Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 05, 2016

Κλαίνε οι καθεστωτικές φυλλάδες για τον διασυρμό Κοντομηνά-τούρκων πρακτόρων από την Χρυσή Αυγή ΒΙΝΤΕΟ


Κλαίνε οι καθεστωτικές φυλλάδες για τον διασυρμό Κοντομηνά-τούρκων πρακτόρων από την Χρυσή Αυγή

Αναπαράγοντας, για πολλοστή φορά, την πρακτική της δημοσιογραφικής αλητείας η φυλλάδα – βόθρος «Εφημερίδα των Συντακτών», η οποία έχει χώρο για φιλοξενία για όλους στις σελίδες της, εκτός φυσικά από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, έδειξε και πάλι τον πανικό που την διακατέχει εξαιτίας του απύθμενου μίσους της για το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.
Στο κεντρικό άρθρο της εθνομηδενιστικής αυτής φυλλάδας την Πέμπτη, με τίτλο «Οι βιαστές της δημοκρατίας», η επίθεση εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ξεπερνάει κάθε όριο πρόκλησης, δείχνοντας το πώς αντιλαμβάνονται την Δημοκρατία οι σταλινογενείς αυτοί ανθέλληνες και ποιοι τελικά είναι οι πραγματικοί βιαστές της Δημοκρατίας. To απόσπασμα που παραθέτουμε είναι ενδεικτικό των όσων υποστηρίζουμε:

«Η ναζιστική Χρυσή Αυγή μοιάζει να επιστρέφει θορυβωδώς ως.....

Τέλος το "δεξιά" για τη ΝΔ του Κούλη του μερακλή... Τα γιουσουφάκια της ψευτοδεξιάς ψήφισαν και με τα δύο χέρια ΝΑΙ στο ισλαμικό τζαμί - BINTEO


Τα γιουσουφάκια της ψευτοδεξιάς ψήφισαν και με τα δύο χέρια ΝΑΙ στο ισλαμικό τζαμί - BINTEO

Σύσσωμη η ψευτοδεξιά νουδούλα υπερψήφισε χθες την επιτάχυνση της κατασκευής του τζαμιού στην Αθήνα – όπως σύσσωμη είχε υπερψηφίσει και το καταστροφικό τρίτο Μνημόνιο! Βεβαίως, δεν είναι η πρώτη φορά, μιας και το είχε ξανακάνει στις 12 Μαΐου 2015, υπερψηφίζοντας τροπολογία υπέρ της κατασκευής.
Κι όταν λέμε «σύσσωμη», εννοούμε σύσσωμη! Δηλαδή, με τις ψήφους των… σκληρών Mykonians, Μάκη Βορίδη και Μπουμπούκου, που διέκοψαν τις διακοπές τους «στο νησί των ανέμων» (που κάνουνε τις βάρκες να κουνιούνται…), για να υπερψηφίσουν την γρήγορη κατασκευή του τζαμιού!
Κάποτε βεβαίως έλεγαν άλλα… Ειδικά ο Μπουμπούκος, που είναι και ο πιο… λαλίστατος.
Πιο συγκεκριμένα, έλεγε όταν υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με το ΛΑΟΣ: «Η Ελλάς είναι Χριστιανική χώρα. Οι μουσουλμάνοι κατά πλειοψηφία ήρθαν στη χώρα μας παράνομα, κατά συνέπεια η υποχρέωσή μας να.....

Κασιδιάρης: "Ο ΣΥΡΙΖΑ τους έκρυβε και τους υποστήρξε ηθικά και οικονομικά η ΝΔ τους απελευθέρωσε....Οι αναρχοτρομοκράτες Σακκάς-Σεϊσίδης είναι όργανα του καθεστώτος και παιδιά του ΣΥΡΙΖΑ" ΒΙΝΤΕΟ


Με σειρά αδιαμφισβήτητων ντοκουμέντων ο Ηλίας Κασιδιάρης αποκάλυψε την ταύτιση της κυβέρνησης Σύριζα με την αριστερή τρομοκρατία.

Φωτογραφίες με τον πρόεδρο της βουλής Βούτση, τον υπουργό Δρίτσα και τον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να απαιτούν την αποφυλάκιση του τρομοκράτη Σακκά, κατατέθηκαν στα πρακτικά της βουλής.
Ο πασόκος Τόσκας έπαθε παροξυσμό από τις αποκαλύψεις και αντί επιχειρημάτων απάντησε με σωρεία γελοιοτήτων, του τύπου: "Η.....

Η Εκκλησία δέχεται πόλεμο από τους αναρχοάπλυτους - "αντιρατσιστές"...Νέοι βανδαλισμοί σε 2 εκκλησίες στη Θεσσαλονίκη


Συνεχίζονται οι επιθέσεις των “αντιεξουσιαστών” κατά Ιερών Ναών - Πλήρης αδιαφορία από τις αρμόδιες αρχές

Είχαμε πει ότι οι επιθέσεις εναντίον Εκκλησίων είναι στην ουσία ένα συντεταγμένο σχέδιο των παρακρατικών, που απώτερο σκοπό του έχει να τρομοκρατήσει τους πιστούς και να επιβάλλει την ισλαμοποίηση της Ελλάδος.
Έτσι, μετά την εισβολή στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης και την αθώωση των τσογλανιών του Σύριζα, οι επιθέσεις εναντίον Εκκλησιών συνεχίζονται κανονικότατα και μάλιστα με αυξανόμενο ρυθμό.
Διαβάζουμε, λοιπόν, σε σχετική ενημερωτική ιστοσελίδα:
«Δύο νέες επιθέσεις με....

“Αντιρατσιστικός” νόμος και στο διαδίκτυο: Η Αστυνομία της Σκέψεως είναι εδώ!


“Αντιρατσιστικός” νόμος και στο διαδίκτυο: Η Αστυνομία της Σκέψεως είναι εδώ!

Άρθρο από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί

Πανηγυρίζουν τα παπαγαλάκια του φιλελεύθερου και μαρξιστικού κατεστημένου για την κύρωση του “Πρωτοκόλλου του Στρασβούργου”, δηλαδή τον «αντιρατσιστικό» του διαδικτύου, με τον οποίο επιχειρείται η φίμωση της ελευθερίας της έκφρασης των αντιρρήσεων απέναντι στην διάλυση των εθνικών κοινωνιών, την άκρατη λαθρομετανάστευση και τις συνέπειες αυτής, όπως η ισλαμική τρομοκρατία. Καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι τα παπαγαλάκια κάνουν λόγο για «χτύπημα κατά του Εθνικισμού», αφού περί αυτού ακριβώς πρόκειται.
Πίσω από τον «φερετζέ» της καταπολέμησης του «ρατσισμού» και της «ξενοφοβίας», λέξεων αρκούντως αόριστων ώστε να....

ΕΤΣΙ ΧΑΙΡΕΤΟΥΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ ’40! – BINTEO

greecekilkiseonmetaxasyouth
Άρθρο 30 των Γενικών Διατάξεων του Κανονισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Καθεστώτος της 4ης Αυγούστου του Ιωάννη Μεταξά: 

«Ο χαιρετισμός αποδίδεται δια ζωηράς προτάσεως της δεξιάς χειρός τεταμένης με δακτύλους υψωμένους και την παλάμη εις το ύψος του δεξιού οφθαλμού, κατά το πρότυπον του καθαρώς Ελληνικού (Δωρικού) χαιρετισμού«.

ΝΤΟΥ Κασιδιάρη και στον ΣΚΑΙ: "Ως πότε θα λέτε ψέματα στο λαό...;!" Οι παρουσιαστές έκλεισαν τη σύνδεση και άλλαξαν θεματολογία....

Καταδρομική παρέμβαση του Ηλία Κασιδιάρη κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων των 6 στο ΣΚΑΙ, όταν κατά τη συνήθη τακτική των ΜΜΕ, αφού έβρισαν σκαιότατα το βουλευτή της Χρυσής Αυγής, διαστρέβλωσαν τα γεγονότα και προσπάθησαν να "αθωώσουν" τον προκλητικό Κοντομηνά στη συνέχεια επιχείρησαν να διαπομπεύσουν και τη Χρυσή Αυγή.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης έθεσε απλά ένα ρητορικό ερώτημα σε κοινό και παρουσιαστές λέγοντας "Γιατί λέτε ψέματα...; Γιατί δε λέτε την αλήθεια ότι μου επιτέθηκε πρώτος και είπε ψέματα στην Επιτροπή".

Το αρχικό σοκ της παρέμβασης έφερε και..

4Η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1936 ΚΑΙ ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑ

METAKSAS

Βρισκόμαστε στις 4 Αυγούστου 1936. Ημέρα χαρμόσυνη, ημέρα ηλιόλουστη, ημέρα ενωτική για το Γένος των Ελλήνων. Ο Εθνικός Κυβερνήτης Ιωάννης Μεταξάς έχοντας στα χέρια του από μηνών την εξουσία της Πατρίδος μας διά κοινοβουλευτικής ψήφου και εγκρίσεως, εφαρμόζει το πεδίον ανασυγκροτήσεως τής ελληνικής κοινωνίας και πάλι με κοινοβουλευτική ψήφο και έγκριση. Περιστέλλει άρθρα τού Συντάγματος προκειμένου να θωρακιστεί και να εργαστεί απερίσπαστο το Ελληνικό Έθνος σε καθεστώς ασφάλειας προς την αληθή πρόοδο. 

Στην πρώτη φάση τής Εθνικής Διακυβέρνησης Μεταξά τερματίστηκε η....