Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Αυγούστου 20, 2016

ΥΠΟΥΡΓΟΠΑΝΕ, ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΑ… ΤΡΑΙΝΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!

kammenos-thumb-medium
Στους καιρούς των Παπαδήμων και των Σαμαροβενιζέλων, τα τότε… αντιμνημονιακά τρολάκια του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ (και νυν στημένα στα… τέσσερα!), υποστήριζαν κάθε τόσο ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας προετοιμάζονται να παίξουν κατασταλτικό ρόλο, όταν θα γίνει… επανάσταση.

Ένα ρεπορτάζ από τα "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ" και η διαπλοκή ΜΜΕ - επίορκων δικαστικών


“Παραπολιτικά”: Οργή Αλαφούζου για την Μάνδρου, γιατί δεν τον προειδοποίησε για την δέσμευση της περιουσίας του

Άκρως αποκαλυπτικό είναι το δημοσίευμα των "Παραπολιτικών" για τον συκοφάντη της Χρυσής Αυγής, Αλαφούζο αλλά και τον ρόλο που διαδραματίζει η γνωστή Ιωάννα Μάνδρου, η οποία στην ουσία λειτουργεί ως φορέας των διαρροών του δικαστικού σώματος.
Τα "Παραπολιτικά" γράφουν:  "Σε κατάσταση πανικού βρισκόταν όλο το σύστημα στον ΣΚΑΪ με τους Γιάννη Αλαφούζο και Γιάννη Σπανολιό να προσπαθούν να καταλάβουν τι ακριβώς τους είχε συμβεί.
Η απόφαση του οικονομικού εισαγγελέα Παναγιώτη Αθανασίου είναι αλήθεια ότι....

No Greeks and no Whites allowed...

no greeks allowed
Γράφει ο Ίων 

Η παγκοσμιοποίηση, είναι πλέον αντιληπτό πως έχει επιβάλει τον ρατσισμό ενάντιων των λευκών. Ακολουθώντας πιστά στην ιδεολογία των κερδών, οι φιλελεύθεροι όλων των φυλών (με πρωτοστάτες τους γαμψομύτηδες) έχουν φτάσει σε τόσο ασύδοτο βαθμό ώστε να επιβραβεύεται η εργασία σε μη λευκούς. Έτσι, πλέον σε “ανεπτυγμένα” κράτη σαν τις ΗΠΑ, κολοσσοί εταιρίες σαν το “επιούσιο” facebook, και όχι μόνο, επιβραβεύουν την πρόσληψη ενός μη λευκού όπως αναφέρει η Wall Street Journal. Όταν η εταιρία ρωτήθηκε, γιατί ακολουθεί αυτή την πρακτική, αρνήθηκε να απαντήσει χωρίς την παραμικρή κριτική.
Προσπαθώντας να....

Σου λένε, είσαι Ρατσιστής




Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να δεχτώ να συνευρίσκομαι πλάι πλάι με ανθρώπους οι οποίοι μπορεί να βλέπουν το παιδί σαν σεξουαλικό παιχνίδι
Γιατί θα πρέπει να είμαι ευγενικός και να έχω κατανόηση σε ανθρώπους που κοιτάζουν το σκυλί μου και θέλουν να το φάνε …

Γιατί θα πρέπει να έχω το αίσθημα της βοήθειας σε ανθρώπους, που η πίστη τους με θέλει αποκεφαλισμένο, με το κεφάλι μου καρφωμένο σ' ένα κοντάρι ….

Κατανοώ ότι η πολυπολιτισμικότητα είναι ένα από τα καλύτερα κόλπα για να δημιουργηθεί χάος μέσα σε μια κοινωνία, κατανοώ ότι η τάξη μέσα στο χάος είναι ο τρόπος που μπορούν να επιβιώσουν οι επικυρίαρχοι μου, αλλά όσο παραμένω κρυμμένος πίσω από....

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΗΤΤΕΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΓΩΝΑΣ

Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ! ΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ!
Άρθρο στην εφημερίδα «Χρυσή Αυγή«

Κάθε αγωνιστής της Ιδέας μας, κάθε μαχόμενος πολιτικός στρατιώτης οφείλει να βλέπει τα πράγματα πέρα από την εφήμερη πολιτική καθημερινότητα, που οδηγεί σε πρόσκαιρους ενθουσιασμούς και απογοητεύσεις, που απομακρύνουν την Βούληση από τον τελικό σκοπό. Εάν κάποιοι απορούν γιατί είμαστε αυτοί που είμαστε και γιατί μας πολεμούν όπως μας πολεμούν και γιατί κάποιους δεν τους πολεμούν, τότε πολύ απλά δεν ξέρουν ούτε τι πιστεύουν, ούτε τι υπερασπίζονται. Ας προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε ιστορικά την εποχή μας και μέσα από αυτή την προσέγγιση ας καθορίσουμε το στίγμα και τον σκοπό μας.
Ας θυμηθούμε ότι επάνω στα υλικά, ηθικά και πνευματικά ερείπια της Ευρώπης που βρέθηκε σχισμένη στα δύο από το.....