Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 26, 2016

Το ΚΚΕ τιμά ως “αγωνίστρια” δεδηλωμένη αυτονομίστρια της Μακεδονίας που καταδικάστηκε για προδοσία!

Αμετανόητοι, τόσο ως προς τον μόνιμο ανθελληνισμό τους όσο και ως προς την συστηματική διαστρέβλωση της Ιστορίας, οι εγχώριοι μπολσεβίκοι του Καπιταλιστικού Κόμματος Ελλάδος, οι οποίοι από τότε που έχει κλείσει η κεντρική αντιπροσωπεία στην Μόσχα προσπαθούν να διαχειριστούν το κομματικό τους μαγαζάκι μέσα στα πλαίσια της ιδεολογικής και πολιτικής τους χρεοκοπίας, συνεχίζουν την τέχνη της κραυγαλέας παραχάραξης των ιστορικών γεγονότων.

Έτσι, λοιπόν, στην κομματική φυλλάδα του “Ριζοσπάστη”, την Τρίτη 26 Ιουλίου, στην στήλη “Σαν Σήμερα”, γράφουν τα εξής: “1946 Το στρατοδικείο των Γιαννιτσών καταδικάζει σε θάνατο την πρώτη γυναίκα αγωνίστρια, την δασκάλα Ειρήνη Γκίνη. Μαζί της καταδικάστηκαν σε θάνατο και άλλοι 6 κομμουνιστές. Οι καταδικασμένοι στάθηκαν μπρος στο εκτελεστικό απόσπασμα ζητωκραυγάζοντας υπέρ του ΚΚΕ”.

Η “πρώτη γυναίκα αγωνίστρια”, την οποία το ΚΚΕ αποκαλεί Ειρήνη Γκίνη, αυτοαποκαλούνταν ως Μίρκα Γκίνοβα και φυσικά ήταν...

Γιατί κάθονται στη σειρά; Τι λείπει από την φωτογραφία;


Αυτή, λοιπόν, είναι η φωτογραφία των πολιτικών αρχηγίσκων «επί σκηνής», στην δεξίωση για τον εορτασμό των 42ων γενεθλίων της μεταπολιτευτικής «δημοκρατίας» τους; Τι λείπει από την εν λόγω φωτογραφία;
 
Σύμφωνα με πολλούς χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης,...

Ο «ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ» ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ, Ο MISTER TSIPRAS ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

proedriko9
Γράφει ο Αντίοχος

Ε ρε τι του’ σερνε ο ΣΥΡΙΖΑ (και τα ψεκασμένα συνοδοιποράκια του…) του πρώην μνημονιακού πρωθυπουργού Παπαδήμου! Τι «γερμανοτσολιά» τον έλεγαν, τι «προδότη», τι «δοτό», τι «εγγυητή του Μνημονίου» και τόσα άλλα… Μέχρι και στο στόχαστρο εξεταστικής επιτροπής τον έβαλαν (μαζί με Jeffrey, φον Αντωνάκη και χοντρο-Ευάγγελο), για τον ρόλο του στις δανειακές συμβάσεις και το PSI.
Βρε πως αλλάζουν οι καιροί! Προχθές, λοιπόν, κατά την επέτειο της εγκαθίδρυσης της μεταπολιτευτικής «δημοκρατίας» τους, ο «γερμανοτσολιάς» κ.τ.λ. ήτανε πρώτη μούρη στο Προεδρικό, ανάμεσα στους 1.400 «εκλεκτούς» προσκεκλημένους.
Κι όχι μόνον αυτό, αλλά τον πλεύρισε και ο mister Tsipras και αφού τον....

ΠΛΗΡΩΣΤΕ «ΚΟΡΟΙΔΑ» ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ! ΓΗΣ ΜΑΔΙΑΜ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΠΘ Η ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

newego_LARGE_t_1101_54721488_type13145
Τελείωσε η δεκαήμερη παράσταση των παρακρατικών τσολγανο-συριζόσκυλων “No Borders” και οι αρχές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης άρχισαν να μετρούν τις πληγές.  »Αυτό που ζήσαμε στο Αριστοτέλειο αυτές τις ημέρες είναι ότι μεγαλύτερο πανεπιστήμιο της χώρας, μέσα στο κέντρο της πόλης, τελούσε σε μια ομηρία και είχε μεταβληθεί σε ένα γκέτο, το οποίο είχε τους δικούς του νόμους και κανόνες, τους δικούς του μηχανισμούς επιτροπής με συνεχείς απειλές του τύπου ανοίξτε και θα τα σπάσουμε», δήλωσε ο κοσμήτορας της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ Γιώργιος Δέλλιος, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε για τις ζημιές που έκαναν οι γόνοι των συντρόφων υπουργών.
ImageHandler (5) (2)
Ιδού ο πρώτος απολογισμός της διαμονής των βανδάλων στους χώρους του πανεπιστημίου:
-Παραβίαση της....

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΙ ΓΥΡΕΥΕ Ο… ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ;

207022g-16886524 (1)

Έχουμε αναρωτηθεί πολλές φορές, για τους λόγους της ανοχής του συστήματος προς το… τιμημένο κουκουέ, που και αμύθητη περιουσία διαθέτει κι έχει και… επαναστατικές διακηρύξεις στο καταστατικό και το πρόγραμμά του, για επιβολή της «δικτατορίας του προλεταριάτου», δια «λαϊκής επανάστασης».
Τι συμβαίνει, λοιπόν; Δεν τους...

Χάνει και άλλο αίμα η λευκή Χριστιανική Ευρώπη... Αποκεφαλισμός ιερέα σε ναό στη Γαλλία από ισλαμιστές δολοφόνους "πρόσφυγες";!


Υπόθεση ομηρίας στη Γαλλία με «άρωμα» Ισλαμικού Χαλιφάτου: Έκοψαν το λαρύγγι ιερέα κατά τη διάρκεια λειτουργίας

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Για πόσο ακόμη θα δολοφονείται η Ευρώπη από τους ισλαμιστές δολοφόνους που βρέθηκαν στη Γηραιά Ήπειρο μετην υποστήριξη του Σιωνιστικού κατεστημένου και των λαθρολάγνων πολιτικών υπηρετών τους.

Συνεχής ενημέρωση: Ο ένας εκ των δύο δραστών είχε γενειάδα ενώ ο άλλος φόραγε το παραδοσιακό καπέλο των μουσουλμάνων «chachia», όπως αναφέρει η εφημερίδα «Le Figaro».
Πληροφορίες που μεταδίδουν γαλλικές εφημερίδες αναφέρουν ότι οι δράστες φώναζαν για το Ισλαμικό Χαλιφάτο κατά τη διάρκεια της εισόδου τους στο ναό. Συγκεκριμένα φώναζαν "Daesh" που είναι το ακρωνύμιο για το Ισλαμικό Χαλιφάτο στα αραβικά.

Τραγικό τέλος είχε η ομηρία από δύο ένοπλους σε εκκλησία κοντά στην πόλη Ρουέν, στη βόρεια Γαλλία.

Σύμφωνα με τις  τελευταίες πληροφορίες οι δύο δράστες που ήταν οπλισμένοι με μαχαίρια έκοψαν το λαρύγγι του...

Το ανάλγητο πρόσωπο του νεοφιλελευθερισμού και η Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη



Η λογική του νεοφιλελευθερισμού έγκειται από την ψύχωση του κέρδους με κάθε κόστος, αδιαφορώντας πλήρως για τις ανάγκες που έχουν οι άνθρωποι και η Κοινωνία. Ως εκ τούτου, η δήλωση της Αντιγόνης Λυμπεράκη ότι «Όλα τα μέτρα, ακόμα και των πλειστηριασμών και το ξέρω πως είναι αντιδημοφιλές αυτό που λέω, είναι όμως πολύ σημαντικότερο να μη βάλουμε μια βόμβα στην ομαλή πορεία της χώρας. Δεν πρέπει με κανέναν τρόπο να τιναχθεί η συμφωνία στον αέρα», είναι απολύτως εξηγήσιμη.
Η Αντιγόνη Λυμπεράκη είναι η κόρη της...