72 από τα συνολικά 5.300 «προσφυγάκια» μπήκαν στα πούλμαν για τα «Κέντρα Φιλοξενίας».   
Παράλληλα, χιλιάδες «προσφυγάκια» είναι έτοιμα προς αναχώρηση από....

Η Μεταφυσική του Αθλητισμού


Η Μεταφυσική του Αθλητισμού

Ένα θέμα που έχει απασχολήσει πολύ τα ΜΜΕ όσον αφορά την Χρυσή Αυγή, είναι η φυσική της κατάσταση και η ανέκαθεν αναφορά και στοχοποίηση σε γυμνασμένους νέους υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής, κάτι που δείχνει για ακόμα μια φορά το φόβο του συστήματος για όσα άτομα ενσαρκώνουν το νους υγιής εν σώματι υγιή. Ο αθλητισμός ως έννοια, δεν υπάρχει μόνο για να γυμνάζει το σώμα, αλλά και το πνέυμα.

Η θρησκεία του Αγωνιστικού Ιδεώδους που γέννησε τους Ολυμπιακούς αγώνες και όρισε τον αθλητή ως την πρώτη βαθμίδα  προς το Θέιο, απουσιάζει παντελώς από τον νέο κόσμο που γέννησε τον μοντέρνο μαζικό καπιταλιστικό αθλητισμό. Η πολιτιστική μορφή που τον κυβερνά, διαπλάθει έναν νεο τύπο ανθρώπου. Ενός ανθρώπου που αντί να συναγωνίζεται, έχει μάθει να....