Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Αυγούστου 27, 2016

Η Χρυσή Αυγή εμπνέει το Χόλιγουντ... Ο Μάιναδρος και οι Χρυσαυγίτες στη νέα ταινία του Ματ Ντέιμον ΒΙΝΤΕΟ

Τις ημέρες αυτές κυκλοφορεί στους κινηματογράφους μία νέα χολιγουντιανή παραγωγή, το τρέιλερ της οποίας μας άφησε άναυδους. Ο πρωταγωνιστής βρίσκεται στην πλατεία Συντάγματος ανάμεσα σε διαδηλωτές με ελληνικές σημαίες και μαυροκόκκινους μαίανδρους!
Όπως είδαμε στο ολιγόλεπτο βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, ο γνωστός υπερ-κατάσκοπος Τζέισον Μπορν (Ματ Ντέιμον) έρχεται στην Αθήνα για μία επικίνδυνη αποστολή και μπλέκεται σε μία κατάσταση χάους, όπου χιλιάδες εξαγριωμένοι εθνικιστές διαδηλωτές έχουν περικυκλώσει τη βουλή και συγκρούονται με τα ΜΑΤ.

Οι εικόνες είναι τόσο καλά....

ΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΓΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ… ΜΠΟΥΡΚΙΝΙ

Το ανώτατο διοικητικό δικαστήριο της Γαλλίας αποφάσισε την προσωρινή άρση της απαγόρευσης του ολόσωμου μαγιό μπουρκίνι στο τουριστικό θέρετρο Βιλνέβ Λουμπέ, ανοίγοντας το δρόμο για την ακύρωση των αποφάσεων απαγόρευσης και στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας.

Το Συμβούλιο της Επικρατείας της Γαλλίας εξέδωσε τη σχετική προσωρινή απόφαση μετά από αίτημα της «αλληλέγγυας»...

«ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ»: ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ

katatheseis10
Πριν ακόμα μπει το καλοκαίρι, ακούγαμε ότι βασική επιδίωξη της συγκυβέρνησης για το προσεχές διάστημα είναι η επιστροφή των καταθέσεων –όσων είχαν καταθέσεις- στις τράπεζες, που θα σημάνει την «επιστροφή στην κανονικότητα».
Αλλά, και σ’ αυτή την περίπτωση απεδείχθη ότι οι συγκυβερνώντες είχαν… αυταπάτες. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδας για τον Ιούλιο, οι καταθέσεις… μειώθηκαν αντί να αυξηθούν.
Πιο συγκεκριμένα, οι καταθέσεις νοικοκυριών και επιχειρήσεων μειώθηκαν τον Ιούλιο στα 122,579 δισ. ευρώ από 122,743 δισ. ευρώ τον Ιούνιο. Εις ότι αφορά τα...

Τρία στα 10 Ελληνόπουλα εκτός της δωρεάν φιλοξενίας σε βρεφονηπιακούς σταθμούς - Κονδύλια υπάρχουν μόνο για λαθρομετανάστες!


Τρία στα 10 Ελληνόπουλα εκτός της δωρεάν φιλοξενίας σε βρεφονηπιακούς σταθμούς - Κονδύλια υπάρχουν μόνο για λαθρομετανάστες!

Σε μια περίοδο κατά την οποία η οικονομική κρίση, αλλά και η κρίση αξιών και ιδανικών καταβαραθρώνουν την ελληνική κοινωνία, τα παιδιά αποτελούν τα μεγαλύτερα θύματα, χωρίς μάλιστα να έχουν το παραμικρό μερίδιο ευθύνης.
Το γεγονός λοιπόν ότι περίπου 3 στα 10 παιδιά θα αποκλειστούν από την δωρεάν φιλοξενία σε βρεφονηπιακούς σταθμούς, είναι τουλάχιστον δείγμα πολιτικής αναλγησίας εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ. Πιο συγκεκριμένα, με την κατάσταση να χειροτερεύει συνεχώς, έχουν αυξηθεί οι αιτήσεις των ελληνικών οικογενειών που ζητούν την φύλαξη των μικρών παιδιών σε βρεφονηπιακούς σταθμούς, κυρίως δε στην Πελοπόννησο (25,9%), την Ήπειρο (κατά 16,9%) και την Θεσσαλία(14,6%).
Πρόκειται για...

ΟΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε. – ΜΑ ΚΑΛΑ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΓΙΑ ΤΗ… ΛΥΚΟΣΥΜΜΑΧΙΑ;

81_newsorama.gr_2015-11-9 (1)
Το παρών στην σύνοδο των Ευρωπαίων σοσιαλιστών στο Παρίσι έδωσε ο σοσιαλιστής πρωθυπουργός της Πορτογαλίας, Αντόνιο Κόστα, που ηγείται κυβέρνησης «Λαϊκού Μετώπου», τύπου ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ (με τα ελληνικά δεδομένα), όπου εξύμνησε την Ευρωπαϊκή Ένωση:

«Όπως συνέβη εδώ και 50 χρόνια, με την Ευρώπη μπορεί να έχουμε καλύτερες λύσεις για κάθε μία από αυτές τις απειλές. Χωρίς την Ευρώπη όλοι θα είμαστε πιο αδύναμοι για να αντιμετωπίσουμε αυτές τις προκλήσεις. Η Ευρώπη πρέπει να....

Η καταστροφή της Σμύρνης


Η καταστροφή της Σμύρνης

Γράφει ο Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς

Μία από τις πιο θλιβερές επετείους της νεώτερης Ελληνικής Ιστορίας είναι αυτή της κατάρρευσης του μικρασιατικού μετώπου που οδήγησε στην στρατιωτική ήττα και συντριβή αλλά και τον ξεριζωμό εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων από την μικρασιατική γη. Τα ιστορικά γεγονότα του Αυγούστου - Σεπτεμβρίου του 1922 έχουν καταγραφεί στο σύνολό τους με τον τίτλο «Μικρασιατική καταστροφή». Η ήττα του 1922 μπορεί να συγκριθεί με αυτήν του 1453 και να θεωρηθεί ως μεγαλυτέρα γιατί μ’ αυτήν ξεριζώθηκε η από χιλιάδων ετών ελληνική παρουσία στην Ιωνική γη. Παρ’ όλο που....