Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 26, 2016

Αρχηγός Χρυσής Αυγής στον Γ. Παπαγιάννη: "Μόνη Δύναμη Αντίστασης στα εθνοκτόνα μνημόνια της αριστεροδεξιάς η Χρυσή Αυγή" ΒΙΝΤΕΟ

Ο Αρχηγός δίνει το σύνθημα της Αντίστασης μέχρι την Τελική Νίκη των Ελλήνων....

Ούτε σε επιθεώρηση του Σεφερλή δε θα ακουγόταν αυτό...«ΑΝΤΕΞΑΜΕ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΤΑ 99 ΤΟΥ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟΥ»

anna1_12Γράφει ο Αινείας

 Η παρακάτω δήλωση ανήκει στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Α. Βαγενά πως : «Δεν μας τρομάζουν τα 99 χρόνια διάρκειας του ταμείου Αποκρατικοποιήσεων. Εδώ η Ελλάδα ήταν υπό Τουρκική σκλαβιά για 400 χρόνια και άντεξε. Έχουμε ως λαός μεγάλες αντοχές. Είμαστε ανίκανοι ως κράτος από μόνοι μας να διαχειριστούμε τη δημόσια περιουσία, αυτό έχει αποδειχτεί εδώ και δεκαετίες. Είναι αναγκαία η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας. Το πρώην ΤΑΙΠΕΔ είχε την έννοια της πώλησης, το νυν ταμείο Αποκρατικοποιήσεων έχει τη λογική της αξιοποίησης με τη μορφή σύμπραξης Δημοσίου και ιδιωτικού τομέα. Με όρους ευνοϊκούς για το κράτος».

Μόνο η ψυχιατρική μπορεί να....

ΠΟΣΟΙ «ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ» ΚΑΙ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ» ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥΣ ΣΕ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ»;

lathro_pireas
Γράφει ο Αντίοχος

Έκκληση προς τους αναίσθητους και υποκριτές «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυους» κάνει –για πολλοστή φορά!- η οργάνωση Refugees Welcome (Προσφυγάκια καλώς ήρθατε), ν’ αφήσουν τα λόγια και τα συνθήματα και «ν’ ανοίξουν τις πόρτες του σπιτιού τους σε πρόσφυγες»! Καθώς, όπως είπε στο ΑΠΕ το μέλος της οργάνωσης Όλγα Θεοδωρικάκου, οι συγκατοικήσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη είναι μόνο καμιά σαρανταριά!
Βέβαια, υπήρξαν περισσότεροι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» που....

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: "Είμαι ικανοποιημένος με την είσοδο του ΕΛΑΜ στην κυπριακή Βουλή..."ΒΙΝΤΕΟ

Ποιό κόμμα λέτε να εύχεται "να μην κλείσει το MEGA"...; Όχι Δεν είναι το ΠΑΣΟΚ, ούτε η ΝΔ, ούτε καν ο Θεοδωράκης....

752109_mega-paroysiastes-19892
Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Μπορεί η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού να εύχεται να κλείσει το συντομότερο δυνατόν το υπ’ αριθμόν ένα φερέφωνο της ρεμούλας, της διαπλοκής και της παραπληροφόρησης, δηλαδή το κανάλι mega, αλλά το… τιμημένο κουκουέ έχει την αντίθετη άποψη.
«Εύχομαι να μην κλείσει», είναι η θέση του… τιμημένου, όπως εκφράστηκε από την… Πασιονάρια της Εκάλης, Λιάνας Κανέλλα, στο –επίσης διαπλεκόμενο κ.τ.λ.- κανάλι ΣΚΑΪ. Ιδού η πλήρης δήλωσή της Κανέλλας:

«Όποιος επιχαίρει για κάθε κλείσιμο τέτοιου τύπου με 550 εργαζόμενους σε δύσκολους καιρούς είναι περίπου κουτός, διότι δεν πρόκειται να έρθει η επανάσταση με το να κλείσει το Mega. Νομίζω ότι...

OΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΨΩΡΑ! ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ

51916fe7d8061b18a1526a84c14fb7c9_L

Έντονη ανησυχία έχουν προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Διδυμοτείχου τα κρούσματα ψώρας σε βρεφονηπιακό σταθμό. Τα κρούσματα παρουσιάστηκαν προχτές Πέμπτη 19 Μαΐου, ενώ χθες, όπως μεταδίδει το elthraki.gr, ο βρεφονηπιακός σταθμός έκλεισε προκειμένου να πραγματοποιηθούν απολυμάνσεις στο χώρο.
Μπορεί να μεταδοθεί εύκολα σε συνθήκες συνωστισμού, όπου υπάρχει στενή επαφή. Η περίοδος μεταδοτικότητας διαρκεί από...

Για το νέο αίσχος της “Καθημερινής” θα επιληφθεί ο αρμόδιος εισαγγελέας;


Για το νέο αίσχος της “Καθημερινής” θα επιληφθεί ο αρμόδιος εισαγγελέας;

Γνωστή η χυδαιότητα του σκιτσογράφου της “Καθημερινής” Δημήτρη Χαντζόπουλου απέναντι στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Συνεχίζοντας την παράδοση της φαιδρότητας, την οποία παλαιότερα εξασκούσε στα “Νέα”, ο τύπος αυτός για πολλοστή φορά προσβάλλει όχι μόνο όσους πλαισιώνουν άμεσα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αλλά και τους εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους της.
Αυτή την φορά, μαζί με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, έχει την... τιμητική του και το ΕΛΑΜ, λόγω προφανώς της πρόσφατης εκλογικής του επιτυχίας στην Κύπρο. Για μια ακόμη φορά οι....

Ο βουλευτής του Σύριζα με το... ναζιστικό μπλουζάκι


Ο βουλευτής του Σύριζα με το... ναζιστικό μπλουζάκι

Παραθέτουμε αυτούσιο το αποκαλυπτικό άρθρο του Παναγιώτη Λιάκου από την εφημερίδα "Δημοκρατία":

Μην αγοράζετε μπλουζάκια συγκροτημάτων, όταν δεν σκαμπάζετε. Μπορεί η ιδεολογία της μπάντας να σας εκθέσει.
Ο Χρήστος Καραγιαννίδης, βουλευτής Δράμας με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενεφανίσθη στη Βουλή με σακάκι (κάπως φαρδουλό, του στιλ «ψωμωμένος ο μακαρίτης») και από μέσα μπλουζάκι του συγκροτήματος Joy Division. Το όλον του θεάματος παρέπεμπε σε βιντεοκωμωδία με Μιχάλη Μόσιο («ο Ταμτάκος στην ντίσκο» θα μπορούσε να είναι ο τίτλος) ή σε διαφημιστικό φυλλάδιο ημιυπόγειου στοκατζίδικου στο Ανω Δελχί. Ωστόσο, υπάρχει και μια λεπτομέρεια που....

Θράσος συριζαίων: Πρώτα ψηφίζουν με χέρια και πόδια τα Μνημόνια και μετά κλαψουρίζουν


Θράσος συριζαίων: Πρώτα ψηφίζουν με χέρια και πόδια τα Μνημόνια και μετά κλαψουρίζουν

Με το γνωστό θράσος που τους διακατέχει οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν να εφαρμόσουν στην πράξη το ρητό “και την πίτα γεμάτη και τον σκύλο χορτάτο”. Από την μια “νιώθουν τύψεις” για τα εθνοκτόνα και αντιλαϊκά μέτρα, τα οποία για πολλοστή φορά ψήφισαν την περασμένη Κυριακή, από την άλλη όμως σπεύδουν να εκφράσουν την απόλυτη πίστη και προσήλωση στο κόμμα και την κυβέρνηση.
Η φανατική αντιεθνικίστρια Κατριβάνου, η οποία τώρα “ευαισθητοποιήθηκε” για να παραιτηθεί, ξεκαθάρισε ότι παραμένει στον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ολοφάνερο ότι.....