Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 04, 2016

Μαχαιροβγάλτης λαθρομετάναστης στο Hot Spot της Σάμου επιτέθηκε με μαχαίρι σε αστυνομικούς...


Σάμος: Λαθρομετανάστες επιτέθηκαν με μαχαίρια σε Αστυνομικούς και Στρατιωτικούς μέσα στο “hot spot” - Σώθηκαν από θαύμα!

Εκτός ελέγχου η κατάσταση την Σάμο με τους λαθρομετανάστες

Ακολουθεί το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ τοπικού μέσου της Σάμου, για την δολοφονική επίθεση που δέχθηκαν Αστυνομικοί κα Στρατιωτικοί από ορδές λαθρομεταναστών στο κέντρο κράτησης.
"Άλλο ένα εξαιρετικά σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε χθες το βράδυ στο Κέντρο Μεταναστών, στη Σάμο από την ανεξέλεγκτη κατάσταση που επικρατεί εδώ και πάρα πολύ καιρό! Παρόλο που έχουμε καταναλώσει πολύ μελάνι προειδοποιώντας ότι η κατάσταση κινείται εκτός ελέγχου, οι αρμόδιοι το μόνο που κάνουν είναι να σκεπάζουν τα προβλήματα κάτω από το χαλί!
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, χθες γύρω στις....

ΦΡΙΚΗ... Τζιχαντιστές αποκεφάλισαν και σταύρωσαν εφήβους στη Ράκκα... Νέες απειλές κατά της Δύσης


Τζιχαντιστές στην Ράκκα σταύρωσαν και αποκεφάλισαν έφηβους, προαναγγέλλουν νέες επιθέσεις με παιδιά - στρατιώτες

Στην κατεχόμενη ισλαμιστική πλέον Ράκκα η τρομοκρατική οργάνωση ISIS εκτέλεσε και σταύρωσε 2 άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ της διεθνούς αντιτρομοκρατικής συμμαχίας.
Τους εκτέλεσαν εξ επαφής με όπλα κουκουλοφόροι με στρατιωτικές στολές παραλλαγής. Τους σταύρωσαν σε...

Κοινοβούλιο ρεταλιών και δικτατορίσκων... Διώκουν τη Χρυσή Αυγή γιατί δηλώνει ότι "Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες"



Αποκαλυπτικό άρθρο της εφημερίδας "Εμπρός"

Σε μεθόδους ολοκληρωτικών καθεστώτων παραπέμπει η επιχείρηση φίμωσης της ελευθερίας του λόγου στην χώρα μας. Συγκεκριμένα, η νέα επίθεση αφορά ομιλίες βουλευτών της Χρυσής Αυγής για τον ρατσισμό που ασκείται σε βάρος των Ελλήνων. Από την δικογραφία που διαβιβάστηκε στην Βουλή προκειμένου να αρθεί για πολλοστή φορά η ασυλία των Γιάννη Λαγού, Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση και Ηλία Παναγιώταρου, πουθενά δεν συνάγεται ότι οι εν λόγω βουλευτές υπέπεσαν στο αδίκημα της....

ΡΕΖΙΛΙΑ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ»! ΙΔΟΥ ΟΙ «ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ» ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ!

hqdefault (1)
«Τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε γίναμε στόχος πολλών φασιστικών επιθέσεων. Μια ομάδα επιτέθηκε στο καφέ με ξύλα και πέτρες, εθελοντές δέχτηκαν επίθεση στο δρόμο, δύο βόμβες ρίχτηκαν στο καφέ και η άλλη κάτω απο το αμάξι ενός εθελοντή, το οποίο ήταν παρκαρισμένο από έξω. Το βράδυ του Σαββάτου, 23 Απρίλη, έγινε ακόμα μια επίθεση στο Soli Cafe. Αυτή τη φορά άτομα έσπασαν μπήκαν από τον πίσω κήπο και αφού κατέστρεψαν την κάμερα ασφαλείας του γείτονα, έβαλαν φωτιά στο γκαράζ. Ευτυχώς κανείς δεν υπήρχε στο κτίριο την ώρα της φωτιάς…
Μπορεί να έκαψαν το κτίριο μας όμως δεν μπορούν να κάψουν τα ιδανικά μας! Όχι στα σύνορα, όχι στα έθνη!».

Αυτά –και άλλα- ανακοίνωσαν οι σούπερ-ντούπερ «αλληλέγγυοι» του Soli Café, στην Χίο, για τις «φασιστικές» επιθέσεις που δέχθηκε, με αποκορύφωμα τον εμπρησμό του.
Τελικά όμως, όπως αποδείχθηκε, οι «φασίστες» εμπρηστές ήτανε… «προσφυγάκια»!
Έτσι, από....

ΚΥΡΙΑΚΟ, ΠΟΣΟ ΠΗΓΕ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ;

kyriakos_mitsotakis-650

Αφιέρωμα στο «νέο αίμα» της ευρωπαϊκής πολιτικής, κάνει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Politico Europe, βάζοντας μέσα και τον φον Κούλη! Ναι, δε σας κάνω πλάκα, τον φον Κούλη!
Σύμφωνα, λοιπόν, με το εν λόγω αφιέρωμα, που υπογράφει ο δημοσιογράφος Dalibor Rohac, ο φον Κούλης –ο οποίος περιγράφεται ως «νέος» και «φιλόδοξος»- είναι μεταξύ των τριών «μεταρρυθμιστών» Ευρωπαίων πολιτικών, που θα έχουν ουσιαστική επιρροή στις εξελίξεις στις χώρες τους αλλά και σε… ευρωπαϊκό επίπεδο.
Οι άλλοι δύο «μεταρρυθμιστές» (σαν τον «δικό μας» φον Κούλη…) είναι ο....