Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 13, 2016

Ο Ιερώνυμος διακηρύσσει ανοιχτά τον Οικουμενισμό

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο κλήρος και ο λαός, όπως και στο παρελθόν, δεν θα επιτρέψουν ποτέ την "ένωση" των θρησκειών που τόσο πολύ επιθυμούν οι σιωνιστές επικυρίαρχοι.

Τον φαναριώτικο οικουμενισμό ζήλεψε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας «Έθνος», δήλωσε: «εάν μία τόσο δραματική κρίση, όπως το Προσφυγικό και το Μεταναστευτικό, δεν σταθεί ικανή να άρει τις προαιώνιες δογματικές διαφορές ανάμεσα στις δύο Εκκλησίες, τότε δεν έχει νόημα κανένας λόγος περί αγάπης, στοιχείο που αποτελεί τον ουσιώδη πυρήνα του Χριστιανισμού».

Προφανώς, για τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, «αγάπη» δεν είναι η τήρηση του δόγματος της Ορθοδόξου Εκκλησίας, αλλά η αθέτηση και παραχάραξη αυτού προς όφελος της παναίρεσης του Οικουμενισμού.

Δεν μπορούμε να αντιληφθούμε βεβαίως ποια σχέση έχει το «Προσφυγικό» με τις δογματικές διαφορές μεταξύ Ορθοδοξίας και Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας.

Προφανώς, χρησιμοποιείται ως πρόφαση για...

ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΕΣ ΟΙ… ΦΟΥΣΤΕΣ


Υπάρχει ένα παλιό λαϊκό τραγούδι, που λέει «στην εποχή του Πάγκαλου, που ήταν μακριές οι φούστες», αναφερόμενο στους ενδυματολογικούς κανόνες που είχε θεσπίσει η κυβέρνηση του στρατηγού Πάγκαλου, το 1926. Μάλιστα, εξ’ αιτίας αυτών των κανόνων, τα βοθρολύματα της κοινωνίας, οι διάφοροι «προοδευτικούληδες», εύρισκαν την ευκαιρία να ειρωνεύονται  τις στρατιωτικές κυβερνήσεις που πέρασαν από τον τόπο. Τώρα όμως, που μακραίνουν οι… φούστες εξαιτίας των προστατευομένων τους, αυτές οι παλιολινάτσες βγάζουνε το σκασμό!

Η αρχή έγινε από το Νιέουφ Ουέστ, προάστιο του Άμστερνταμ της… πολυπολιτισμικής Ολλανδίας, με 133.000 κατοίκους (πολλοί εκ των οποίων είναι «προσφυγάκια», από μουσουλμανικές χώρες…) όταν η προϊσταμένη των διοικητικών υπηρεσιών του δήμου απέστειλε mail στις γυναίκες υπαλλήλους, με το εξής περιεχόμενο:...

Αποκλειστικό άρθρο του Κουτσούμπα στο... καπιταλιστικό «Έθνος»! Και έχει το θράσος να το παίζει αντισυστημικός!

Σε ένα ακόμη εξευτελιστικό ατόπημα έπεσε ο ανεπάγγελτος και παιδί του κομματικού σωλήνα, νυν αρχισταλινίσκος του Καπιταλιστικού Κόμματος Ελλάδας (ΚΚΕ) Δημήτρης Κουτσούμπας, δείχνοντας έτσι, για πολλοστή φορά, τον απόλυτα συστημικό ρόλο τόσο αυτού όσο και του κομματικού μαγαζιού του.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, το ηθικό και πολιτικό αυτό παχύδερμο έγραψε άρθρο αποκλειστικά για το «Έθνος» του Μπόμπολα! Τόσο ιδεολογικά ξετσίπωτος, δηλαδή. Σε μία εφημερίδα, η οποία...

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ «ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ» ΤΩΝ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΩΝ…

lathro_ethniki_hot_spot
Γράφει ο Αντίοχος

Όπως προβλέψαμε από την πρώτη στιγμή –όχι επειδή διαθέτουμε… μαντικές ικανότητες, αλλά βάσει των δεδομένων- όλη αυτή η ιστορία με την «μετεγκατάσταση» των λεγομένων «προσφύγων», από την Ελλάδα και την Ιταλία προς άλλες χώρες της Ε.Ε., έχει εξελιχθεί σε μεγάλο φιάσκο. Διόλου τυχαία, καθώς η «μετεγκατάσταση» βγήκε ως λαγός από το καπέλο των νεοταξιτών, για να καθησυχάσει τον ελληνικό λαό, ότι δήθεν η λεγόμενη «προσφυγική» κρίση είναι… προσωρινή.
Έτσι, μόνο 208 «προσφυγάκια» μετεγκαταστάθηκαν από...

Γιάννης Λαγός: "Λόγο θα δίνει η Χρυσή Αυγή στον ελληνικό λαό και όχι στους ψεύτες και προδότες του Κοινοβουλίου"ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε την ομιλία....

Το "ΕΜΠΡΟΣ" αποκαλύπτει: "Η πρώτη οικονομική ζώνη στο Κιλκίς - Σε πλήρη εφαρμογή το σχέδιο Mittelstand"


Αποκάλυψη “Εμπρός”: Η πρώτη οικονομική ζώνη στο Κιλκίς - Σε πλήρη εφαρμογή το σχέδιο Mittelstand

Ρεπορτάζ του Γ. Φράγκου για την εφημερίδα "Εμπρός"

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η δημιουργία της πρώτης οικονομικής ζώνης στην χώρα μας, στην περιοχή του Κιλκίς, όπου ως φτηνά εργατικά χέρια θα χρησιμοποιηθούν οι χιλιάδες λαθρομετανάστες, που βάσει οργανωμένου σχεδίου, έχουν κατακλύσει τον ακριτικό νομό.
Ήδη, δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, όπως αποκαλύπτει σήμερα το «ΕΜΠΡΟΣ», η «ιδρυτική πράξη» της υπαγωγής της Βιομηχανικής Περιοχής (ΒΙ.ΠΕ.) Κιλκίς στις διατάξεις του ν. 3982/2011 (ΦΕΚ 143/Α). Πρόκειται για τον νόμο που θεσμοθέτησε την λειτουργία Ελεύθερων Οικονομικών Ζωνών (ΕΟΖ) στην Ελλάδα. Η εφαρμογή του καθυστέρησε τυπικά λόγω των πολιτικών συνθηκών, των συνεχών εναλλαγών κυβερνήσεων, τα τελευταία χρόνια, αλλά ουσιαστικά προκειμένου να....

ΠΛΑΚΩΘΗΚΑΝ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΚΑΤΣΙΚΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

lathro_giannena
Επεισοδιακή ήταν η άφιξη έξι πούλμαν με νεοαφιχθέντα «προσφυγάκια», στον καταυλισμό του Κατσικά Ιωαννίνων. Τα «προσφυγάκια» είχαν ξεκινήσει από τη Νέα Καρβάλη Καβάλας, όπου φιλοξενούνταν σε στεγασμένο χώρο, αλλά… δεν τους άρεσε το περιβάλλον κι απαίτησαν να τους πάνε αλλού. Τους πήγαν στο «κέντρο φιλοξενίας» στο Κουτσόχερο Λάρισας, αλλά ούτε εκεί τους άρεσε και αρνήθηκαν να κατεβούν από τα λεωφορεία. Τελικά, μετά από 24 ώρες μεταφέρθηκαν στον Κατσικά!
Αλλά, η άφιξή τους στον καταυλισμό δεν...

Εκλογές "Ταξί"....Ο ΛΑ.ΣΙ.ΤΑ. - Χρυσή Αυγή έτοιμος να σπάσει το απόστημα!

ÉäéïêôÞôåò ôáîß Ý÷ïõí áêéíçôïðïéÞóåé ôá ï÷Þìáôá ôïõò óôï êÝíôñï ôçò ÁèÞíáò, ÄåõôÝñá 18 Éïõëßïõ 2011. Ïé éäéïêôÞôåò ôáîß êÜíïõí 48ùñç áðåñãßá áíôéäñþíôáò óôï Üíïéãìá ôïõ åðáããÝëìáôïò ôïõò  ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÓÕÌÅËÁ ÐÁÍÔÆÁÑÔÆÇ ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÓÕÌÅËÁ ÐÁÍÔÆÁÑÔÆÇ
Συνάδελφε ιδιόκτητη ταξί! Στις επερχόμενες εκλογές του ΣΑΤΑ στις 28 – 29 και 30 Μαΐου αποτελεί υποχρέωση όλων μας η μαζική αντίδραση στους » αχυράνθρωπους » της ηγεσίας του ΣΑΤΑ και υποστηρικτές των ντόπιων υποτακτικών των ξένων τοκογλύφων.
Από αυτά τα ανδρείκελα και τις πολιτικές των κομμάτων τους αγωνίζεσαι σήμερα να βγάλεις το πενιχρό σου μεροκάματο περιμένοντας πολλές ώρες στις πιάτσες, αυτοσχέδιες πολλές φορές με τον κίνδυνο κλήσης από την Τροχαία- έχοντας να αντιμετωπίσεις τη δυσβάστακτη εισφορά σου στον ΟΑΕΕ και την παράλογη φορολόγηση σου. Πλέον εκατοντάδες χιλιάδες είναι οι ανασφάλιστοι συνάδελφοί σου, πιθανώς και εσύ ο ίδιος!
Έχεις να αντιμετωπίσεις τον...

Ομιλία Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στην εκδήλωση της Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής


Ομιλία Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στην εκδήλωση της Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος θα μιλήσει στην εκδήλωση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος την Πέμπτη 14 Απριλίου στις 17:25.

Η ομιλία θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ1.