Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 29, 2016

Οι τζιχαντιστές που αποκεφάλισαν τον Ιερέα στη Γαλλία καλούν σε μαζικές - τυφλές σφαγές, τους Ισλαμιστές της Ευρώπης ΒΙΝΤΕΟ


Νέο βίντεο από τους τζιχαντιστές που αποκεφάλισαν τον ιερέα στην Νορμανδία: Καλούν τους οπαδούς τους ISIS σε τυφλές μαζικές επιθέσεις

Αυτό είναι αληθινό κήρυγμα μίσους και μισαλλοδοξίας: "Βγείτε στους δρόμους με μαχαίρια, σκοτώστε τους μαζικά" δήλωσε ο δεύτερος τζιχαντιστής που έσφαξε τον Ιερέα στην Γαλλία

Η συμμορία του Ισλαμικού Κράτους φρόντισε μέσω του πρακτορείου ειδήσεων Amag, το οποίο ελέγχει, να δώσει στην δημοσιότητα ένα βίντεο όπου εμφανίζεται ο δεύτερος δράστης της επίθεσης στην εκκλησία στη Νορμανδία της Γαλλίας, ο Αμπντέλ Μαλίκ Πετιζάν.
Σε αυτό απευθύνεται άμεσα στον πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ και τον πρωθυπουργό Μανουέλ Βαλς: "Οι καιροί έχουν αλλάξει. Θα υποφέρετε αυτά που υποφέρουν οι αδερφοί μας και οι αδερφές μας. Θα καταστρέψουμε τη χώρα σας", λέει ο άντρας που το πρακτορείο Amaq ισχυρίζεται είναι ο Πετιζάν στο βίντεο. "Αδερφοί μου, βγείτε στους....

"Τελειωμένοι" προπαγανδιστές των ΜΜΕ προσπαθούν να δικαιολογήσουν τον όλεθρο και τις δολοφονικές έμφυτες τάσεις που φέρνουν μαζί τους οι "λαθρομετανάστες" στην Ευρώπη


Οι φαιδρές προσπάθειες δικαιολόγησης των εγκλημάτων των τζιχαντιστών δείχνει το μέγεθος της παράνοιας της “πολιτικής ορθότητας”

Έχουμε τονίσει ξανά στο παρελθόν ότι η “παράνοια” της πολιτικής ορθότητας έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο, ώστε να επιχειρείται σε μόνιμη βάση η πλήρης διαστρέβλωση της πραγματικότητας, πολλές φορές με επιχειρηματολογία, η οποία αγγίζει τα όρια της αθλιότητας.
Η “συντηρητική” εφημερίδα “Καθημερινή”, η οποία όμως σε θέματα πολυπολιτισμικότητας συναγωνίζεται επάξια τις φυλλάδες της αριστεράς, ανά τακτά χρονικά διαστήματα δίνει σαφή δείγματα αυτού του είδους επιχειρηματολογίας.

Στο φύλλο της Πέμπτης, και κάτω από τον τίτλο “Η αριστερή ισλαμοφοβία”, η δημοσιογράφος Ξένια Κουναλάκη γράφει, μεταξύ άλλων, τα εξής: “Το αμόκ στο Μόναχο την Παρασκευή 25 Ιουλίου έγινε από έναν Γερμανοϊρανό, που είχε ως πρότυπο τον ακροδεξιό παράφρονα Άντερς Μπρέιβικ και τα θύματά του ήταν κυρίως μετανάστες δεύτερης γενιάς. Η επίθεση του....

Ο… ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ… ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ

erdogan_crazy
Δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο στην Τουρκιά ο… μεγάλος δημοκράτης Ερντογάν! Έτσι, μετά από τις διώξεις χιλιάδων στρατιωτικών, αστυνομικών, δικαστικών και λοιπών κρατικών υπαλλήλων, οι διώξεις επεκτείνονται και στα ΜΜΕ.
Έτσι, οι τουρκικές αρχές ανακοίνωσαν ότι έκλεισαν πάνω από 130 μέσα ενημέρωσης! Πιο συγκεκριμένα, με προεδρικό διάταγμα η τουρκική κυβέρνηση έκλεισε 3 πρακτορεία ειδήσεων,16 τηλεοπτικά κανάλια, 45 εφημερίδες, από τις οποίες οι 9 είναι εθνικές, 23 ραδιοφωνικούς σταθμούς, 15 περιοδικά και 29 εκδοτικούς οίκους.
Ποιοι έχουν σειρά; Οι διπλωμάτες, όπου σύμφωνα με....

Παραδοχή νίκης του Τραμπ ακόμη και από τον δεδηλωμένο οπαδό των Δημοκρατικών, σκηνοθέτη Μάικλ Μουρ


Παραδοχή νίκης του Τραμπ ακόμη και από τον δεδηλωμένο οπαδό των Δημοκρατικών, σκηνοθέτη Μάικλ Μουρ

Όταν ακόμη και επιφανείς υποστηρικτές των Δημοκρατικών προεξοφλούν ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα είναι ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, αντιλαμβάνεται ο οποιοσδήποτε προς τα που κλίνει η ζυγαριά της αναμέτρησης ανάμεσα σε Τραμπ και Κλίντον.
Την ίδια ώρα κατά την οποία η Χίλαρι Κλίντον έπαιρνε και επισήμως το χρίσμα των Δημοκρατικών, ένας άλλος επώνυμος Δημοκρατικός, ο σκηνοθέτης Μάικλ Μουρ, δήλωσε πεπεισμένος για την επικράτηση του Τραμπ:
“Λυπάμαι, αλλά ο Ντόναλντ Τραμπ θα κερδίσει για πέντε λόγους: Επειδή τέσσερις “αναποφάσιστες” πολιτείες, που υπέφεραν οικονομικά μετά την συμφωνία ελεύθερων συναλλαγών με την Βόρεια Αμερική (Alena), που είχε κλείσει ο Μπιλ Κλίντον, θα την... εκδικηθούν στην κάλπη. 
Επειδή η Χίλαρι είναι αντιδημοφιλής. Εξαιτίας της....

Και πάλι σεξουαλικές επιθέσεις των λαθρομεταναστών στη Γερμανία σε "μουσικό φεστιβάλ".... Με τις υγείες σας "δημοκράτες"

ImageHandler (7)
Παρά τα… μαθήματα καλής συμπεριφοράς προς τις γυναίκες, τα ξαναμμένα «προσφυγάκια» δε χαμπαριάζουν κι όπου δούνε γυναίκα απροστάτευτη, της ορμάνε σαν άγρια ζώα στη λεία τους!
Έτσι, μια νέα υπόθεση ομαδικών σεξουαλικών επιθέσεων, ανάλογη με εκείνη της παραμονής της Πρωτοχρονιάς στην Κολωνία και σε άλλες πόλεις, συγκλονίζει την Γερμανία. Πιο συγκεκριμένα, στο διεθνές μουσικό φεστιβάλ που διεξάγεται στη Βρέμη, γνωστό ως Breminale, σημειώθηκαν ομαδικές σεξουαλικές επιθέσεις, από «προσφυγάκια» εξ’ Αφγανιστάν, που πήγαν εκεί με την πρόθεση να εκμεταλλευτούν τον....