Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 06, 2016

Πανηγυρική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Θεσσαλονίκη - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο


Εθνικιστικός σεισμός στην Θεσσαλονίκη, όπου χιλιάδες Εθνικιστές συνέρρευσαν σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης για την πανηγυρική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για την επέτειο εισόδου των Ελλήνων Εθνικιστών στην Βουλή.

Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, ο οποίος ξαναβρέθηκε στην Θεσσαλονίκη ύστερα από...

ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ! ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΕΓΙΝΕ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΒΑΝΑ – Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ… ΜΟΝΤΕΛΟ!


Μετά τον πρόεδρο των «φονιάδων των λαών» Αμερικάνων, τους τροβαδούρους του ιμπεριαλισμού Rolling Stones, τα κρουαζιερόπλοια με τους Αμερικάνους τουρίστες, πλάκωσε στην κομμουνιστική Κούβα και η Chanel!

Έτσι, ο Καρλ Λάγκερφελντ διοργάνωσε την πρώτη επίδειξη μόδας μεγάλου οίκου στην Κούβα και διάσημα μοντέλα, «fashionistas» από όλο τον κόσμο,...

ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΡΟΙ ΚΥΠΡΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΝΟΤΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ: ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΔΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!

Γράφει ο Αντίοχος

Δεν άκουσε το ΡΙΚ (Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου) τα κομμούνια του ΑΚΕΛ, που απαιτούσαν την μη προβολή συνέντευξης του δημοφιλούς καλλιτέχνη Νότη Σφακιανάκη και τώρα έπεσε στα σαγόνια των… δημοκράταρων της κατ’ ευφημισμόν αποκαλούμενης «Επιτροπής Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας»!

Οι σύγχρονοι αυτοί ιεροεξεταστές, χαρακτήρισαν «κατάφωρα ρατσιστικές και μισαλλόδοξες στους μετανάστες» τις αναφορές του Νότη Σφακιανάκη, στην τηλεοπτική εκπομπή ΤΕΤ – Α – ΤΕΤ που προβλήθηκε από το ΡΙΚ στις 13 Μαρτίου και αποφάσισαν να τιμωρήσουν τον σταθμό γιατί...

Μήνυμα Μέρκελ προς νεοφιλελεύθερους ευρωπαίους: Φυλάξτε τα σύνορα, γιατί ανεβαίνει ο Εθνικισμός και θα χάσουμε τη μάσα!

Στις κοινές δηλώσεις της με τον Ιταλό πρωθυπουργό, η Μέρκελ έκανε μία σημαντική αλλαγή πλεύσης, την οποία αξίζει να σχολιάσουμε κυρίως για τα κίνητρά της. Συγκεκριμένα, η Μέρκελ απεύθυνε μομφή προς τις χώρες του λεγόμενου «Βίσενγκαρντ», οι οποίες έκλεισαν τα σύνορά τους και ταυτόχρονα κάλεσε την Ευρωπαϊκή Ένωση να διαφυλάξει τα εξωτερικά σύνορά της.
Η Μέρκελ, κοινώς, όντας η ίδια όμηρη των πολιτικών της, έστειλε μήνυμα προς τον Τσίπρα. Κοινώς, του είπε να φυλάξει τα ελληνικά σύνορα και να φροντίσει μόνος του για τον περιορισμό των λαθρομεταναστευτικών ροών. Το κίνητρό της, βεβαίως, δεν αφορά την κοινωνική συνοχή των ευρωπαϊκών κρατών ή την ασφάλεια των ευρωπαίων πολιτών.

Ιδού τι είπε ακριβώς: «αν δεν προστατευθούν αποτελεσματικά τα σύνορα της ΕΕ θα επιστρέψουμε στον εθνικισμό».

Δείτε το βίντεο...

Απεργία υπέρ του αριστερού μνημονίου από τους δημοσιογράφους και την “κόκκινη” ΕΡΤ


Απεργία υπέρ του αριστερού μνημονίου από τους δημοσιογράφους και την “κόκκινη” ΕΡΤ

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όλοι οι "κόκκινοι" ολιγάρχες των ΜΜΕ, και το υπηρετικό τους προσωπικό (δημοσιογράφοι) είναι τα πιο πιστά τσιράκια του εκάστοτε καθεστώτος.

Εσπευσμένα με τη διαδικασία του κατεπείγοντος και –κυριολεκτικά – νύκτωρ φέρνει τα μέτρα του τρίτου, του αριστερού, μνημονίου προς ψήφιση στη Βουλή η συγκυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ.
Νύκτωρ αποφασίστηκε, σε προφανώς παράλληλες συσκέψεις με ανοιχτή επικοινωνία, να απεργήσουν και οι δημοσιογράφοι, προκειμένου το αριστερό μνημόνιο να περάσει «βουβά».
Συγκεκριμένα, 48ωρη απεργία προκήρυξαν οι αριστεριστές της ΠΟΕΣΥ. Από κοντά και η κομματική τηλεόραση του Σύριζα, ΕΡΤ, με τους συνδικαλιστές της ΠΟΣΠΕΡΤ να εντάσσονται στον... αγώνα υπέρ του μνημονίου.
Η «σιγή ασυρμάτου», προκειμένου να περάσουν πιο ανώδυνα για την κυβέρνηση τα αισχρά μνημονιακά μέτρα θα....

Έθιμα του Πακιστάν: Ακρωτηρίασαν, δηλητηρίασαν και έκαψαν ζωντανή ανήλικη! Σύντομα και στην Ελλάδα...


Έθιμα του Πακιστάν: Ακρωτηρίασαν, δηλητηρίασαν και έκαψαν ζωντανή ανήλικη! Σύντομα και στην Ελλάδα...

Τα φρικιαστικά ήθη και έθιμα του... πολιτισμένου Πακιστάν έχουν προκαλέσει σοκ σε όλο τον κόσμο.
Στην πόλη Abbottabad μια 16χρονη κοπέλα ακρωτηριάστηκε, μολύνθηκε με δηλητήριο και στη συνέχεια την έκαψαν ζωντανή σε μια ιεροτελεστία «απόδοσης δικαιοσύνης»!
Το "έγκλημα" της ανήλικης πακιστανής ήταν ότι βοήθησε μια φίλη της και το 22χρονο αγόρι της να «κλεφτούν», ο οποίος όμως για αδιευκρίνιστους λόγους δεν ήταν αποδεκτός στην τοπική κοινωνία.
Έτσι το 15μελες συμβούλιο της τοπικής φυλής αποφάσισε τον....

6 ΜΑΪΟΥ 2012 – 6 ΜΑΪΟΥ 2016

152858-12939224__article__article__article__article__article
“Εγγύα παρά δ` άττα» – Χίλων ο Λακεδαιμόνιος

“Φτάνει μια Ιδέα να σ’ το πει,
μια Ιδέα να σ’ το προστάξει,
κορόνα Ιδέα, Ιδέα σπαθί
που θα είν’ απάνου απ’ όλα
.”

Κωστής Παλαμάς

Ηταν Μάιος του έτους 2012 και συγκεκριμένα την Κυριακή 6 Μαΐου, όταν στους τηλεοπτικούς σταθμούς του καθεστώτος απλώθηκε μια βαθιά δυσαρέσκεια στις φυσιογνωμίες των πληρωμένων κονδυλοφόρων του συστήματος. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κέρδιζε το 7% των ψήφων του Ελληνικού Λαού και εισέρχετο πανηγυρικά στη Βουλή! Θλίψη κι ανησυχία από τους επαγγελματίες αντιρατσιστές, αντιφασίστες, αντιεθνικιστές και γενικά αντί σε κάθε τι εθνικό, πατριωτικό, ασυμβίβαστο και απροσκύνητο.
Είχαν προσπαθήσει με....

3 Βουλετές της Χρυσής Αυγής συντρίβουν το καθεστώς..."Κάτω τα ξερά σας από τα παιδιά μας...Η Ελληνική Νεολαία ανήκει στον Εθνικισμό" ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε τα βίντεο...

Οι εργάτες και τα σωματεία τους οργανώνονται...22 Μαΐου Πανελλαδική Εθνική Συνδιάσκεψη για τα Εργατικά - "Ο Εργάτης έχει Πατρίδα και Οικογένεια"


Πανελλήνια συνδιάσκεψη Εθνικιστικών εργατικών σωματείων - Κυριακή 22 Μαΐου, Αθήνα

Την Κυριακή 22 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί πανελλήνια συνδιάσκεψη εθνικιστικών εργατικών φορέων και σωματείων σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών.

Οι Έλληνες εθνικιστές και πατριώτες διεκδικούν δυναμικά θεσμική εκπροσώπηση σε όλες τις κοινωνικές και επαγγελματικές τάξεις, ως φυσική συνέπεια της διαρκούς ανόδου του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος της Χρυσής Αυγής.
Κατά τις εργασίες της συνδιάσκεψης θα....

Η αγωνία του συστήματος για την άνοδο της Χρυσής Αυγής


Η αγωνία του συστήματος για την άνοδο της Χρυσής Αυγής

Είναι γνωστό καιρό τώρα ότι το κατεστημένο δεν χάνει ευκαιρία να μηχανεύεται τρόπους με τους οποίους νομίζει ότι είναι δυνατόν να βάλει φρένο στην συνεχή άνοδο της Χρυσής Αυγής.
Έτσι λοιπόν, ανάμεσα σε όλα τα άλλα, μας ήρθε πληροφορία από την Κρήτη ότι σε τοπικό τηλεοπτικό κανάλι βγήκε ο γνωστός και παλαιός δημοσκόπος Νικολακόπουλος και ξεδιάντροπα, φόρα παρτίδα που λέει και ο λαός, είπε ότι το καθεστώς δημιούργησε το κόμμα-ανάχωμα του Καρατζαφέρη, Μπαλτάκου κλπ. και προσπαθεί να βρει κι άλλους τρόπους(;) ώστε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να μη είναι η τρίτη πολιτική δύναμη στις επόμενες εκλογές καθότι αυτό είναι βέβαιον!
Μάθαμε λοιπόν ότι η Χρυσή Αυγή ό,τι και να κάνουν θα....

Τουρκόψυχος βουλευτής Θράκης του ΣΥΡΙΖΑ: "Είμστε τούρκοι και δεμένοι με τη μαμά Τουρκία..."


Απτόητος ο τουρκοπράκτορας Χουσεΐν Ζεϊμπέκ συνεχίζει να μιλά για “τουρκική” μειονότητα της Δυτικής Θράκης

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα millet gazetesi, ο Χουσεϊν Ζεϊμπέκ βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη, ευρισκόμενος στα εγκαίνια του εργαστηρίου Βιοτεχνολογίας της Σχολής Γενετικής και Εμβιομηχανικής του πανεπιστημίου (TÜ), εκφράζοντας για ακόμη μία φορά την χαρά του που βρίσκεται στην χώρα του Τουρκία, ανέφερε συν της άλλοις πως η "τουρκική μειονότητα" βιώνει στην δυτική Θράκη σοβαρά προβλήματα.

Τόνισε ο τουρκοπ΄ρακτορας πως: "Η εκπαίδευση είναι πολύ σημαντική. Πιστεύω πως πολλά προβλήματα μπορούν να ρυθμιστούνε με την εκπαίδευση. Στην δυτική Θράκη ως "τουρκική μειονότητα" βιώνουμε σοβαρά προβλήματα. Εάν ρωτήσετε ποιο είναι το....

Ιούλιος Έβολα: Όταν ο Άνθρωπος λησμονήσει την πνευματικότητα και τις αξίες του


Ιούλιος Έβολα: Όταν ο Άνθρωπος λησμονήσει την πνευματικότητα και τις αξίες του - Β’ Μέρος

Στο σημείο αυτό έχει μεγάλη αξία να επισημανθεί μια ακόμη διαπίστωση του Ιούλιου Έβολα, σύμφωνα με την οποία στον σύγχρονο δυτικό πολιτισμό δεν υπάρχει πλέον η έννοια της «Αυτοκρατορίας», εκείνου δηλαδή του κράτους που δεν είχε ως σκοπό του να οδηγήσει τον άνθρωπο στην αλόγιστη συσσώρευση υλικών αγαθών, αλλά την εμφύσηση ανώτερων νοημάτων, ιδεών και αξιών. Άλλωστε, αποτελεί αναμφισβήτητο γεγονός ότι όλες οι Αυτοκρατορίες των παλαιότερων εποχών αντλούσαν έμπνευση από ένα πνευματικό νόημα, πιστεύοντας βαθιά στην ύπαρξη ενός υπερκόσμιου νοήματος, μακριά από τις μοντέρνες και δηλητηριώδεις μικροαστικές αντιλήψεις.
Ο πολιτισμός της Δύσης έχασε εκείνη την μαγική του απλότητα, η οποία υπήρχε ήδη από την εποχή της Αρχαίας Ελλάδας, καταλήγοντας να...