Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 27, 2016

ΤΟ… ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΚΟΥΚΟΥΕ ΚΑΙ Η… «ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ» ΤΗΣ ΦΕΝΤΕΡΑΣΙΟΝ


Σε τέσσερις σειρές περιορίστηκε η αναφορά του διαδικτυακού βόθρου των δισεκατομμυριούχων του Περισσού, στην επέτειο ίδρυσης της προδρομικής του ΚΚΕ οργάνωσης Φεντερασιόν. Κι αυτή όμως η λακωνική αναφορά παραποίησε βαναύσως την αλήθεια: 

«Ιδρύεται στη Θεσσαλονίκη η πολιτική – συνδικαλιστική οργάνωση της «Φεντερασιόν», μια από τις πιο μαχητικές, μαζικές και συνεπείς σοσιαλιστικές οργανώσεις, που έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην ενοποίηση του σοσιαλιστικού κινήματος της χώρας μας. Πολυεθνική στη σύνθεσή της,...

Ο ΓΙΑΝ(Ν)ΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΡΕΛΙΤΣΑ: ΘΑ ΚΑΤΕΛΘΩ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΟΨΩ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γράφει ο Αντίοχος

Την ίδια ώρα που στη βουλή συζητούσαν για το κόστος της «υπερήφανης διαπραγμάτευσης» (που αποδεδειγμένα δεν ήταν ούτε το ένα ούτε το άλλο…) που έγινε επί των ημερών του, ο Γιάν(ν)ης Βαρουφάκης απάντησε πουλώντας τρελίτσα, με συνέντευξή του στο pressproject.gr.

Όπως δήλωσε, λοιπόν, θα κατέλθει στις επόμενες εκλογές, κατά πάσα πιθανότητα μαζί με την αφέντρα Ζωή: «το DiEM25 είναι σε όλες τις χώρες της Ευρώπης και προφανώς θα είναι παρόν και στην Ελλάδα. Η εκλογική μορφή που θα πάρει η παρουσία του DiEM25 στην Ελλάδα θα αποφασιστεί από τα μέλη του». Πως του ’ρθε; Είδε… πολιτικό κενό: «το πολιτικό κενό στη χώρα μας το οποίο όλο και αυξάνεται πρέπει να κλείσει μέσα από δημοκρατικές και ριζοσπαστικές δυνάμεις. Διαφορετικά...

Χαλιούνται οι καθεστωτικοί με τους Χρυσαυγίτες στον αθλητισμό

Μία από τις «μαγικές» ιδιότητες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι ότι μπορεί να δώσει στον κάθε περιθωριακό και παρακμιακό άγνωστο το δικαίωμα να κάνει εκμετάλλευση του δεκαπεντάλεπτου «διασημότητας» που δικαιούται, όπως είχε πει κάποτε ο Άντυ Γουόρχωλ, ανεξαρτήτως του αν αυτός ο άγνωστος είναι «νούμερο», γραφικός, ή επικίνδυνος αν του δινόταν η ευκαιρία. Επίσης, μπορείς να δεις «ούλτρα» καθεστωτικές φυλλάδες να υμνούν αυτούς τους περιθωριακούς και παρακμιακούς τύπους, μόνο και μόνο γιατί το μίσος κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ενώνει. Και όλα αυτά, φυσικά, πάντοτε εν ονόματι της καταπολέμησης του… μίσους. Έτσι, λοιπόν, συνέβη πρόσφατα με έναν «αντιφασίστα» δάσκαλο πολεμικών τεχνών, ο οποίος έχοντας προφανώς μια ιδιοκτησιακή αντίληψη της αίθουσας στην οποία πραγματοποιήθηκαν κάποιοι αγώνες, απεχώρησε μαζί με την αθλήτριά του επειδή δεν του άρεσαν...

ΤΕΛΕΤΗ ΜΝΗΜΗΣ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ: ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ, 20:30 ΒΑΣ. ΣΟΦΙΑΣ 77Α – ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΉΡΩΑ

dragoumis__article

Αυτή την Κυριακή 31 Ιουλίου, η Επιτροπή Εθνικής Μνήμης θα τιμήσει τον Εθνομάρτυρα Ίωνα Δραγούμη με μία λιτή τελετή μνήμης μπροστά στο Μνημείο του επί της Λεωφόρου Βασ. Σοφίας 77Α.

Ο Ίων Δραγούμης είναι ο πνευματικός πατέρας του σύγχρονου Ελληνικού Εθνικισμού, ένας μαχητής της πένας και του ξίφους που αφιέρωσε όλη του την ζωή στην Αιώνια Ελλάδα.
ΤΕΛΕΤΗ ΜΝΗΜΗΣ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ
 
Κυριακή 31 Ιουλίου – 20.30
Βασ. Σοφίας 77Α – Στο Μνημείο του Ήρωα
ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ
 
Επιτροπή Εθνικής Μνήμης


Σοκαριστική έκθεση της Europol: Τουλάχιστον 1.800 τζιχαντιστές βρίσκονται εντός της Ευρώπης, έτοιμοι για τρομοκρατικά χτυπήματα


Σοκαριστική έκθεση της Europol: Τουλάχιστον 1.800 τζιχαντιστές βρίσκονται εντός της Ευρώπης, έτοιμοι για τρομοκρατικά χτυπήματα

Την ζοφερή πραγματικότητα σχετικά με τις συνέπειες της πολιτικής των ανοιχτών συνόρων παρουσίασε εκπρόσωπος της Europol, μιλώντας στην εφημερίδα Osnabrücker Zeitung.
Σύμφωνα με τα όσα είπε το Ισλαμικό Κράτος έχει δελεάσει περίπου 5.000 ξένους μαχητές από την Ευρωπαϊκή Ένωση, σε επιχειρήσεις στη Συρία και το Ιράκ. Το ένα τρίτο από αυτούς έχει επιστρέψει στην Ευρώπη, κάτι που αντιστοιχεί σε περίπου 1.500-1.800 άτομα.
Αυτός ο αριθμός αφορά ΜΟΝΟ τους λαθρομετανάστες προηγούμενων χρόνων, οι οποίοι έχουν ήδη λάβει τα απαραίτητα έγγραφα και θεωρούνται «ευρωπαίοι», με την λογική της παγκοσμιοποίησης. Ο αριθμός, συνεπώς, των τζιχαντιστών στην Ευρώπη είναι πολύ μεγαλύτερος.
«Μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων, ή ξένοι μαχητές που.....

ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ «ΕΠΙΔΡΟΜΗΣ» ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ

rouvikonas1
Μ’ ένα κατεβατό που τελειώνει με το εξής… επαναστατικό υστερόγραφο: «Παρά τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας, όλοι οι σύντροφοι αποχώρησαν», ο παρακρατικός Ρουβίκωνας ανέλαβε την «ευθύνη» για την επίθεση με μπογιές στην τουρκική πρεσβεία.
Για να μην κοροϊδευόμαστε, τέσσερις είναι οι πρεσβείες –και οι κατοικίες των αντίστοιχων πρεσβευτών- στην Αθήνα που φρουρούνται νυχθημερόν από πολυάριθμους φανερούς και μυστικούς αστυνομικούς (συν τους «εσωτερικούς» τους φρουρούς…) και στις οποίες δεν μπορεί να....

Γύρισε το κλίμα στις ΗΠΑ: Προηγείται πλέον ο Τραμπ έναντι της Κλίντον


Γύρισε το κλίμα στις ΗΠΑ: Προηγείται πλέον ο Τραμπ έναντι της Κλίντον

Πάγωσαν τα χαμόγελα στα χείλη όλων εκείνων οι οποίοι φανταζόντουσαν έναν υγιεινό περίπατο της Χίλαρι Κλίντον έναντι του Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ τον Νοέμβριο του 2016. Ήδη, ακόμη και τα πλέον συστημικά έντυπα σε Ελλάδα και εξωτερικό, αναγκάζονται να παραδεχθούν ότι η κατάσταση όχι απλώς έχει γίνει αμφίρροπη, αλλά πολύ περισσότερο ο Τραμπ έχει μια σαφή αύρα νίκης.
Χαρακτηριστικά είναι τα όσα γράφει η “Καθημερινή”, η οποία υπό τον τίτλο “Προηγείται με τρεις μονάδες ο Ντόναλντ Τραμπ” και υπότιτλο “Δύο νέες δημοσκοπήσεις εκτοξεύουν τα ποσοστά του, ανατρέποντας τα δεδομένα, ενώ αρχίζει το συνέδριο του Δημοκρατικού Κόμματος”, γράφει ανάμεσα σε άλλα και τα εξής:
“Ο Τραμπ εμφανίζεται να...