Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουνίου 09, 2016

ΚΑΙ Ο… ΑΦΘΑΡΤΟΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΥΔΟΥΛΑ!

Γράφει ο Αντίοχος

Αναφερθήκαμε σε χθεσινή μας ανάρτηση, στην… μικρή αγγελία-μεγάλη ευκαιρία της νουδούλας στο «Βήμα», με την οποία αναζητεί… άφθαρτους φιλοευρωπαίους κεντροαριστερούς, για να την… καθοδηγήσουν. Και μέσα στο πρώτο 24ωρο, εμφανίστηκε ο πρώτος… άφθαρτος! Πρόκειται για τον γνωστό και μη εξαιρετέο πρώην «σημιτοφύλακα»...

Οργή των κατοίκων της Λέσβου κατά λαθρομεταναστών και πολιτικάντηδων: «Γίναμε Αφγανιστάν και Πακιστάν»‏ ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που σας έφεραν τους λαθρομετανάστες πήραν αθροιστικά 70% των ψήφων στη Λέσβο. Οπότε μην διαμαρτύρεστε. Άλλωστε, ο αντιρατσισμός θέλει θυσίες!

Κραυγή αγωνίας, αγανάκτησης και οργής από τους κατοίκους της Μόριας στην Λέσβο, εξαιτίας της απαράδεκτης συμπεριφοράς των «προσφύγων» που βρίσκονται στο Κέντρο Κράτησης της περιοχής. Οι κάτοικοι υποστήριξαν ότι η καθημερινότητα τους έχει αλλάξει δραματικά, με διαρρήξεις, κλοπές και βανδαλισμούς, τις οποίες αποδίδουν στους λαθρομετανάστες που βρίσκονται στο Κέντρο Κράτησης.

Στη λαϊκή συνέλευση που έγινε στη Μόρια η οργή των κατοίκων ξεχείλιζε για τον δήμαρχο Λέσβου Σπύρο Γαληνό και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Πάλλη.

Δείτε το βίντεο...

Πάνος Καμμένος: Πουλάω όσο όσο την περιουσία των Ένοπλων Δυνάμεων για 99 χρόνια!

Στην φωτογραφία εμφανίζεται ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ., Πάνος Καμμένος, με συμβολικό μπλουζάκι «Η Ελλάδα δεν πωλείται» μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Ο ίδιος άνθρωπος μόλις χθες παρουσίασε το πλάνο του για την εκποίηση της ακίνητης περιουσίας του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης.

Συγκεκριμένα, σε ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών τόνισε ότι η «αξιοποίηση αυτής της περιουσίας, θα πραγματοποιηθεί με την παραχώρησή της...

ΚΑΗΚΕ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ Ο ΜΑΥΡΙΚΟΣ… ΤΟΝ ΕΚΑΨΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ;

AO1

Ένα πολύ περίεργο «τροχαίο» ατύχημα συνέβη προ ολίγου στην Αττική Οδό, όταν μια Porsche Cayenne που κινούνταν στην αριστερή λωρίδα έπιασε φωτιά και ο οδηγός του αυτοκινήτου απανθρακώθηκε. 
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για τον γνωστό εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκο -το αυτοκίνητο ανήκει στη σύζυγο του- το όνομα του οποίου απασχόλησε προσφάτως την κοινή γνώμη, με το σκάνδαλο των....

Καλπάζει το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών: Διψήφιο ποσοστό για την Χρυσή Αυγή σε δημοσκόπηση του zougla.gr


Καλπάζει το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών: Διψήφιο ποσοστό για την Χρυσή Αυγή σε δημοσκόπηση του zougla.gr

Τα δημοσκοπικά δεδομένα που εκδίδει κεκαλυμμένα ο καθεστωτικός τύπος επιβεβαίωσε η δημοσιευθείσα σήμερα δημοσκόπηση του zougla.gr. Όπως είδαμε και στην τελευταία δημοσκόπηση του «Πρώτου Θέματος», η Χρυσή Αυγή αγγίζει ή και ξεπερνά το διψήφιο ποσοστό.
Την ίδια ώρα ο Σύριζα καταρρέει, αλλά την πτώση του δεν μπορεί να καρπωθεί η Νέα Δημοκρατία, επειδή ο κόσμος δεν τρώει «κουτόχορτα» και αντιλαμβάνεται ότι τα δύο αυτά κόμματα πρεσβεύουν την ίδια ακριβώς πολιτική σε....

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΓΙΝΕ ΝΟΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ;

5741a89a841d8
Γράφει ο Αντίοχος

Προσφυγή στο Συνταγματικό Δικαστήριο κατά του αποτελέσματος των προσφάτων προεδρικών εκλογών στην χώρα, έκανε το αυστριακό εθνικιστικό Κόμμα της Ελευθερίας (FPO), ζητώντας την επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων και ειδικά των επιστολικών ψήφων (περίπου ένα εκατομμύριο). Θυμίζουμε ότι το αποτέλεσμα ήταν 50,3% για τον εκλεκτό του κατεστημένου, έναντι 49,7% του εθνικιστή υποψηφίου.
Και βέβαια, για να φτάνει στο σημείο να....

ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΟΟΣΑ

diafthora111

Έρευνα για την διαφθορά μεταξύ των χωρών του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης» (ΟΟΣΑ), έκανε το Business insider και δημοσιεύει ο βρετανικός Independent.
Σύμφωνα με την έρευνα, η Ελλάδα είναι τέταρτη στην κατάταξη των πιο διεφθαρμένων χωρών του Οργανισμού (μετά από το Μεξικό, την Τουρκία και την Ιταλία), κι όπως σημειώνεται στο άρθρο για την ελληνική όψη της διαφθοράς: «Το φακελάκι, ένα όρος της καθομιλουμένης για δωροδοκίες προκειμένου να έχει κανείς καλύτερη εξυπηρέτηση, είναι διαδεδομένο στη χώρα.
(ΥΓ): Ας μην ανησυχούν οι θιασώτες του κάθε είδους… πρωταθλητισμού, γιατί χάνουμε την…

ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ… ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ EUROSTAT: ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

douleia_ston_ellina__article
Μια λογική εξήγηση του υψηλότατου ποσοστού ανεργίας μεταξύ των Ελλήνων –και ιδίως των νέων- μας δίνει μια πανευρωπαϊκή έρευνα της Eurostat, που δημοσιεύθηκε αυτές τις μέρες. Σύμφωνα με αυτήν, το ποσοστό των ξένων που εργάζονται ή ζητούν νόμιμη εργασία στην Ελλάδα είναι υψηλότερο από το ποσοστό των Ελλήνων.
Συνολικά σε 9 από τις 28 χώρες-μέλη της ΕΕ οι πολίτες που βρίσκονται σε «οικονομικά ενεργή ηλικία» και είναι υπήκοοι άλλης χώρας, ευρωπαϊκής ή μη, είναι αναλογικά περισσότεροι από τους… γηγενείς. Πρόκειται για....