Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαΐου 10, 2016

Είμαστε τόσο ραγιάδες να το ζήσουμε και αυτό;!Τα λεωφορεία του Λονδίνου θα διαφημίζουν τον... Αλλάχ


Σύντομα και στην Ελλάδα: Τα λεωφορεία του Λονδίνου θα διαφημίζουν τον... Αλλάχ

Δεν πρόλαβε καν να κάνει δηλώσεις ο νέος μουσουλμάνος δήμαρχος Λονδίνου και ήδη άρχισε να αφήνει δείγματα ισλαμικής γραφής και πρόκλησης εναντίον των ιθαγενών πληθυσμών της Γηραιάς Ηπείρου.
Συγκεκριμένα, τα γνωστά διπλά λεωφορεία του Λονδίνου θα φέρουν επιγραφή «Δόξα στον Αλλάχ» κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό, είχε απαγορευτεί αντίστοιχη διαφήμιση της αγγλικανικής εκκλησίας, γεγονός που δείχνει το πόσο προσχηματική είναι η δήθεν ανεξιθρησκεία και «ανοχή» της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Η όλη ιστορία χρηματοδοτείται από....

Ο Ηλίας Κασιδιάρης μιλά για την πολιτική επικαιρότητα στο Ionian FM ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο...

Η ΑΛΕΚΑ ΚΑΙ ΟΙ… ΤΣΙΜΙΝΙΕΡΕΣ

kke-under-the-rain
Γράφει ο Αντίοχος

Κάποιοι λένε πως οι σταλινοκομμουνιστές ζουν στον δικό τους κόσμο. Και έχουν δίκιο! Το επιβεβαίωσε και η «πρώην» κουκουεδογραμματέας Αλέκα, στην ομιλία της επί του ασφαλιστικού-φορολογικού ολετήρα.
Αφού, λοιπόν, είπε το… ποίημα, περί «νόμου – λαιμητόμου» (ξέχασε το άλλο κλισέ, περί «λυκοσυμμαχίας»), συμπλήρωσε τα εξής:
«Η κυβέρνηση δεν έχει δει ακόμα αυτό που....

Α ΛΑ ΤΗΣ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»! ΤΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ!

a5254497-8ee6-477e-b320-7dac954d8ad1
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αναρωτιούνται οι διαχειριστές....ρατσιστές, αν οι Αρχαίοι Έλληνες θα συνηγορούσαν σε μια τέτοια....ξενάγηση υπερασπιζόμενοι το ρητό

"τριῶν τούτων ἕνεκα χάριν ἔχειν τῇ Τύχῃ· πρῶτον μὲν ὅτι ἄνθρωπος ἐγενόμην καὶ οὐ θηρίον, εἶτα ὅτι ἀνὴρ καὶ οὐ γυνή, τρίτον ὅτι Ἕλλην καὶ οὐ βάρβαρος"


Όπως φαίνεται, ο υπουργός Πολιτισμού Μπαλτάς πήρε στα σοβαρά τον χαρακτηρισμό μας «εξ’ Ανατολών απρόσκλητοι επισκέπτες» για τους λαθρομετανάστες και… ξενάγησε καμιά εκατοστή «προσφυγάκια» (με μαντίλες…) στην Ακρόπολη, με αφορμή την ημέρα της Ευρώπης. Και με την ευκαιρία, έκανε και λίγο «αντιρατσιστικό» κήρυγμα, μιλώντας εξ’ ονόματος του ελληνικού λαού – αλλά… χωρίς να τον ρωτήσει αν συμφωνεί ή όχι:

«Οι Έλληνες θέλουμε να δείξουμε ότι η φιλοξενία ανάμεσα σε λαούς δεν είναι μόνο υλική αλλά κα....

ΤΑ ΣΤΑΛΙΝΟΕΙΔΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

ΑΥΓΗ-ΣΤΑΛΙΝ-ΤΣΙΠΡΑΣ
Γράφει ο Αντίοχος

Την 9η Μαΐου, που γιορτάζουν τη νίκη τους στον Β΄ Π.Π. όλοι οι νοσταλγοί του Στάλιν, επέλεξαν και τα σταλινοειδή αμερικανοκομμουνιστάκια του ΣΥΡΙΖΑ να βγάλουν την πανηγυρική ανακοίνωσή τους «για την αντιφασιστική νίκη των λαών». Αφού πρώτα σκούπισαν τα χέρια τους, τα οποία λίγες ώρες πρωτύτερα σήκωναν ψηλά υπέρ της ψήφισης του ασφαλιστικού-φορολογικού πογκρόμ των Ελλήνων, έγραψαν –μεταξύ άλλων- και τα εξής:
«Σήμερα, όπου το....

Ο Ν. Μίχος στο πλευρό των κατοίκων της Ακριτικής Σύμης... Φωτογραφίες - ΒΙΝΤΕΟ

Στην ακριτική Σύμη βρέθηκε ο βουλευτής του Ευβοίας Μίχος Νικόλαος το Σαββατοκύριακο ευκαιρία της επετείου απελευθέρωσης του νησιού από τις κατοχικές δυνάμεις.


Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής έτυχε θερμής υποδοχής από....

Λαθρομετανάστης Ισλαμιστής;! σφαγέας στο Μόναχο δολοφόνησε έναν και τραυμάτισε άλλους 3 - ΒΙΝΤΕΟ

αρχείο λήψης
Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες σε κρίσιμη κατάσταση είναι ο πρώτος απολογισμός επίθεσης με μαχαίρι σε σιδηροδρομικό σταθμό στο Μόναχο.Σύμφωνα με αναφορές αυτοπτών μαρτύρων, που εξετάζει η αστυνομία, ο δράστης φώναζε «Αλλαχού Αλμπάρ» κατά τη διάρκεια της επίθεσης....

Δείτε το βίντεο...

Ο Ηλίας Κασιδιάρης στο Γ. Παπαγιάννη για τα επεισόδια στη ΒΟΥΛΗ... ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το περιγραφικότατο βίντεο με αφήγηση Ηλία Κασιδιάρη...

45ΧΡΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΤΕΓΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΣΕ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ… ΤΑ «ΚΕΝΤΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ» ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞ’ ΑΝΑΤΟΛΩΝ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΥΣ!

Homeless in sleeping-bag on the street

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το αίμα αυτών των Ελλήνων είναι στα χέρια όλων των μέλων της εγκληματικής συμμορίας του "κλεπτοκρατικού τόξου" και σύντομα θα λάβουν ότι έδωσαν...
 
Ένας άστεγος Έλληνας, ηλικίας μόλις 45 ετών, άφησε την τελευταία του πνοή στο κέντρο των Ιωαννίνων. Ο συμπατριώτης μας αυτός κοιμόταν τα τελευταία δύο χρόνια μαζί με τον αδερφό του –θύματα της πολιτικής των Μνημονίων, ψοφοδεξιών κι αριστερών- κάτω από το Ρολόι που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, ανάμεσα σε χαρτόκουτα τα οποία είχε μετατρέψει σε σπίτι, ενώ....

ΧΑΙΡΕ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

syntagma-7-300x336

Χαίρε αριστερή δημοκρατία του ψεύδους, της υποκρισίας και των φρούδων ελπίδων!
Χαίρε αριστερή δημοκρατία της κίβδηλης επανάστασης και της λεκτικής αποπλάνησης!
Χαίρε αριστερή δημοκρατία θεραπαινίδα των συγχρόνων αποικιοκρατών, πειθήνιο όργανο εσύ, των κεκαλυμμένων εχθρών του βασανισμένου Τόπου μας! 
Χαίρε αριστερή δημοκρατία που δεν διστάζεις να ανοίξεις τα κεφάλια των χθεσινών σου συντρόφων και να βάψεις την άσφαλτο με το αίμα αυτών που ανδρώθηκες μαζί τους στ’ αμφιθέατρα και στις λεωφόρους!
Χαίρε αριστερή δημοκρατία που επιδίδεσαι σ’ μια ατέρμονη «αιδοιολειξία» της Εξουσίας, στηρίζοντας τα λυγισμένα γόνατά σου πάνω στον σβέρκο του εξουθενωμένου και απελπισμένου Λαού!
Ούτε ιερό, ούτε όσιο αγαπητοί μου, έχει αυτή η κυβέρνηση. Ούτε ηθικούς ενδοιασμούς, ούτε συνειδησιακές αναστολές.  Πάντα υποστηρίζαμε ότι....