Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 08, 2016

ΟΧΙ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ φώναξαν οι Εθνικιστές στον Πειραιά - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο


Οι δρόμοι του Πειραιά, μια πόλη που μαστίζεται από την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση και από τα σχέδια της ανθελληνικής κυβέρνησης για ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας, κατακλύστηκαν από Έλληνες Εθνικιστές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Επιτροπής Εθνικής Μνήμης.

Δείτε το φωτορεπορτάζ...

Η Χρυσή Αυγή κύριο θέμα στην προεκλογική εκστρατεία για την προεδρεία των ΗΠΑ!

Μπορεί οι φυλλάδες, τα βοθροκάναλα και οι εγχώριοι δημοσιογραφίσκοι να επιλέγουν την απόκρυψη των ειδήσεων σχετικά με το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, όμως αυτό είναι απλώς μια τακτική του συστήματος και τίποτα παραπάνω. Στην πραγματικότητα, το σύστημα είναι έντρομο μπροστά στην άνοδο της Χρυσής Αυγής και ήδη η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στο επίκεντρο της συζητήσεως στα κέντρα των διεθνών επικυρίαρχων.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι υποψήφιος για το χρίσμα των «Δημοκρατικών» στην κούρσα για τον επόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ, αναφέρθηκε στο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών στις επίσημες θέσεις του.

Συγκεκριμένα, ο αντίπαλος της Χίλαρι Κλίντον, Μπέρνι Σάντερς, στο παράρτημα των θέσεών του σχετικά με την Ελλάδα αναφέρει: «Πρέπει να θυμόμαστε ότι παραμονεύει,...

Ψεύτες για μια ζωή: Ο Σύριζα που έκανε πορείες ενάντια στο ξεπούλημα του ΟΛΠ, τώρα κάνει φιέστα!

Μετά βαΐων και κλάδων ολοκληρώνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ το ξεπούλημα του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας στην Cosco.

Οι πολιτικάντηδες του Σύριζα που πριν 2 χρόνια διαρρήγνυαν τα ιμάτια τους για την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ, το οποίο ήταν και ένα από τα κεντρικά προεκλογικά συνθήματα του...

Λαθρομετανάστης προσπάθησε να κατεβάσει την Ελληνική Σημαία από το λιμάνι της Χίου! Ένταση με κατοίκους που διαμαρτυρήθηκαν - ΒΙΝΤΕΟ


Λαθρομετανάστης προσπάθησε να κατεβάσει την Ελληνική Σημαία από το λιμάνι της Χίου! Ένταση με κατοίκους που διαμαρτυρήθηκαν - ΒΙΝΤΕΟ

Νέα πρόκληση των ασύδοτων εξ’ Ανατολών απρόσκλητων, στην Χίο! Εχθές αργά το βράδυ στο λιμάνι του νησιού, ένα από τα «προσφυγάκια» που… αγαπάνε πολύ την Ελλάδα και… ευγνωμονούν τον ελληνικό λαό, επιχείρησε να υποστείλει την ελληνική σημαία.
Έγινε όμως αντιληπτός από περαστικούς Έλληνες και πριν υποστεί την οργή τους, συνελήφθη από άνδρες του Λιμενικού. Και προφανώς, θα αφέθη ελεύθερος αργότερα, κατόπιν «άνωθεν εντολής»…
Ακολουθεί το ρεπορτάζ τοπικού μέσου για την κατάσταση που επικράτησε στο λιμάνι του νησιού

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 6ΜΜ

enantia-islamopoihsh__article

Τα σχέδια ισλαμοποίησης της Ελλάδος εξελίσσονται με ρυθμούς ραγδαίους.  Κυβέρνηση και αντιπολίτευση θέλουν να κάνουν εμάς τους Έλληνες μειοψηφία μέσα στην ίδια μας την Πατρίδα.
Το κράτος που ληστεύει τον Έλληνα φορολογούμενο σιτίζει δωρεάν μαχαιροβγάλτες από την αφρική και την ασία. Δημόσιοι χώροι, λιμένες και λεωφόροι καταλαμβάνονται παράνομα από λαθρομετανάστες. Οι καμπάνες στην πόλη μας δεν ηχούν πλέον για να μην ενοχλούνται οι ισλαμιστές.
Για όλους αυτούς τους λόγους η Επιτροπή Εθνικής Μνήμης καλεί κάθε Έλληνα Πατριώτη και Εθνικιστή σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην ισλαμοποίηση της Ελλάδος.
Όλοι οι Έλληνες έχουμε καθήκον να....

Εξέγερση λαθρομεταναστών στη Σάμο: Έφυγαν από το “hot spot”, έβγαλαν μαχαίρια και επικράτησε χάος στην πόλη! ΒΙΝΤΕΟ


Εξέγερση λαθρομεταναστών στη Σάμο: Έφυγαν από το “hot spot”, έβγαλαν μαχαίρια και επικράτησε χάος στην πόλη!

Ολοένα και χειροτερεύει η κατάσταση με το χάος που επικρατεί τόσο στον Πειραιά και την Ειδομένη όσο και στα νησιά του Αιγαίου όπου ο αριθμός των λαθρομεταναστών συνεχώς μεγαλώνει. Η κατάσταση που επικρατεί στα νησιά με τους «πρόσφυγες» και τους λαθρομετανάστες μοιάζει πλέον σαν ένα καζάνι που βράζει. Αυτή την φορά την σκυτάλη των επεισοδίων πήρε η Σάμος, στην οποία γύρω στις 12.45 χθες το μεσημέρι, περίπου 560 λαθρομετανάστες που βρίσκονται μέσα στο hot spot, με την υποκίνηση διαφόρων ομάδων και....

Λοβοτομημένοι... Νορβηγός “αλληλέγγυος” βιάστηκε από Σομαλό, αλλά νιώθει τύψεις επειδή θα απελάσουν τον βιαστή!


Λοβοτομημένοι... Νορβηγός “αλληλέγγυος” βιάστηκε από Σομαλό, αλλά νιώθει τύψεις επειδή θα απελάσουν τον βιαστή!

Φαίνεται ότι η επιβληθείσα «πολιτική ορθότητα» έχει αλλάξει σε τέτοιο βαθμό την ψυχοσύνθεση των Ευρωπαίων, ώστε να έχουν απίστευτες τάσεις ενοχικής συνείδησης και μαζοχισμού. Η είδηση, η οποία μας έρχεται από τη Νορβηγία, είναι ενδεικτική της όλης κατάστασης.
Ο Κάρστεν Νόρνταλ Χάουκεν, ένας αριστερός πολιτικός της Νορβηγίας έπεσε πριν κάποια χρόνια θύμα βιασμού από έναν Σομαλό, στο σπίτι του, στο Όσλο, γεγονός που οδήγησε στην σύλληψη του «πρόσφυγα» και στην ψυχολογική κατάρρευση του Χάουκεν. Μιλώντας στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο NRK για το συμβάν που κλόνισε την ζωή και την υγεία του ο Χάουκεν εκμυστηρεύτηκε ότι ένιωσε τύψεις και ενοχές όταν έμαθε ότι ο Σομαλός πρόκειται να απελαθεί πίσω στην χώρα του, αφού εξέτισε την ποινή φυλάκισης των 4,5 ετών που του επεβλήθη για τον βιασμό.
Ο Χάουκεν που δέχθηκε την επίθεση μέσα στο ίδιο του το σπίτι, δήλωσε ότι....

ΣΟΚ! Κτήνος από το αφγανιστάν βίασε 15χρονη σε ψυχιατρική κλινική στην Σουηδία


ΣΟΚ! Κτήνος από το αφγανιστάν βίασε 15χρονη σε ψυχιατρική κλινική στην Σουηδία

Νέα κρούσματα βίας από «πρόσφυγες» είχαμε σε ευρωπαϊκή χώρα, αυτή την φορά στη Σουηδία. Όπως διαβάζουμε χαρακτηριστικά σε συστημική ιστοσελίδα:
«Ο Αφγανός μετανάστης Ali Bahmani βίασε 15χρονη ψυχικά ασθενή μέσα σε ψυχιατρική κλινική ανηλίκων στο κέντρο της Στοκχόλμης. Ο νεαρός μετανάστης βρισκόταν ως ασθενής στην κλινική, όταν το βράδυ της 4ης Δεκεμβρίου του 2015 εκμεταλλεύτηκε την ολιγόλεπτη απουσία του προσωπικού και επιτέθηκε στην νεαρή κοπέλα που έβλεπε μαζί του τηλεόραση σε αίθουσα της κλινικής. Όταν εμφανίστηκε το προσωπικό η 15χρονη έκλαιγε, ενώ είχε κατεβασμένο το παντελόνι της. Ο Αφγανός αρνήθηκε βιασμό και δήλωσε ότι θεωρούσε πως η κοπέλα συναίνεσε στην σεξουαλική επαφή, αφού “δεν μίλησε καθόλου κατά την διάρκεια του σεξ”.
Την επόμενη ημέρα η αστυνομία συνέλαβε τον δράστη, ο οποίος είχε εισέλθει στην Σουηδία το φθινόπωρο του 2015 χωρίς....

Συνέλαβαν Έλληνες στην Ηγουμενίτσα, επειδή ζωγράφισαν την Ελληνική Σημαία!

Το ανθελληνικό κράτος δεν σταματά να δείχνει το μένος του και τον ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων.

Όπως αποκάλυψε ο ιστότοπος thespro.gr μια παρέα νεαρών είχε το μεράκι να σβήσει τα υβριστικά συνθήματα από την επιφάνεια ενός παλιού υδραγωγείου στην περιοχή Αμπέλια και να ζωγραφίσει μια τεράστια Ελληνική Σημαία.


Το αποτέλεσμα όμως ήταν ύστερα από ανώνυμη καταγγελία τα 6 άτομα να συλληφθούν και να οδηγηθούν στο Αστυνομικό Τμήμα με την κατηγορία...

Γεμάτο λαθρομετανάστες η... απεργιακή συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ και του ΠΑΜΕ!

Μπορεί οι απεργιακές συγκεντρώσεις των αριστερών εργατοπατέρων να μην συγκεντρώνουν ικανό αριθμό Ελλήνων εργαζομένων –βλέπετε, είναι γνωστός ο βίος και η πολιτεία τους-, αλλά το… κενό καλύπτεται από τα «προσφυγάκια» – που δεν ξέρουν με τι… κουμάσια έχουνε μπλέξει.

Έτσι, τρία λεωφορεία με «προσφυγάκια» από το κέντρο φιλοξενίας των Διαβατών έφθασαν...