Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουλίου 31, 2016

Η «Εφημερίδα των Συντακτών» προσπαθεί να εμψυχώσει τον ολιγάρχη Αλαφούζο μετά την ανάκριση της Χρυσής Αυγής

Ο καναλάρχης περίμενε να περάσει ένα εύκολο απόγευμα. Το γεγονός ότι οι «κουταλιανοί» του ΚΚΕ δεν υπέβαλλαν καμία ερώτηση, οι συριζαίοι και οι νεοδημοκράτες υπέβαλλαν τα... σέβη τους και οι υπόλοιποι απλά δεν υπήρχαν συνέτεινε σε αυτή την άποψη.

Όμως, η Χρυσή Αυγή εκπροσώπησε επάξια τον Ελληνικό Λαό, κάνοντας τον Αλαφούζο να έχει καθ' όλη την διάρκεια της εξέτασης ένα ύφος μισοκακόμοιρο.

Την εμψύχωση του ολιγάρχη ανέλαβε η γνωστή αριστερίστικη εφημερίδα που πρωτοστατεί στα φωτομοντάζ, την διαστρέβλωση της αλήθειας και την ανατροφή πνευματικής ψώρας, όπως έλεγε και ο Καζαντζάκης.

Δείτε το σχετικό σχόλιο της «Εφημερίδας των Συντακτών»:

«Ο αντικρατικιστής, φιλελεύθερος και ευρωπαϊ­στής, κατά δήλωσή του, Γιάννης Αλαφούζος παραδέχθηκε...

Βασίλης Λεβέντης: Η Ένωση Φραπέδων θα στηρίξει όποια μνημονιακή κυβέρνηση κι αν χρειαστεί

Βαρυσήμαντη συνέντευξη παραχώρησε ο γραφικός Βασίλης Λεβέντης στο κανάλι «Ε». Εκεί ο πρόεδρος της Ένωσης Φραπέδων τόνισε ότι δεν θα φύγει από την πολιτική ζωή της χώρας πριν ποζάρει ως υπουργός, για να μην βγαίνει ο Καμμένος πρωταθλητής στη γελοιότητα χωρίς ανταγωνισμό.

Συγκεκριμένα, είπε: «Τώρα είμαι στην αντιπολίτευση. Μετά τις εκλογές...

Επίθεση παρακρατικών στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης: Διέκοψαν την Θεία Λειτουργία, προπηλάκισαν τον ιερέα και έφυγαν ανενόχλητοι

Μια ομάδα περίπου 25 ατόμων πραγματοποίησε σήμερα έφοδο στον Ιερό Ναό του Γρηγορίου Παλαμά στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, την ώρα της Κυριακάτικης Λειτουργίας.

Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για αντιεξουσιαστές που διαμαρτύρονταν για την εκκένωση των υπό κατάληψη κτιρίων στην πόλη από λαθρομετανάστες. Οι ταραξίες πέταξαν φέιγ βολάν και ήρθαν σε αντιπαράθεση με πιστούς που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στον ναό.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο πατέρας Μεθόδιος, όταν ο ίδιος βγήκε στο προαύλιο χώρο της Μητρόπολης για να τους μιλήσει, αντιεξουσιαστές του επιτέθηκαν, απωθώντας τον με τα χέρια τους. Σύμφωνα, με τον ιερέα, οι αναρχικοί έσπρωξαν και πιστούς, που αντέδρασαν...

Το πραξικόπημα στην Τουρκία, οι λαθρομετανάστες και οι αντιρατσιστές

Οι αντιρατσιστές, οι λαθρομετανάστες και η Χρυσή Αυγή - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου
 
Και όμως, οι Ένοπλες Δυνάμεις μπορούν να φυλάξουν τα θαλάσσια σύνορά μας!

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε πρόσφατη συνεδρίαση της Βουλής, σε νομοσχέδιο το οποίο αφορούσε θέματα των Ενόπλων Δυνάμεων κατέθεσε τροπολογία, με την οποία ζητούσε να τεθεί σε ψηφοφορία η πρότασή της να απεμπλακούν οι Ένοπλες Δυνάμεις από τα περίφημα hot spots. Φυσικά και η τροπολογία αυτή, η οποία εκφράζει την θέληση του στρατευμένου Έθνους,...