Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 26, 2016

Ο εθνικισμός στην Ευρώπη σαρώνει, κόντρα στις πολιτικές ελίτ - Το νέο φαινόμενο σε εξέλιξη

Άρθρο - πολιτική ανάλυση από το bankingnews.gr

Η πολιτική ελίτ της Ευρώπης αυτοκτονεί με την πολιτική της και θα ζήσει για να το μετανιώσει. Ένα φαινόμενο βρίσκεται σε εξέλιξη, ένα φαινόμενο που λαμβάνει εντυπωσιακές διαστάσεις.

Στην Βρετανία οι εθνικιστικοί πυρήνες – και όχι μόνο – σάρωσαν με το Brexit στέλνοντας ένα μήνυμα στις ελίτ των Βρυξελλών. Στην Αυστρία το Freedom Party το εθνικιστικό κόμμα προηγείται σε όλες τις δημοσκοπήσεις ενώ διεκδίκησε με πολύ μεγάλες αξιώσεις την προεδρία της Αυστρίας. Να σημειωθεί ότι στην Αυστρία το εθνικιστικό κόμμα έχει προσφύγει στο ανώτατο συνταγματικό δικαστήριο για το αποτέλεσμα του δεύτερου γύρου των εκλογών. Υπάρχει πιθανότητα να επαναληφθεί ο δεύτερος γύρος των εκλογών στην Αυστρία.

Ταυτόχρονα στην διεξαγωγή ενός δημοψηφίσματος για την παραμονή ή όχι της Αυστρίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση τάχθηκε ο ηγέτης του αυστριακού Freedom Party, Heinz-Christian Strache, με αφορμή το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στη Μεγάλη Βρετανία, καλώντας παράλληλα τους Jean-Claude Juncker και Martin Schulz να παραιτηθούν.
Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής του Κόμματος των Ελευθέρων δήλωσε ότι το αποτέλεσμα του βρετανικού δημοψηφίσματος...

Όπου και αν μιλήσει ο Γιάννης Λαγός γίνεται πανικός - Φωτορεπορταζ από τον Πύργο Ηλείας


Εκατό και πλέον Εθνικιστές προσήλθαν το βράδυ του Σαββάτου στο γραφείο της Τοπικής Οργάνωσης Πύργου για να παρακολουθήσουν την ομιλία του Συναγωνιστή Γιάννη Λαγού, που μας τίμησε για πρώτη φορά με την παρουσία του στον νομό μας.

Παρά την καταρρακτώδη βροχή, η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία και η συγκέντρωση θα μπορούσε να γίνει στον πεζόδρομο εάν το επέτρεπαν οι καιρικές συνθήκες. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι φίλες και οι φίλοι κατέκλυσαν όλους τους χώρους του γραφείου, έως και...

ΖΗΤΩΣΑΝ ΤΑ «ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ» – ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑΝ ΟΙ «ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ» ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ! ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Στο εθνικό κράτος θα καταργηθούν δια παντός τα διόδια, που αποτελούν σκλαβιά στους εγχώριους νταβατζήδες.

Μεγάλα προβλήματα στο οδικό δίκτυο προκάλεσε η χθεσινή σφοδρή νεροποντή στην Αρκαδία. Όχι όμως στους παλιούς δρόμους, αλλά στον νέο και «σύγχρονο» αυτοκινητόδρομο Τρίπολης – Καλαμάτας, αμέσως μετά την σήραγγα Ραψομμάτη προς Μεγαλόπολη. Λόγω της κακοκαιρίας το οδόστρωμα...

Η… ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΩΝ ΤΣΟΓΛΑΝΙΩΝ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Στην… συνήθη πλέον (κάθε σαββατόβραδο…) επαναστατική τους γυμναστική, επιδόθηκαν και αυτό το σαββατόβραδο τα… καμάρια των Τσίπρα και Καμμένου.

Έτσι, «άγνωστοι» (οι γνωστοί-άγνωστοι) στις 3.30 τα ξημερώματα, επιτέθηκαν με πέτρες και βόμβες μολότοφ στη διμοιρία των ΜΑΤ που βρισκόταν στη διασταύρωση των οδών Μάρνης και 3ης Σεπτεμβρίου και στη συνέχεια απομακρύνθηκαν τρέχοντας.

Αφελής ερώτηση: γιατί άραγε, εφόσον κάθε σαββατόβραδο γίνονται τα ίδια και τα ίδια, στην ίδια περιοχή, από την ίδια συμμορία, δεν...