Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 03, 2016

Ο βίος και η πολιτεία του κόκκινου εργολάβου, νυν καναλάρχη και διαδόχου του Μπόμπολα, Χ. Καλογρίτσα

Γράφει ο Αντίοχος

Ο κομμουνιστής Χρήστος Καλογρίτσας πήρε τη δεύτερη άδεια που δημοπρατήθηκε και έτσι μπαίνει ως καναλάρχης πλέον στον… θαυμαστό τηλεοπτικό κόσμο της χώρας.

Ο λεγάμενος έγινε γνωστός το 1986, όταν έγινε βασικός μέτοχος της φυλλάδας «Πρώτη», που εξέδωσε το ΚΚΕ ως «Δούρειο Ίππο» για διείσδυση στο χώρο της «κεντροαριστεράς». Ήταν κουμπάρος του Φλωράκη και πιθανότατα επαγγελματικό στέλεχος του ΚΚΕ, αλλιώς δεν εξηγείται η εμπιστοσύνη που του έδειξαν.

Ο κομμουνιστής Καλογρίτσας είναι… μανούλα στις –κατάλληλες- κουμπαριές. Εκτός από τον Φλωράκη, έγινε (μέσω του γιου του, Ιωάννη –Βλαδίμηρου, το δεύτερο όνομα προς τιμήν του Λένιν…) κουμπάρος με τον Καμμένο (τον οποίο πάντρεψε στον δεύτερο γάμο του και βάφτισε τα δύο παιδιά που απέκτησε με τη δεύτερη σύζυγό του…) και με τον νυν υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη.

Εκτός από τον χώρο του τύπου, ο κομμουνιστής Καλογρίτσας ασχολείται τα τελευταία 30 χρόνια και με τις μεγαλοεργολαβίες, ως ιδιοκτήτης...

Οι Εθνικιστές τιμούν τον Βασιλέα Λεωνίδα και τους Ηρωικούς πολεμιστές των Θερμοπυλών - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ


Χιλιάδες Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες τιμούν για ακόμη μια χρονιά την Μνήμη των Αθάνατων Σπαρτιατών που έπεσαν ηρωικά στις Θερμοπύλες υπέρ βωμών και εστιών.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ...

Πού θα πάνε τα έσοδα από τις τηλεοπτικές άδειες;

Χθες ο πρόεδρος του Σύριζα έδωσε ακόμα ένα προπαγανδιστικό σόου σχετικά με έσοδα που αποκόμισε το Δημόσιο από την δημοπρασία των 4 πανελλαδικών αδειών και το νέο τηλεοπτικό τοπίο. Τα 246 εκατ. ευρώ που μπήκαν στα κρατικά ταμεία από το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες θα δοθούν στις "ευπαθείς" ομάδες που τα έχουν ανάγκη, δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Κατά τα εγκαίνια του πρώτου τμήματος  της Ολυμπίας Οδού (Κορίνθου - Πάτρας), ο Τσίπρας δεσμεύτηκε ότι και το τελευταίο ευρώ από τα 246 εκατ. ευρώ που μπήκαν στα κρατικά ταμεία θα δοθούν στις "ευπαθείς ομάδες" που τα έχουν ανάγκη. Σημείωσε ότι αναλυτικές ανακοινώσεις θα γίνουν στη ΔΕΘ αναφορικά με αυτές τις έκτακτες δράσεις για τη στήριξη "ευπαθών ομάδων".

Αλήθεια τι εννοεί ο αριστερός λαοπλάνος λέγοντας "ευπαθείς ομάδες"; Αν ο νους σας πάει...

Πήρε προβάδισμα ο Τραμπ στις δημοσκοπήσεις! Καταρρέει η Κλίντον παρά την απεγνωσμένη στήριξη του σιωνιστικού λόμπυ


Nέο σοκ στο στρατόπεδο των Δημοκρατικών προκαλεί νέα δημοσκόπηση: Ο Ντόναλντ Τραμπ, ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, ξεπέρασε κατά μία ποσοστιαία μονάδα την αντίπαλό του, Χ.Κλίντον, σε πρόσφατη μέτρηση της εταιρείας Ipsos για λογαριασμό του πρακτορείου ειδήσεων Ρόιτερς.

Σύμφωνα με την έρευνα, που διεξήχθη από τις 26 Αυγούστου έως την 1η Σεπτεμβρίου, το 40% των...

ΟΙ… ΜΑΣΤΙΧΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΧΙΟΥ

Ένα νέο εποχιακό… επάγγελμα εμφανίστηκε τον τελευταίο καιρό στην Χίο, εξ’ αιτίας των κλοπών και λεηλασιών (και) των αγροτικών καλλιεργειών – από ποιους άραγε; Είναι αυτό του… μαστιχοφύλακα!  

Έτσι, μετά την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων κλοπών στις μαστιχοκαλλιέργειες, σε πολλά χωριά έχουν οργανωθεί εθελοντικές ομάδες που τις νύχτες κάνουν περιπολίες στις αγροτικές περιοχές.

Ειδικά από τα μέσα Αυγούστου μέχρι και τον Σεπτέμβριο που είναι η εποχή του μαζέματος της μαστίχας σε πολλά χωριά...