Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαΐου 17, 2016

ΧΑΡΕΣ, ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ TABLET ΚΑΙ ΤΑ IPHONE ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΕΥΡΩ


Έτσι, μετά τις τσάρκες και τις εκδρομούλες σε αρχαιολογικούς χώρους -στις οποίες η πλειοψηφία των απρόσκλητων αδιαφόρησε και έξυνε επιδεικτικά τα απόκρυφα της-, το παχύδερμο που παριστάνει τον υπουργό Παιδείας αποφάσισε την εγγραφή τους από τον Σεπτέμβριο στα σχολεία, με ό, τι συνεπάγεται αυτό.

Ποιος είναι, όμως, ο βαθύτερος και ύπουλος στόχος των ξεφτιλισμένων δούλων της Νέας Τάξης που συμμετέχουν στην ελληνόφωνη κυβέρνηση-έκτρωμα;

Κατ’ αρχάς, η πληθυσμιακή αλλοίωση και η μετατροπή της Ελλάδας...

Τζιτζικώστας και Μπουτάρης αγκαλιά στην ανακαινισμένη συναγωγή της Θεσσαλονίκης! ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι εβραίοι και τα γλοιώδη τσιράκια τους καταδυναστεύουν την Μακεδονία μας.

Στα εγκαίνια της ανακαινισμένης συναγωγής Μοναστηριωτών Θεσσαλονίκης παρευρέθηκαν ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μ. Μπόλαρης μαζί με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Α. Τζιτζικώστα και το δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη. Παρόντες ήταν επίσης η πρέσβης του Ισραήλ, ο πρέσβης της Γερμανίας και ο αρχιραββίνος της Τουρκίας.

Δικαιολογημένη ίσως η παρουσία του Γερμανού πρέσβη, αφού η χώρα του...

ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ: ΜΕΣΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – ΕΞΩ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ!

Μπορεί η τριτομνημονιακή συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου να είναι εντελώς ασυνεπής στις προεκλογικές της υποσχέσεις προς τους Έλληνες, είναι όμως συνεπέστατη στις υποσχέσεις της προς τους λαθρομετανάστες!

Έτσι, αιτήσεις εγγραφής για τη νέα σχολική χρονιά, γραμμένες στα αραβικά, παρέλαβαν τις τελευταίες ημέρες δεκάδες βρεφονηπιακοί σταθμοί σε ολόκληρη τη χώρα καθώς το υπουργείο Παιδείας του ντρούλη-χοντρούλη Φίλη θέτει άμεσα σε εφαρμογή το πρόγραμμά ένταξης των παιδιών των «προσφύγων» στο ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα.

Τα φυλλάδια συνοδεύονται από εγχειρίδιο επικοινωνίας με τους αλλοδαπούς γονείς καθώς και από ένα λεξικό με βασικούς όρους της αραβικής γλώσσας, η δε σχετική οδηγία προλογίζεται...

Όπου τους βρουν! Άγριο κράξιμο κατά στελεχών του Σύριζα στην Ιεράπετρα: «Είστε προδότες και πουλημένοι» - ΒΙΝΤΕΟ

Οργή κατά του γραμματέα του Σύριζα στο Λασίθι: «Μας προδώσατε, πουλημένοι»

Τον συνεργάτη του βουλευτή του Σύριζα Λασιθίου, Γιώργο Καλλιντέρη, προπηλάκισαν το βράδυ της Δευτέρας εξαγριωμένοι πολίτες, στο....

Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ» ΤΟΥ ΜΑΟ ΔΕΝ ΓΙΟΡΤΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ. ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

13179411_1100279290018238_5670913575925647644_n
Στις 16 Μαΐου 1966, ξεκίνησε με μια επίσημη δήλωση των κινεζικών αρχών η «Μεγάλη Προλεταριακή Πολιτιστική Επανάσταση», η οποία δημιούργησε μεγάλη αναστάτωση στην χώρα και είχε βαρύ φόρο αίματος. Η επέτειος πέρασε απαρατήρητη από τα –ελεγχόμενα από το κράτος- κινεζικά ΜΜΕ, καθότι έχει αλλάξει η… γραμμή. Το 1981, η «Πολιτιστική Επανάσταση» χαρακτηρίσθηκε επισήμως «σοβαρό» λάθος του Μάο Τσετούνγκ που «έσπειρε το χάος στη χώρα και έφερε καταστροφή στο Κόμμα, το Κράτος και ολόκληρο τον λαό».

Μπορεί όμως να μην....

Ο Έλληνας εργάτης οργανώνεται... Πανελλήνια συνδιάσκεψη Εθνικιστικών εργατικών σωματείων - Κυριακή 22 Μαΐου, Αθήνα


Πανελλήνια συνδιάσκεψη Εθνικιστικών εργατικών σωματείων - Κυριακή 22 Μαΐου, Αθήνα

Την Κυριακή 22 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί πανελλήνια συνδιάσκεψη εθνικιστικών εργατικών φορέων και σωματείων σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών.
Οι Έλληνες εθνικιστές και πατριώτες διεκδικούν δυναμικά θεσμική εκπροσώπηση σε όλες τις κοινωνικές και επαγγελματικές τάξεις, ως φυσική συνέπεια της διαρκούς ανόδου του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος της Χρυσής Αυγής.
Κατά τις εργασίες της συνδιάσκεψης θα πραγματοποιηθεί ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων, σύνοψη των μέχρι στιγμής δραστηριοτήτων, περαιτέρω συντονισμός συνδικαλιστικής δράσης, ομιλίες και προβολή αντίστοιχα οπτικού υλικού.
Η ημερίδα θα....

ΑΙΣΧΟΣ! ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΜΕ… ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ! ΤΟ… ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ, ΚΟΙΜΑΤΑΙ;

newego_LARGE_t_420_54676791_type13145
Συνοπτική παρουσίαση των ανασκαφικών ευρημάτων της Αρχαιολογικής Εταιρείας σε πέντε μνημεία, το 2015, έκανε ο γενικός γραμματέας της Εταιρείας Βασίλειος Πετράκος.
Μεταξύ αυτών ήταν και τα ευρήματα στην Αρχαία Μεσσήνη. Πρόκειται για ένα ψηφιδωτό δάπεδο σε συγκρότημα μεταγενέστερων χρόνων (3ος – 4οςαι. μ.Χ.) το οποίο συντηρήθηκε. Κάλυπτε μια μεγάλη αίθουσα και φέρει την επιγραφή «Παράμονος αναγνώστης εποίησε». Ο ανασκαφέας πιστεύει ότι....

Μίκης Θεοδωράκης: «Ανησυχώ για την ταύτιση της εξέγερσης του Ελληνικού Λαού με την Χρυσή Αυγή»


Μίκης Θεοδωράκης: «Ανησυχώ για την ταύτιση της εξέγερσης του Ελληνικού Λαού με την Χρυσή Αυγή»

Γνωστός ο βίος και η πολιτεία του Μίκη Θεοδωράκη. Αποτελεί έναν από τους θεμέλιους λίθους του «παλαντζαρίσματος» στην πολιτική στην πολιτική ζωή του Τόπου. Ξεκίνησε ως φαλαγγίτης στην ΕΟΝ (υπάρχει, μάλιστα, και φωτογραφία του μαζί με τον Ιωάννη Μεταξά), πήγε μετά στο μετωπικό σχήμα του ΚΚΕ, την ΕΔΑ, κατά τις πρώτες ημέρες της μεταπολίτευσης προπαγάνδιζε ανοικτά υπέρ του Καραμανλή, με το περιβόητο «Καραμανλής ή Τανκς», μετά ενώ εξύβριζε τους κνίτες ως «γενίτσαρους» και εξέφραζε φόβους για την ζωή του έγινε βουλευτής του ΚΚΕ, αργότερα έγινε υπουργός του Μητσοτάκη και εδώ και μερικά χρόνια συνεχίζει «ακομμάτιστα» να παριστάνει τον τιμητή των πάντων.
Πρόσφατα, δημοσιεύθηκε ένα....

Ο Χ. ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ ΚΑΙ Η ΨΗΦΟΣ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

giannaras
Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Είναι από τις ελάχιστες φορές που ένα, σχεδόν, ολόκληρο κοινοβούλιο συντάσσεται  και ανοίγει πυρ ομαδόν κατά του Έθνους και της Πατρίδας μας. Ποτέ άλλοτε η Ελλάς δεν είχε τόσους, κατ’ επίφαση, Έλληνες να την διοικούν και να στρέφονται εναντίον της με τον χειρότερο τρόπο. Δεν είναι μόνο ο σύριζα που φέρνει προς ψήφιση στη βουλή εξοντωτικά για το λαό μέτρα, αλλά είναι και οι λοιποί του «συνταγματικού» τόξου που δίδουν χέρι βοηθείας στην κυβέρνηση. Αν μη τι άλλο, όταν συζητούνται τα επαίσχυντα μέτρα στην ολομέλεια, δεν ακούμε παρά μόνο κατηγορίες μέσω ρητορικών κορόνων και όλα αυτά για το θεαθήναι. Ούτε η....