Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουλίου 17, 2016

"Παραπολιτικά": Σε ΟΛΑ τα σκάνδαλα υπάρχει δάκτυλος Ντογιάκου - Σαμαρά


Εφημερίδα “Παραπολιτικά”: Μπλεγμένοι σε όλα τα σκάνδαλα του παραδικαστικού ο Σαμαράς και ο Ντογιάκος

Σε άρθρο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην εφημερίδα "Παραπολιτικά" για την εμπλοκή Ντογιάκου στην παραγραφή του σκανδάλου Siemens γίνεται αναφορά στα... κουμπαράκια και την σχέση τους με τον αρχισκευωρό, Αντώνη Σαμαρά.

"Οι κ. Ντογιάκος και Γ..., πέραν της κουμπαριάς και της σχέσης τους με τον Αντώνη Σαμαρά («Πες του ψηλού Παναθηναϊκάκια οι άλλοι τρεις που θα πάνε να τους βάλει μέσα»), το περασμένο καλοκαίρι... συνεργάστηκαν στη....

Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ… ΕΡΓΩΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙ 7 ΝΕΑ HOT SPOTS… ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ

HOT SPOT 3
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Και ο Καμμένος - πατριώτης - θα δίνει εντολές στους Έλληνες στρατιώτες και αξιωματικούς να δουλεύουν νυχθημερόν για να στεγάσουν τους αυριανούς εξολοθρευτές τους. Εύγε "πατριώτες" για την ψήφο σας
 
Είναι γεγονός ότι την… αδικούμε την συγκυβέρνηση των συριζογελοίων, η οποία κάνει… έργα. Κι όταν λέμε «έργα», εννοούμε hot spots!
Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία, αλλά εφτά (7) νέα hot spots «προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς και θα ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατόν», ανακοίνωσαν «πηγές» του λεγόμενου «Συντονιστικού Οργάνου Διαχείρισης Προσφυγικής Κρίσης», ο δε υπουργός Λαθρομετανάστευσης Μουζάλας, εκτίμησε ότι το επόμενο δεκαήμερο οι χώροι θα είναι έτοιμοι.
Ιδού και που θα είναι αυτοί οι....

Ακόμη τους "τσούζει" ο Νότης Σφακινάκης. Ο "καταθλιπτικός" Μαλέλης ζητά "δημοκρατικά" φίμωση της Χρυσής Αυγής και των υποστηρικτών των θέσεών της από τα ΜΜΕ - ΒΙΝΤΕΟ



σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο έμμισθος υπάλληλος του Βαρδινογιάννη και τώρα του Αλαφούζου, που εξήγαγε την κατάθλιψη του σε όλα τα είδη τέχνης με σκόπο μόνο τον πλουτισμό, αδιαφορώντας πλήρως για τον ευτελισμό της αξιοπρέπειάς του αδικεί τον ευατό του και την επαγγελματική του ιδιότητα όταν προτρέπει σε ενέργειες που ήδη εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα υιοθετούνται πλήρως από όλα τα συστημικά ΜΜΕ που έχει πιάσει στασίδι. Ίσως τελικά οι επιπτώσεις τις "κατάθλιψης" και των "συνταγών" - φαρμάκων που την ακολούθησαν να είχαν πολύ περισσότερες παρενέργειες από τις εμφανείς.
 
Ο κυνισμός των έμμισθων υπαλλήλων, οι οποίοι απαρτίζουν τα συστημικά ΜΜΕ της πολύχρονης διαπλοκής των «νταβατζήδων», έρχεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στην επιφάνεια με τις κατά καιρούς δηλώσεις τους. Ένα από τα πλέον πρόσφατα παραδείγματα είναι κι αυτό του γνωστού «τηλεορασανθρώπου» Σταμάτη Μαλέλη, ο οποίος μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή για το θέμα που προέκυψε με τις μη «πολιτικά ορθές» απόψεις του Νότη Σφακιανάκη σε τηλεοπτική εκπομπή δήλωσε τα εξής:
«Άνθρωποι σαν τον Νότη Σφακιανάκη είναι επικίνδυνοι στο γυαλί. Θεωρώ ότι πρέπει να τους αποφεύγουμε στο γυαλί, δεν....

ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ… ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΤΗΣ SIEMENS

syriza_siemens

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι καλύτεροι υπηρέτες του Κεφαλαίου και δημιουργοί της διαπλοκής/διαφθοράς ήταν, είναι και θα είναι πάντα οι "αριστεροί", με άλλοθι την..."αντικαπιταλιστική" τους συνείδηση, αλλά την πλήρη πίστη τους στην ύλη και το χρήμα.
 
Εκτός από τις βεβαιωμένες σχέσεις που έχουν στελέχη της νουδούλας –με πρώτο και καλύτερο τον… ανοιχτομάτη νυν αρχηγό της- και της κλεφτοπασοκαρίας με την Siemens, ανάλογες σχέσεις έχουν και συριζομούρηδες.
Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο πρώην αρχηγός του παρδαλού συνονθυλεύματος, Αλέκος Αλαβάνος, μιλώντας στα Παραπολιτικά Fm:
«Έχει ευθύνες η κυβέρνηση και να ψάξει να δει ενδεχομένως τις....

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΙ ΡΟΛΟ ΕΠΑΙΞΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ;

Obama-ErdoganL_0
Πολλά και διάφορα ακούγονται για το πραξικόπημα στην Τουρκία, αλλά εκείνο που είναι ανεξήγητο, είναι τα παιδαριώδη λάθη των επικεφαλείς του, από ένα σημείο και μετά.
Πάντως, στην αρχή όλα πήγαιναν καλά και η πρώτη επίσημη δήλωση του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών, Τζον Κέρι, από την Μόσχα που βρισκόταν, ενθάρρυνε την κίνηση των στρατιωτικών, μιας και δεν περιείχε ούτε λέξη περί «δημοκρατίας», «εκλεγμένης από το λαό κυβέρνησης», κ.τ.λ. («Ελπίζουμε πως θα υπάρξει ειρήνη, σταθερότητα και συνέχεια στην Τουρκία»). Ομόιως ενθαρρυντική για τους στρατιωτικούς, ήταν και η....

ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΚΑΤΑ ΓΗΣ

kke
Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Πολλοί είναι αυτοί που επιδίδουν ευθύνες στην αριστερά για την στάση που κρατά απέναντι σε κάθε έκνομη πράξη που ταλανίζει πολίτες και κοινωνία. Η αλήθεια είναι ότι το αριστερό αφήγημα περί προοδευτισμού έτσι και αφεθεί «ελεύθερο» θα αλλάξει τα φώτα σε οποιαδήποτε κοινωνία και αν εφαρμοστεί. Δυστυχώς, αυτό συνέβη στην ελληνική κοινωνία και όσοι εκ των πολιτικών μας μένουν τάχα με το στόμα ανοιχτό όταν, οι Σκουρλέτηδες ονομάζουν το τρομοκρατικό χτύπημα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής ως «δημόσια παρέμβαση», ή, όταν η....