Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 12, 2016

ΑΧ ΚΑΛΕ… Η ΝΕΟΛΕΡΑ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΒΑΨΕΙ… ΡΟΖ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!

syriza_athens_pride
Όχι μόνο συμμετείχε στο… κλουβί με τις τρελές (12ο Athens Pride) η νεολέρα του ΣΥΡΙΖΑ (όπως άλλωστε είχε προαναγγέλλει, όλο… χάρη και… καμάρι), αλλά έριξε κι ένα… πρωτοποριακό σύνθημα: «Το σύμφωνο συμβίωσης ήταν η αρχή, ροζ θα βάψουμε όλη τη Βουλή».
Με τοιούτους έχουμε μπλέξει!

(ΥΓ): Εκτός από τους συριζαίους, τον αρχηγό του Ποταμιού και την...

ΤΩΡΑ στο κέντρο της Καλαμάτας ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής μπροστά σε εκατοντάδες Έλληνες...ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ


Εκατοντάδες Εθνικιστές έχουν συγκεντρωθεί στο κέντρο της Καλαμάτας όπου σε λίγη ώρα θα πραγματοποιηθεί πολιτική ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκου.
Οι Έλληνες Εθνικιστές σηκώνουν ψηλά την.....

ΓΙΑΤΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΧΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΦΟΝ ΚΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΝΜΠΕΡΓΚ;

kyriakos-mpintelmperk
Γράφει ο Αντίοχος

Όπως είναι γνωστό, η λέσχη Μπίλντενμπεργκ είναι μια σκοτεινή διεθνής οργάνωση, στις ετήσιες μαζώξεις της οποίας συμμετέχουν οι «ελίτ» του κόσμου (πολιτικοί, ολιγάρχες του πλούτου, κ.λπ.) και λαμβάνουν καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον της ανθρωπότητας, χωρίς βεβαίως να λαμβάνεται υπόψιν η θέληση των λαών.
Οι συζητήσεις στην παγκόσμια αυτή υπερκυβέρνηση, γίνονται κεκλεισμένων των θυρών. Δεν κρατιούνται πρακτικά και...

Ομολογία Κακλαμάνη στη Realnews: «Αν γίνει σωστή δίκη, είναι σίγουρη η αθώωση της Χρυσής Αυγής - Υπεύθυνοι για όλα οι πέριξ του Σαμαρά»


Ομολογία Κακλαμάνη στη Realnews: «Αν γίνει σωστή δίκη, είναι σίγουρη η αθώωση της Χρυσής Αυγής - Υπεύθυνοι για όλα οι πέριξ του Σαμαρά»

Ο νεοδημοκράτης αντιπρόεδρος της βουλής Νικήτας Κακλαμάνης ομολόγησε σήμερα στη Realnews αυτό που φωνάζουμε τα τελευταία χρόνια: Πως η ποινική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής είναι μία κακοστημένη σκευωρία, που ενορχηστρώθηκε από το βρώμικο κύκλωμα Σαμαρά.
Μεταφέρουμε επί λέξει τις δηλώσεις Κακλαμάνη, από τις οποίες προκύπτουν εξαιρετικά συμπεράσματα, αλλά και ποινικές ευθύνες πολιτικών προσώπων για βαρύτατα εγκλήματα:

"Real: Το κόμμα σας πόσο ευθύνεται για την άνοδο της Χρυσής Αυγής;
Κακλαμάνης: Ήταν λάθος η στρατηγική μας. Τραγικό λάθος η παραπομπή συλλήβδην όλων σε δίκη. Πιστεύω ότι έχετε και εσείς φίλους δικηγόρους… Θα σας λένε ότι αν γίνει σωστή δίκη, δεν θα πάθει κανείς τους τίποτε. Δεν μιλάω για.....

Φραπεδοπρόεδρος Λεβέντης: "Στην ποδιά μου σφάζονται Τσίπρας και Κούλης για ποιός θα με πάρει μαζί του στην Κυβέρνηση"

Γράφει ο Αινείας

Τον Σεπτέμβριο του 2015 οι απολιτίκ Έλληνες αηδιασμένοι από την πολιτική κωλοτούμπα του ΣΥΡΙΖΑ στο Δημοψήφισμα που έσειρε τη χώρα σε ένα νέο πιο επαχθές Μνημόνιο αλλά και την πλήρη απαξίωση της Νέας Δημοκρατίας, μαζικά επιχείρησαν να ψηφίσουν αντισυστημικά και "πατριωτικά".

Ο κύριος αποδοχέας αυτής της αγανάκτησης υπήρξε ο πρώην υποψήφιος με ΠΑΣΟΚ - ΝΔ και με δικό του τηλεοπτικό σταθμό, κωμικός - πολιτικός, Β. Λεβέντης.
Μια γραφική τηλεοπτική φιγούρα, που παρασιτούσε μεταξύ μεταμεσονύκτιων εκπομπών και μπουζουκιών.

Τελικά όμως αποδεικνύεται πώς δεν ήταν ένα τυχαίο πρόσωπο, καθώς από....

Τελειωτικό χτύπημα για την οικονομία...Βουλιάζει ο τουρισμός στα νησιά που έχουν εποικιστεί από λαθρομετανάστες... Πτώση έως και 60%!


Βουλιάζει ο τουρισμός στα κατεχόμενα από λαθρομετανάστες νησιά - Μέχρι και 60% πτώση στις αφίξεις!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μην περιμένετε από κανένα βοθροκάναλο και ΜΜΕ να ακουστεί η παραπάνω είδηση. Τα αποτελέσματα της αλόγιστης και αυτοκτονικής "αλληλεγγύης" θα τα εισπράξουμε όλοι σταδιακά, με πρώτους τους κατοίκους της νησιωτικής Ελλάδος που στενάζει από τη λαθρομετανάστευση.
 
Μια φορά κι έναν καιρό, τέτοια εποχή, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου «βούλιαζαν» από τουρίστες. Μέχρι που ήρθαν οι λαθρομετανάστες και τώρα πλέον «βουλιάζει» ο τουρισμός!
Σύμφωνα, λοιπόν, με τα τελικά στοιχεία για τον μήνα Μάιο, τον πρώτο μήνα της τουριστικής περιόδου, όπως τα ανακοίνωσε ο πρόεδρος του συνδέσμου τουριστικών επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) Ανδρέας Ανδρεάδης η πτώση στις αεροπορικές αφίξεις σε νησιά όπως η Κως, η Σάμος και η Μυτιλήνη έφτασε μέχρι και.....

Χωρίς ταβάνι η άνοδος της Χρυσής Αυγής...Δημοσκόπητη του "ΒΗΜΑτος" το αποδεικνύει

Σε συνέχεια όλων των τελευταίων συστημικών δημοσκοπήσεων και τις γνώμες των αναλυτών και η Kapa Research για το "Βήμα" παραδέχεται την διαρκή άνοδο του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.
Ακόμα και στις συστημικές εταιρείες δημοσκοπήσεων, λοιπόν, όπου το "ψαλίδι" είναι σύνηθες για τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής - καθώς ΠΟΤΕ δεν έχουν προσεγγίσει το εκλογικό ποσοστό του κόμματος - καταγράφεται η ολοένα και μεγαλύτερη απήχηση των Ελλήνων Εθνικιστών στην κοινωνία.
Στην εν λόγω δημοσκόπηση λοιπόν, τα κόμματα με αναγωγή της αδιευκρίνιστης ψήφου λαμβάνουν: