Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 05, 2016

Ο Κούλης πάει Τήνο...και ο λαός ξεκινά το καλοκαίρι με δώρο φόρους και εγκατάλειψη

Ο χειμαζόμενος από την οικονομική και τη λαθρμεταναστευτική κρίση ελληνικός λαός ξεκινά το καλοκαίρι με μοναδικό μέλημα την διασφάλιση των βασικών ειδών διατροφής για να επιβιώσουν, καθώς και την αγωνία να ανταπεξέλθει στις οικονομικές του υποχρεώσεις σε τράπεζες και κράτος για να μη βρεθεί ξαφνικά χωρίς σπίτι ή ακόμη χειρότερα στη φυλακή.

Τα παραπάνω είναι απόροια της ανάλγητης πολιτικής των Μνημονίων και ιδιαιτέρως των 2 τελευταίων που ψηφίστηκαν - και με τα δύο χέρια - από σύσσωμο το "συνταγματικό τόξο", που αποδείχθηκε κλεπτοκρατικό και πλήρως παράνομο.

Την ίδια ώρα οι μελλοντικοί του πολιτικοί "σωτήρες", στεκόμενοι απαθείς και αδιάφοροι σε αυτά τα προβλήματα, προτιμούν να ξοδεύουν το χρόνο τους σε "in" καλοκαιρινά νησιά, όπου σπαταλούν χρόνο και χρήμα για την δική τους υλική ευδαιμονία, γεμίζοντας φωτογραφικά άλμπουμ.

Αυτό έκανε και ο "Κούλης" που...

Η Χρυσή Αυγή στα Φάρσαλα με πρωτοπόρα τη Νεολαία... Φωτογραφίες - ΒΙΝΤΕΟ

Η ραγδαία άνοδος του Λαικού Συνδέσμου επιβεβαιώθηκε και με την μαζική και δυναμική συγκέντρωση στα Φάρσαλα.


Εκατοντάδες Θεσσαλοί γέμισαν από νωρίς την κεντρική πλατεία της πόλης που πλημμύρισε με....

Συνέντευξη στο SMILE TV του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής: "Ο Εθνικισμός γιγαντώνεται και η Χρυσή Αυγή ηγείται αυτής της διαδικασίας" ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε τη συνέντευξη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής....

Μοχάμεντ Άλι...Ένας πυγμάχος, ρατσιστής και φυλετιστής έφυγε από τη ζωή.. Μια ξεχασμένη συνέντευξή του ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει ο Αινείας

Προ ολίγων ωρών "έφυγε" από τη ζωή ένας εκ των σπουδαιότερων πυγμάχων της παγκόσμιας ιστορίας. Ο Κάσιους Κλέι, κατά κόσμον Μοχάμεντ Άλι, και τόνοι μελάνης χύθηκαν ήδη από τα ΜΜΕ για να ενημερώσουν το κοινό ότι ο διάσημος πυγμάχος δεν ήταν απλά ένας αθλητής, αλλά σύμβολο.
Ένα σύμβολο "κατά του ρατσισμού" που αγωνίστηκε για να εξαλειφθούν οι διακρίσεις.
Ήδη οι διάφοροι παρακρατικοί και μη αριστεροί φιλοτεχνούν το προφίλ του "αντιρρησία συνείδησης" και "αντιρατσιστή".

Βέβαια η αλήθεια για τον πυγμάχο είναι διαφορετική και ...ξένη προς τις "ιδέες του αντιρατσισμού", καθώς υπήρξε φονταμενταλιστής μουσουλμάνος, στυγνός διώκτης των "λευκών που μισώ θανάσιμα" και φυσικά δε δίσταζε να αναφέρει τα παραπάνω και σε δημόσιες συνεντεύξεις, φέρνοντας μεγάλη αμηχανία στους παρουσιαστές που...τραύλιζαν στο άκουσμα δηλώσεων όπως:

"θέλω το παιδί μου να....

Ρήμαξαν τον τόπο οι λαθρομετανάστες στη Λέσβο...Ακόμη οι κάτοικοι να τους πάρουν με τις κλωτσιές...;!

spot_532_355

Σωρεία κλοπών τσαντών, κινητών τηλεφώνων και χρημάτων καταγγέλθηκαν τον Μάιο στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου – χώρια εκείνες που έγιναν και δεν καταγγέλθηκαν γιατί ο κόσμος πιστεύει πως δεν θα υπάρξει αποτέλεσμα!
Σύμφωνα με....

ΜΟΝΟ «ΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΔΕΝ ΦΩΝΑΞΕ Ο κ. ΤΣΙΧΛΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ

lathrometanasteush
Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Το θέμα με το λαθρομεταναστευτικό έχει εξαντληθεί από πλευράς αναλύσεων για το τι μέλη γενέσθαι, μιας και έχουμε πλέον περάσει στο δια ταύτα. Όλα όσα είχαμε προβλέψει αρχίζουν να ξεδιπλώνονται με το χειρότερο τρόπο όπου διαβιούν λαθρομετανάστες. Τώρα άρχισαν δειλά- δειλά, ακόμη και οι....

Το Ισραήλ περιθάλπει Ισμαλοτρομοκράτες της Αλ Κάιντα... Το ακούσατε ή το διαβάσατε σε κάποιο ΜΜΕ;!


Το Ισραήλ εξακολουθεί να περιθάλπει τρομοκράτες της Αλ Κάϊντα

Ο πρώην διοικητής της ισραηλινής μυστικής υπηρεσίας Μοσάντ σε συνέντευξη του δήλωσε ότι είναι απολύτως σωστό και θεμιτό να περιθάλπονται ισλαμοσυμμορίτες της Αλ Νούσρα (που είναι παρακλάδι της Αλ Κάιντα στην Συρία) στα ισραηλινά νοσοκομεία.
Ο πρώην διοικητής της Μοσάντ Εφρέμ Χαλεβί στην συνέντευξη του τόνισε επίσης ότι «η περίθαλψη έχει ως σκοπό τακτικισμούς και σκοπιμότητες του Ισραήλ, αλλά το κύριο μέλημα μας είναι να επιδείξουμε ανθρωπισμό». Προφανώς ο....

Ζούμε εποχές...προ διώξεων. Χρυσή Αυγή κοντά στο 10% από την ALCO για το "Πρώτο Θέμα"

alko-thema46__article
Δημοσκόπηση της εταίρας ALCO δημοσιεύεται στην αυριανή έκδοση του «Πρώτου Θέματος».
Ακόμα και σ’ αυτή την κάργα καθεστωτική δημοσκόπηση, τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής ανεβαίνουν στο 8,1% στην πρόθεση ψήφου, αλλά με....

Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΙΑΣΜΕΝΑ ΣΑΜΑΡΟΣΚΥΛΑ

entoli-samara
Γράφει ο Αντίοχος

Την… πατρότητα των διώξεων κατά του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας, θέλουν να κρατήσουν τα σεσημασμένα σαμαρόσκυλα του διαδικτύου, κάνοντας επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ… απ’ τ’ αριστερά, με αφορμή τις «καταγγελίες» της οικογένειας Φύσσα και των ακροαριστερών δικηγόρων της.
Έτσι, αφού κάνουν μια...

Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥ NEWSIT.GR

newsit_propaganda (1)
Γράφει ο Αντίοχος 

Αναφερθήκαμε χθες στην αισχρή «είδηση» που σέρβιραν οι περισσότεροι «αλήτες-ρουφιάνοι-δημοσιογράφοι» (όπως τους αποκαλούν τα συντρόφια τους…), για το δέμα-βόμβα σε δικαστικό, υπονοώντας ότι το έστειλαν… χρυσαυγίτες.

Η εν λόγω «είδηση» (την οποία «διέρρευσαν» επίορκοι αστυνομικοί των λεγόμενων «ειδικών» υπηρεσιών…) δημοσιεύτηκε πρώτα στο newsit.gr (του Ευαγγελάτου) και εν συνεχεία έκανε τον γύρο των υπολοίπων «πρόθυμων» καθεστωτικών ΜΜΕ. Ιδού πως την παρουσίασε το newsit την Πέμπτη το απόγευμα:
«Έκτακτη επικαιρότητα – Έστειλαν δέμα θανάτου με....