Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Απριλίου 17, 2016

Οι Σέρρες έστειλαν το μήνυμα: "Από τη Μακεδονία ξεκινά ο Αγώνας για την Εθνική Απελευθέρωση..."ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ/ΒΙΝΤΕΟ

Με μία πολύ δυναμική εκδήλωση στην πόλη των Σερρών συνεχίστηκε σήμερα η περιοδεία των στελεχών μας στην Βόρειο Ελλάδα.

Εκατοντάδες Μακεδόνες γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα της συγκέντρωσης. Το μήνυμα της Εθνικής Αντίστασης ήταν και σήμερα εξαιρετικά ηχηρό. Η ραγδαία άνοδος του Λαϊκού Συνδέσμου τρομοκρατεί το διεφθαρμένο πολιτικό Σύστημα.

Ενάντια στα...

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χορεύει και διασκεδάζει - με τα λεφτά των Ελλήνων - με τους αυριανούς βιαστές(;) και δολοφόνους (;)... Φωτογραφίες


Βουλευτίνα του Σύριζα έστησε πανηγύρι, χόρεψε και γλέντησε με… λαθρομετανάστες! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πανηγύρι με ξέφρενους χορούς και γλέντια έστησε εχθές το βράδυ, η βουλευτής Ευβοίας του Σύριζα, Ζωή Λιβανίου μαζί με τους λαθρομετανάστες, που φιλοξενούνται στον καταυλισμό της Ριτσώνας.

Τα τοπικά μέσα μεταφέρουν μεταξύ άλλων στα ρεπορτάζ τους πως: «Η βουλευτής Ευβοίας του Σύριζα είχε την ευκαιρία να....

Μια έρευνα για τους μουσουλμάνους στη Βρετανία, ο Υπουργός Εσωτερικών στο Βέλγιο και οι μουσουλμάνοι που θα υπέθλαπταν τζιχαντιστές - τρομοκράτες!

Γράφει ο Αινείας

2 ειδήσεις που πέρασαν στα....ψιλά ή...δεν ακούμπησαν καθόλου ΜΜΕ των κόκκικων ολιγαρχών θα ήθελα να μεταφέρω, καθώς καταδεικνύουν πόσο αποτυχημένη είναι η "προσπάθεια ενσωμάτωσης" των λαθρομεταναστών στην Ευρώπη και γιατί πόσο ψευδές είναι το επιχείρημα των "δημοκρατών": "θα αλλάξουν μυαλά με τον καιρό....".

Στη Βρετανία έρευνα του τηλεοπτικού δικτύου Channel 4 διαπίστωσε ότι 2 στους 3 μουσουλμάνους της Βρετανίας (ποσοστό περίπου 8% της Βρετανίας!!!!!) θα απέφευγε να απευθυνθεί στην Αστυνομία αν διαπίστωνε την ύπαρξη πυρήνων τρομοκρατών - ομόθρησκών του, ενώ ένα εξίσου σοβαρό ποσοστό της τάξης του 8% τρέφει συμπάθεια και σεβασμό σε όσους επιχειρούν επιθέσεις αυτοκτονίας και λοιπές τρομοκρατικές ενέργειες για τα...πιστέυω τους. Τέλος το 21% θα ήθελε να....

Η υπερήφανη και σκληρή απάντηση του Εθνικού μας Ιεράρχη Αμβρόσιου στον Πάπα

catholic1
“Ο Πάπας Ρώμης κ. Φραγκίσκος επισκέπτεται την νήσο Λέσβο. Τα πράγματα θα δείξουν πόσο χρήσιμη θα είναι η επίσκεψις αυτή. Οπωσδήποτε η επίσκεψις του Πάπα είναι μια ευκαιρία, ώστε να λάμψη το μεγαλείο Του, το κοσμικό μεγαλείο Του. Διότι ο Πάπας δεν είναι μόνον θρησκευτικός Ηγέτης, δηλαδή Πατριάρχης των Ρωμαιοκαθολικών, αλλά και αρχηγός Κράτους, Αρχηγός του Κράτους του Βατικανού. Εν τούτοις αν ατενίσουμε τον Μεγάλο Επισκέπτη μας ως θρησκευτικό Ηγέτη, δυστυχώς δεν μπορούμε να....

Η επιλεκτική ευαισθησία των Συριζαίων (και όχι μόνο) στην πολυφωνία


Η επιλεκτική ευαισθησία των Συριζαίων (και όχι μόνο) στην πολυφωνία

Η επιλεκτική ευαισθησία φαίνεται ότι διακατέχει όλες τις πλευρές του «συνταγματικού τόξου», γύρω από την έννοια του πλουραλισμού, της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών και της πολυφωνίας.
Στην φυλλάδα του ΣΥΡΙΖΑ, την «Αυγή», κάτω από τον τίτλο «Δεν θα πάρει…», αναγράφονται τα εξής: «Στη δημοσιογραφία και στο «στήσιμο» κάθε εκπομπής υπάρχει ένας άγραφος κανόνας: ότι πρέπει σε μία συζήτηση να εκπροσωπούνται όλες οι απόψεις, προκειμένου οι τηλεθεατές να γίνουν σοφότεροι, αλλά και η εκπομπή να είναι ενδιαφέρουσα. Ωστόσο, στην προχθεσινή «Ανατροπή», τα πράγματα ήταν κάπως διαφορετικά. Ο παρουσιαστής Γ. Πρετεντέρης, είχε διαλέξει «στρατόπεδο» πριν την έναρξη της, κάτι που φάνηκε ακόμη και από....

Στη Λαμία χτυπά η καρδιά του Εθνικισμού...Ηχηρό μήνυμα των εθνικιστών στο "ερυθρό" πρακράτος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Ηχηρό μήνυμα στο παρακράτος της αριστεράς από τους Έλληνες Εθνικιστές στην Λαμία: Η Χρυσή Αυγή θα νικήσει! Φωτορεπορτάζ

Παρά τις άθλιες μεθοδεύσεις του σάπιου πολιτικού κατεστημένου του νομού, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε απρόσκοπτα και με απόλυτη επιτυχία, στην...

ΝΑΡΚΟΦΕΣΤΙΒΑΛ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΝΕΟΛΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

image00236-214x300
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μαστούρα μαζί με..."αντιρατσισμό", σκέφτεστε πιο υπέροχο συνδυασμό που να αντικατροπτίζει απόλυτα ποιοί...δεν θέλουν τους "ρατσιστές" και τους "φασίστες". Οι πρεζάκηδες και οι...θαυμαστές τους!

Γράφει ο Αντίοχος 

Το ετήσιο ναρκο-φεστιβάλ «Γιορτή Κάνναβης- Αντιαπαγορευτικό», διοργανώνεται και φέτος και θα κρατήσει από τις 20 Απριλίου (όπου γίνεται σύνοδος του ΟΗΕ για τα ναρκωτικά) ως τις 7 Μαΐου.
Και το ζητούμενο από τους ναρκο-διοργανωτές, είναι βεβαίως η αποποινικοποίηση της χρήσης των ναρκωτικών. Ιδού και ο κατάλογος των διοργανωτών, στον οποίο ξεχωρίζουν η Νεολέρα και το διαβόητο Τμήμα Δικαιωμάτων (κόκκινων τρομοκρατών, κουκουλοφόρων παρακρατικών και λοιπών εγκληματικών στοιχείων) του ΣΥΡΙΖΑ:

«ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΒΑΒΥΛΩΝΑΣ», Η ΠΡΩΤΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚ, ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ!

AA3EEFDA55EAF78D1B2906123296FB22

Την «Μονάδα Λαϊκής Κινητοποίησης» με την επωνυμία «Ταξιαρχία της Βαβυλώνας», παρουσίασε σε ρεπορτάζ του ο απεσταλμένος του βρετανικού BBC στο Ιράκ, Όούεν Μπένετ-Τζόουνς.
Τα μέλη της Ταξιαρχίας είναι αποκλειστικά χριστιανοί του Ιράκ, που παρά τον άμεσο κίνδυνο που διατρέχουν αν οι περιοχές τους πέσουν στα χέρια των τζιχαντιστών (θα είναι οι πρώτοι που θα αποκεφαλιστούν…), δεν λιποτάκτησαν για να πάνε στην Ευρώπη, εμφανιζόμενοι ως «προσφυγάκια».
Η Ταξιαρχία έχει την έδρα της σε....

Γιατί μισούν τους Χρυσαυγίτες πατριώτες και ψευτοπατριώτες


Γιατί μισούν τους Χρυσαυγίτες πατριώτες και ψευτοπατριώτες - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Δεν είναι μεμονωμένο το φαινόμενο της υπάρξεως στην χώρα μας πατριωτών, σε πολλές περιπτώσεις ειλικρινών, αλλά και εθνικιστών, όπως αυτοί φαντάζονται τον εθνικισμό, οι οποίοι όχι απλά δεν ανήκουν, όχι απλά δεν στηρίζουν, αλλά μισούν κυριολεκτικά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και τους Χρυσαυγίτες.

Ας αρχίσουμε με αυτούς, οι οποίοι όντας ειλικρινείς πατριώτες έχουν σαφέστατες ιδεολογικές διαφορές με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Αρνούνται με κάθε τρόπο την φυλετική συνέχεια των Ελλήνων από την Αρχαιότητα μέχρι σήμερα ή στην καλύτερη περίπτωση την θεωρούν “δευτερεύον” ζήτημα, ενώ για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ως γνωστόν αποτελεί δόγμα και αρχή. Όλοι αυτοί ευθυγραμμίζονται κατ’ ουσίαν με την....