Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 28, 2016

H εποποιία του Εθνικού Στρατού στο Γράμμο και στο Βίτσι


H εποποιία του Εθνικού Στρατού στο Γράμμο και στο Βίτσι

Φέτος συμπληρώνονται 67 χρόνια από τη νίκη του Ελληνικού Εθνικού Στρατού επί των κομμουνιστο-συμμοριτών στα πεδία των μαχών στο Γράμμο και στο Βίτσι. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τιμούμε τη μνήμη των πεσόντων ηρώων του Ελληνικού Στρατού στις μάχες του 1949.
Το ιστορικό της εποποιίας του Εθνικού Στρατού
Η μάχη στο Γράμμο και το Βίτσι σήμανε (ευτυχώς νικητήρια για τον Εθνικό Στρατό) το τέλος μιας μαύρης σελίδας της Ελληνικής μας Ιστορίας τον Συμμοριτοπόλεμο. Έναν πόλεμο για τον οποίον τα σχολικά βιβλία δεν γράφουν τίποτε ή σχεδόν τίποτε. Στο βιβλίο Ιστορίας της Γ΄ Γυμνασίου, το αφιέρωμα είναι δισέλιδο και μάλιστα με φωτογραφία του Νίκου Ζαχαριάδη, οπότε καταλαβαίνετε για τι αφιέρωμα μιλάμε. Κατά τα άλλα, στο μόνο που συμφωνούμε με αυτά τα γελοία βιβλία είναι ότι....

ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ

14112090_10210159411924528_1865780862_n
Η εγκληματικότητα στην χώρα μας συνεχίζει την σταθερή μεταπολιτευτική της άνοδο σε κάθε τομέα. Με τις ροές λαθρομεταναστών σίγουρα θα αυξηθεί κατά πολύ στις πόλεις τα επόμενα χρόνια. Προερχόμενοι από χώρες με πολύ μεγαλύτερα ποσοστά, τελείως διαφορετικές νοοτροπίες και διψασμένοι για γρήγορο χρήμα, οι εισβολείς θα εκμεταλλευτούν όσο μπορούνε το ανοιχτοχέρικο αριστερό δημόσιο, επιβαρύνοντας το και έξω στους δρόμους, θα δούμε να μετατρέπονται και άλλες ωραίες γειτονιές του κέντρου των Αθηνών σε γκέτο.
Και επειδή οι προοδευτικοί θα....

ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ!

trampklinton_506977380

Όλα παίζονται στις αμερικανικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου, παρά την αναφανδόν υποστήριξη του αμερικανικού πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου, αλλά και του πανίσχυρου σιωνιστικού λόμπι στην Κλίντον.
Έτσι, κατά 7 εκατοστιαίες μονάδες μειώθηκε τις τελευταίες ημέρες το προβάδισμα της Κλίντον, μεταξύ των πιθανών ψηφοφόρων έναντι του αντιπάλου της των Ρεπουμπλικανών, Ντόναλντ Τραμπ, σε κυλιόμενη δημοσκόπηση της εταιρείας Ipsos για λογαριασμό του πρακτορείου Reuters! Η έρευνα αυτή, η οποία διεξήχθη από τις 22 ως τις 25 Αυγούστου σε δείγμα 1.154 ψηφοφόρων,, βρήκε ότι....