Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 25, 2016

Ο Ταξίαρχος Γεώργιος Κυριάκου Διοικητής των κυπριακών Καταδρομών προσχωρεί στο ΕΛΑΜ “ως απλός στρατιώτης”

Την ένταξή του στο ΕΛΑΜ «ως απλός στρατιώτης» ανακοίνωσε χθες με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο ταξίαρχος ε.α. Γιώργος Κυριάκου, γεγονός που προκάλεσε σοκ στο πολιτικό κατεστημένο της νήσου και ενθουσιασμό στις τάξεις των μονίμων στελεχών και των Καταδρομέων της Εθνικής Φρουράς.

Ανακοινώνοντας την απόφαση του να προχωρήσει στις τάξεις του ΕΛΑΜ ο κ. Κυριάκου σπεύδει να στείλει μια σαφή προειδοποίηση προς κάθε αντίπαλο του Εθνικιστικού Κινήματος:

«Μην τολμήσει κανένας να....

ΤΑ «ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ», Ο… ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ!

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Κι όμως, ασχολείται και με άλλα θέματα η θλιβερή καρικατούρα του Λένιν που ακούει στο όνομα Μπογιόπουλος, εκτός από τα… συνήθη, δηλαδή εκτός των ύβρεων κατά της Χρυσής Αυγής και της υπεράσπισης του σταλινικού τρόμου. Αυτή τη φορά έκανε μια… εξαίρεση, ασχολούμενος με τα συντρόφια του, του ΣΥΡΙΖΑ (όλα τα κομμούνια είναι ΙΔΙΑ!), που ψήφισαν το πολυνομοσχέδιο-τέρας, χαρακτηρίζοντάς τους...

Μέχρι και εφημερίδα στα αραβικά έβγαλαν οι ανθέλληνες για τους λαθρομετανάστες στην Ειδομένη

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μαντέψτε πού βρήκαν τα λεφτά για να βγάλουν την εφημερίδα. Μετά κοιτάξτε την τσέπη σας.

Η μόνιμη διδάσκουσα τον αντιεθνικισμό, την πολυπολιτισμικότητα, τον «αντιρατσισμό» και την προβολή κάθε ανθελληνικού στοιχείου «Εφημερίδα των Συντακτών», δεν έχασε την ευκαιρία να προβεί στην διαφήμιση μιας ακόμη αντεθνικά δρώντας ομαδούλας, η οποία με προφανώς μπόλικο χρήμα στη διάθεσή της μπορεί και τυπώνει χιλιάδες έντυπα, τόσο στα ελληνικά όσο και στα αραβικά.

Διαβάζουμε χαρακτηριστικά στην «Εφημερίδα των Συντακτών» τα εξής: «Στο μεταξύ, λίγες ώρες πριν από τη επιχείρηση εκκένωσης της Ειδομένης μία εφημερίδα γραμμένη...

ΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ! ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΦΠΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ «ΘΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Ο ΦΠΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ»

kammenos_(2)__article
Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Ναι, σας πιστέψαμε. Θρηνείτε αλλά ψηφίσατε μέτρα «για να σωθεί η πατρίδα»! Στην αύξηση του ΦΠΑ στα ελληνικά νησιά αναφέρθηκε η υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του Mega. 
Η υφυπουργός σχολίασε και την δήλωση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου ο οποίος χαρακτήρισε «εγκληματική και αντισυνταγματική» την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά. «Είναι γεγονός ότι για τον....

Πλήρης διάλυση της Μυτιλήνης. Λαθρομετανάστες σε παράνομες πορείες δημιουργούν απόλυτο χάος στην πόλη...με την ανοχή των κομμουνιστών...

metana3-708
Όλων των ειδών τις ταλαιπωρίες υφίστανται οι κάτοικοι της μαρτυρικής Λέσβου –εξαιρούνται τα κομμούνια!- από την παρουσία των εξ’ Ανατολών απρόσκλητων, η οποία παρουσία είναι πλέον δεδομένο ότι θα είναι ΜΟΝΙΜΗ. Τώρα, εκτός όλων των άλλων, υφίστανται και ταλαιπωρίες ακόμα και στην κυκλοφορία τους στην πόλη της Μυτιλήνης.
Έτσι, σήμερα το μεσημέρι, περισσότερα από 300 «προσφυγάκια», μαζί με....

Τιμούμε τον τελευταίο Αυτοκράτορα... Τιμούμε τον Μαρμαρωμένο Βασιλιά... Κυριακή 29 Μαΐου, Πλατεία Μητροπόλεως, 19:30



"Το δε την πόλιν σοι δούναι ουτ' εμόν εστίν ουτ' άλλου των κατοικούντων εν αυτή, κοινή γαρ γνώμη πάντες αυτοπροαιρέτως αποθανούμεν και ου φεισόμεθα της ζωής ημών".

"Το να σου παραδώσουμε την πόλη, δεν είναι δικαίωμα ούτε δικό μου ούτε άλλου από τους κατοικούντες σε αυτή. Γιατί απόφαση όλων μας είναι να πέσουμε, αμυνόμενοι, με τη θέλησή μας και δεν θα λυπηθούμε τη ζωή μας".
Κωνσταντίνος Παλαιολόγος προς τον Μωάμεθ Β΄

Σήμερα βρισκόμαστε στην...

GOOD BYE ARISTERA! ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ!

lenin
Μετά την αυτό-κατάρρευση των… «σοσιαλιστικών παραδείσων» της Ανατολικής Ευρώπης, που έγινε στο τέλος του προηγούμενου αιώνα, τώρα έρχεται η ώρα της κατάρρευσης των λατινοαμερικάνικων αριστερίστικων καθεστώτων. Γράφει σχετικά η φυλλάδα των Ιών:

«Αντίο Αριστερά;

…Στη Βραζιλία η Ντίλμα Ρουσέφ αποπέμφθηκε από την προεδρία. Ο Νικολάς Μαδούρο στη Βενεζουέλα αγωνίζεται με...

Στο στόχαστρο η ελληνική νεολαία: Την κατάργηση των Αρχαίων Ελληνικών από το Γυμνάσιο εισηγούνται συριζαίοι πανεπιστημιακοί


Στο στόχαστρο η ελληνική νεολαία: Την κατάργηση των Αρχαίων Ελληνικών από το Γυμνάσιο εισηγούνται συριζαίοι πανεπιστημιακοί

Η αποϊδεολογικοποίηση και η διάλυση της Εθνικής Παιδείας, που ξεκίνησε με τις ανθελληνικές πρακτικές των τότε κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, και συνεχίζεται με την ισοπεδωτική πολιτική τακτική του ΣΥΡΙΖΑ, πλέον έχει αποκτήσει ερείσματα και ανάμεσα σε όσους αποτελούν την «διανοητική ελίτ» της χώρας.
Πιο συγκεκριμένα, καθηγητές που υπηρετούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση- κάποιοι εκ των οποίων υπήρξαν καθηγητές του γράφοντος- οι περισσότεροι με ειδίκευση στην γλωσσολογία και στην ελληνική λογοτεχνία ,υπογράφουν κείμενο με το οποίο ζητούν την ....

ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΤΕ ΡΕ; ΣΤΑ… ΓΑΡΙΔΑΚΙΑ; Ο ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗΣ ΚΟΥΛΗΣ ΔΕ ΝΟΓΑΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η «ΕΠΙΣΤΟΛΙΚΗ» ΨΗΦΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!

kyriakosmitsotakis-thumb-large-777x437

Γράφει ο Αντίοχος

Βρε τον Κούλη, τον… παιχνιδιάρη και τον… μπιρμπιλομάτη! Άργησε λιγάκι, αλλά το βρήκε το… φάρμακο κατά της «ακροδεξιάς»:
«Στην Αυστρία η ψήφος των ομογενών ανέτρεψε την ακροδεξιά. Στην Ελλάδα ο Αλέξης Τσίπρας λέει όχι στην ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού».
Τάδε έφη Κούλης, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.
Μόνο που ο....

ΒΓΑΛΤΕ ΕΞΩ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ!

panos-kammenos-tweet fpa
Τον Ιούνιο του 2015, ο… στρατάρχης Καμμένος, έγραφε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «ΦΠΑ στα νησιά δεν αλλάζει όσο υπάρχω».
Αλλά, όπως απεδείχθη προχθές Κυριακή ο ΦΠΑ στα νησιά άλλαξε –προς τα πάνω φυσικά- παρότι υπάρχει ακόμα ο Καμμένος, και με την ψήφο του ιδίου και των....