Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 15, 2016

Κοσμοσυρροή στην Καβάλα για την ομιλία Κασιδιάρη και Συναδινού


Ασφυκτικά γεμάτη είναι η αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου στην Καβάλα, όπου πραγματοποιείται εκδήλωση του ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής, στρατηγού Ελ. Συναδινού και του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Ηλία Κασιδιάρη.

Η ολοένα και μεγαλύτερη απήχηση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος επιβεβαιώνεται καθημερινά σε όλη...

Περικλής Κοροβέσης: Δεν αποκλείω να δούμε τη Χρυσή Αυγή πρώτο κόμμα!

Ο γνωστός αριστερός πολιτικός και συγγραφέας Περικλής Κοροβέσης είναι ένας φανατικός ιδεολογικός αντίπαλος του Εθνικισμού και της Χρυσής Αυγής.

Παρά τις ιδεοληψίες και την συστηματική του προπαγάνδα όμως, δεν παραλείπει να λέει μεγάλες αλήθειες, αφού παραδέχεται την τεράστια άνοδο και απήχηση του Λαϊκού Συνδέσμου στην ελληνική κοινωνία.

Έτσι στην τελευταία του συνέντευξη στο tvxs αναφερόμενος στο χάος που επικρατεί στην Ελλάδα με τους χιλιάδες ανεξέλεγκτους λαθρομετανάστες, σημειώνει:
"Αυτό που φοβάμαι περισσότερο τώρα, είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει ο προθάλαμος...

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος αποκαλύπτει στη βουλή τα χρέη των καναλιών της διαπλοκής - ΒΙΝΤΕΟ

Όλα τα κόμματα έχουν πάρει θαλασσοδάνεια πλην Χρυσής Αυγής, στην οποία έχει ανασταλεί και αντισυνταγματικά η κρατική χρηματοδότηση.

Τα χρεοκοπημένα κανάλια χρωστούν υπέρογκα ποσά, αλλά συνεχίζουν μέσα από τις δημόσιες συχνότητες να συκοφαντούν και να προπαγανδίζουν. Συγκεκριμένα, το Mega, ΔΟΛ, Πήγασος, Τηλέτυπος (MEGA) και IRIS AEBE (ΔΟΛ & ΠΗΓΑΣΟΣ), δηλαδή ο Μπόμπολας και η παρεά του χρωστούν 451,5 εκατομμύρια ευρώ. ΑΝΤ1 και...

Γιάννης Λαγός: Κόψτε τις παχυλές χρηματοδοτήσεις στα κλεφτοκόμματα του "συνταγματικού τόξου" ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο....

ΠΣΚ γεμάτο Χρυσή Αυγή... Κασιδιάρης και Συναδινός σε περιοδεία σε όλη τη Μακεδονία... ΒΙΝΤΕΟ



Ο βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου Ηλίας Κασιδιάρης και ο Στρατηγός και Ευρωβουλευτής Ελευθέριος Συναδινός θα πραγματοποιήσουν σειρά εκδηλώσεων στην Μακεδονία το τριήμερο 15, 16 και 17 Απριλίου με θέμα "Η καταστρατήγηση των πολιτικών ελευθεριών στην Ελλάδα του 2016", όπου παράλληλα ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής θα παρουσιάσει το βιβλίο του "Πολιτικό Ημερολόγιο Φυλακής".

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι το εξής:

ΧΥΘΗΚΕ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ! ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΦΓΑΝΩΝ

aasiblokkkiii
Αυτή τη φορά, δεν υπήρξαν επεισόδια μεταξύ Σύριων και Αφγανών, στο λιμάνι της… αγωνίας, αλλά μόνο μεταξύ Αφγανών.
Έτσι, αργά το βράδυ, στην πέτρινη αποθήκη του λιμανιού, ένα «προσφυγάκι» από το Αφγανιστάν μαχαίρωσε συμπατριώτη του στο στήθος, έπειτα από συμπλοκή τους για τη σειρά προτεραιότητας στο συσσίτιο.
Ο τραυματισμένος άνδρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, ενώ οι άντρες του λιμενικού συνέλαβαν τον δράστη.
Επιπροσθέτως,

Ηλίας Κασιδιάρης στη Βουλή τρομοκρατεί...: "Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να κλείσει τα χρεοκοπημένα κανάλια και τα κόμματα της διαπλοκής" ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο...

ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ! Τουρκικό πλοίο έστρεψε τα όπλα του κατά των Ελλήνων Λιμενικών


ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ! Τουρκικό πλοίο έστρεψε τα όπλα του κατά των Ελλήνων Λιμενικών

Οι τούρκοι αποθρασύνονται εμπρός στην διαρκή δουλοπρέπεια της ανθελληνικής κυβέρνησης
Όπως διαβάζουμε, λοιπόν, έχει ήδη συκληθεί έκτακτο ΚΥΣΕΑ υπό τον πρωθυπουργό, προκειμένου να υπάρξει μία καταρχήν εκτίμηση της καταστάσεως στο Αιγαίο, ύστερα από τις συνεχείς τουρκικές παραβιάσεις.
Τελευταίο επεισόδια στην λίστα η απίστευτη πρόκληση που σημειώθηκε ανοιχτά των Οινουσσών, όπου όπως διαβάζουμε τουρκικό σκάφος μπήκε στα ελληνικά χωρικά ύδατα και όταν σκάφος του ελληνικού λιμενικού το πλησίασε και ζήτησε από το τουρκικό πλήρωμα να αποχωρήσει, η απάντηση ήταν μια ευθεία απειλή: οι Τούρκοι έστρεψαν τα όπλα του σκάφους τους κατά του περιπολικού του ελληνικού λιμενικού!
Ποιά είναι η κατάσταση που....

"Γκρίζα ζώνη" η Ειδομένη..Λαθρο-ΟΡΚΣ διέλυσαν το αστυνομικό τμήμα και επιτέθηκαν με μαχαίρια στους κατοίκους...ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Καζάνι που βράζει η Ειδομένη! Άγριες συμπλοκές μεταξύ λαθρομεταναστών σημειώθηκαν μετά τα μεσάνυχτα - Λιθοβόλησαν κυλικείο της περιοχής
Δεκάδες άτομα συνεπλάκησαν στον σιδηροδρομικό σταθμό της Ειδομένης και προκάλεσαν φθορές στη τζαμαρία του κυλικείου. Στην συνέχεια άλλη ομάδα λαθρομεταναστών κατευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα και κυριολεκτικά το διέλυσε!
Αναλυτικά, ένας «πρόσφυγας» το βράδυ της Τετάρτης απείλησε τους....

Χρήστος Παππάς στο "Παραπολιτικά FM": "Η Πατρίδα χρειάζεται τη Χρυσή Αυγή πιο πολύ από ποτέ..."

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη....

ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΘΕΙ ΠΟΤΕ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ;;;;

lathro_ependites

Αρχικά θεωρήσαμε, ότι ο άνθρωπος όντας φαύλος και ανεύθυνος, όπως ο πρωθυπουργός και τα υπόλοιπα κυβερνητικά στελέχη, επειδή έπρεπε απαραίτητα να προβεί σε κάποια δήλωση όσον αφορά τις χιλιάδες λαθρομετανάστες που κατακλύζουν την Πατρίδα μας, αναφέρθηκε σε «ξένους επενδυτές». Εντάξει, η δήλωση αυτή ξεπερνάει τα όρια του κωμικού και καταστρατηγεί κάθε έννοια σοβαρότητας, αλλά τουλάχιστον θεωρούμε ότι ειπώθηκε λόγω σκοπιμότητας.
 Όμως όπως τελικά αποδεικνύεται, ο υφυπουργός εξωτερικών κύριος Μάρδας δεν ανέφερε την μπαρούφα του αιώνα για «πρόσφυγες-επενδυτές» για λόγους σκοπιμότητας, ή για να....