Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 12, 2016

ΙΔΟΥ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ...ΙΣΡΑΗΛ: Παραδοχή για φυλετικά διαχωρισμένα μαιευτήρια

Διαπιστώθηκε ότι το Ισραήλ διαχωρίζει τα μαιευτήρια με φυλετικά κριτήρια, με ένα μέλος του ισραηλινού κοινοβουλίου (Κνεσέτ) να λέει ότι αυτό γίνεται επειδή «οι Άραβες είναι οι εχθροί μου και γι’ αυτό δεν μου αρέσει να είμαι δίπλα τους».


Όπως και πολλά άλλα μέτρα φυλετικού διαχωρισμού στο Ισραήλ, το εβραϊκό κράτος κρατούσε κρυφή την είδηση ​​των διαχωρισμένων πτερύγων στα νοσοκομεία μέχρι τώρα - ένα απίστευτο κατόρθωμα, δεδομένου ότι οι περισσότεροι Εβραίοι έχουν έρθει σε επαφή με το νοσοκομειακό σύστημα εδώ και δεκαετίες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Times of Israel, οι αποκαλύψεις ξεκίνησαν με μια αναφορά στο ισραηλινό ραδιόφωνο που έλεγε ότι νοσοκομεία διαχωρίζουν μητέρες εβραίες και αράβισσες...

Περιοδεία Ηλία Κασιδιάρη - Ελευθέριου Συναδινού στην Μακεδονία: Καβάλα, Δράμα, Χαλκιδική, Σέρρες, Κιλκίς

Ο βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου Ηλίας Κασιδιάρης και ο Στρατηγός και Ευρωβουλευτής Ελευθέριος Συναδινός θα πραγματοποιήσουν σειρά εκδηλώσεων στην Μακεδονία το τριήμερο 15, 16 και 17 Απριλίου με θέμα...

ΑΥΣΤΡΙΑ: ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ ΠΟΥ ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ (VIDEO)

Ακτιβιστές της αυστριακής Γενιάς της Ταυτότητας (Generation Identitaire) πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική επιδρομή στο αρχηγείο του Κόμματος των Πρασίνων στο Γκρατς αυτή την εβδομάδα, απλώνοντας ένα τεράστιο πανό στην οροφή που έλεγε «η ισλαμοποίηση σκοτώνει» και στη συνέχεια ρίχνοντας πάνω σε αυτό και στα κεραμίδια, κόκκινη μπογιά που συμβόλιζε το αίμα.

Η δράση πραγματοποιήθηκε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την οικοδόμηση ενός τεράστιου τζαμιού στο Γκρατς που είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στην Αυστρία μετά από τη Βιέννη και πρωτεύουσα του ομοσπονδιακού κρατιδίου της Στυρίας.


Δείτε το βίντεο...

Εθνική Ντροπή: Με τουρκική φανέλα ο πρόεδρος της Κυπριακής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας!

Η λέξη ντροπή είναι πολύ λίγη για να περιγράψει τα «κατορθώματα» του προέδρου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Κύπρου. Συγκεκριμένα, θύελλα αντιδράσεων (κάποιοι μιλούν ακόμη και για προδοσία) ξεσήκωσε σε Αθήνα και Κύπρο η φωτογραφία με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας Κωστάκη Κουτσοκούμνη να φοράει τη φανέλα της Εθνικής Τουρκίας. Η απαράδεκτη ενέργεια έγινε στο πλαίσιο ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ όσων μετείχαν σε συγκέντρωση ομοσπονδιών της UEFA στην Κωνσταντινούπολη.
Η συνάντηση έγινε στις....

28 ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΖΗΤΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΔΙΩΓΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

o_petros_konstantinou_tes_antarsua_mprosta_apo_to_phlegomeno_ktirio_tes_marfin
Γράφει ο Αντίοχος

Αφού η συγκυβέρνηση των συριζοψεκασμένων –μαζί με τη γνωστή ΠΡΕΣΒΕΙΑ και την γνωστή υπηρεCIA- έστειλε τον παρακρατικό εσμό στον Πειραιά, να παρενοχλήσει την καθ’ όλα νόμιμη συγκέντρωση του τρίτου κόμματος της χώρας και να τρομοκρατήσει όσους είχαν σκοπό να συμμετάσχουν σ’ αυτήν, και η αποστολή εστέφθη με απόλυτη ΑΠΟΤΥΧΙΑ, τώρα εμφανίζονται 28 βολευτές του ΣΥΡΙΖΑ να ζητάνε και τα… ρέστα!
Με ερώτησή τους, λοιπόν, οι 28 αμερικανοκομμουνιστές βολευτές, απαιτούν να μάθουν αν ταυτοποιήθηκαν τα θύματα των παρακρατικών επιθέσεων, εάν έχει ....

Ανταποκριτής BBC: Νεοδημοκράτες μέχρι αναρχικοί ενωθείτε για να αντιμετωπίσετε την Χρυσή Αυγή που ανεβαίνει!


Ανταποκριτής BBC: Νεοδημοκράτες μέχρι αναρχικοί ενωθείτε για να αντιμετωπίσετε την Χρυσή Αυγή που ανεβαίνει!

Τον Paul Mason τον γνωρίσαμε ως ανταποκριτή του BBC στην Ελλάδα την εποχή της «σκληρής διαπραγμάτευσης» - Μέρος Α’ του Τσίπρα, που κατέληξε στο δημοψήφισμα και την προδοσία της ετυμηγορίας του Ελληνικού Λαού με την μετατροπή του «ΟΧΙ» σε ένα επαίσχυντο «ΝΑΙ» και στην υπογραφή του τρίτου αριστερού μνημονίου. Ήταν ο πρώην τροτσκιστής και αναρχικός που πλέον ασκούσε το επικοινωνιακό παιχνίδια για τους διεθνείς τοκογλύφους στην Αθήνα, στάση συνεπής με τα «πιστεύω» του, όπως ο Μάρξ κάποτε ήταν ανταποκριτής καπιταλιστικών φυλλάδων και εκπροσωπούσε τα συμφέροντά τους.
Αυτός ο άνθρωπος των τοκογλύφων, λοιπόν, έδωσε συνέντευξη στην Real News του πρώην σκληρού νεοδημοκράτη και νυν συριζαίου, Νίκου Χατζηνικολάου, περί των πολιτικών πραγμάτων της χώρας.
Απαραίτητη παρένθεση: Μεγάλη η στεναχώρια του Χατζηνικολάου για ....

ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΙΣΩ 100.000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ!

lathrometanastes
Όχι μόνο δεν πρόκειται να φύγει ούτε ένα «προσφυγάκι» από τη χώρα για τας Ευρώπας, αλλά υπάρχει σοβαρότατη πιθανότητα να μας έρθουνε πίσω και κάποιοι απ’ αυτούς που πέρασαν τα σύνορα το 2015!
Έτσι, ο συντονιστής της Γερμανίας για θέματα εξ’ Ανατολών απρόσκλητων, Πέτερ Αλτμάιερ, προτείνει να αυξηθούν οι απελάσεις από τη χώρα εντός του 2016 και καλεί τα γερμανικά κρατίδια να πράξουν αναλόγως. Ειδικότερα,

Αλήθεια, ποια είναι η θέση της ΝΔ για Ειδομένη και Πειραιά;


Αλήθεια, ποια είναι η θέση της ΝΔ για Ειδομένη και Πειραιά;

Γράφει ο Αντίοχος

Εντάξει, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τα’ χει κάνει θάλασσα στο λεγόμενο «προσφυγικό» ζήτημα, επέτρεψε να δημιουργηθούν και να θεριέψουν οι… φαβέλες του Πειραιά και της Ειδομένης  και τώρα ελπίζει να τις εκκενώσει δια της… πειθούς. Αυτά τα ξέρουμε…
Εκείνο που δεν ξέρουμε, είναι η θέση της νουδούλας, για όλα αυτά. Κατ’ αρχάς, για την εκκένωση Πειραιά και Ειδομένης. Τι προτείνει, ως κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης; Τίποτα απολύτως! Σιγή ασυρμάτου!
Και δεν προτείνει τίποτα, αφενός μεν γιατί δεν έχει να πει τίποτα και αφετέρου δε, γιατί είναι στο «κόλπο» που έχουν στήσει οι νεοταξίτες, για την...