Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 14, 2016

Αυταρχική αντίδραση Φίλη στην αντίσταση των γονέων στο Ωραιόκαστρο ΒΙΝΤΕΟ

Φίλης στον ΣΚΑΙ:

"Έχει το δημοκρατικό δικαίωμα μια γειτονιά ή ένα σχολείο να πει δεν θέλω να έρθουν εδώ ξένοι; Όχι δεν το έχει"!

Δείτε το βίντεο...

Η ηρωική αντίσταση των συλλόγων γονέων Ωραιοκάστρου προκαλεί αναστάτωση στο καθεστώς ΒΙΝΤΕΟ


Δυο Σύλλογοι Γονέων δυο δημοτικών σχολείων στο Ωραιόκαστρο δήλωσαν ευθαρσώς και με το δικαίωμα που τους δίνει η ιδιότητα του ελεύθερου Έλληνα Πολίτη, ότι δεν επιθυμούν τα παιδιά τους να καθίσουν στα ίδια θρανία με παιδιά λαθρομεταναστών, ειδάλλως θα προχωρήσουν σε καταλήψεις των σχολικών κτηρίων.

Η δήλωση αυτή, όπως ήταν επόμενο ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στους κύκλους και τις οργανώσεις των εθνομηδενιστών και μισελλήνων που πρεσβεύουν το δόγμα ενός...

ΟΙ ΛΑΪΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΣΠΑΝΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Η απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στα Μόρια της Λέσβου, οδήγησε τους κατοίκους να αψηφήσουν την κόκκινη τρομοκρατία των επί χρήμασι αριστερών λακέδων του Σόρος και της Νέας Τάξης Πραγμάτων και να ζητήσουν να φύγουν τα «προσφυγάκια».

Σύμφωνα, λοιπόν, με απόφαση του τοπικού συμβουλίου, ανακοινώθηκαν τα εξής:
«Δεν μπορεί ένα χωριό να «σηκώνει» το βάρος του προσφυγικού ζητήματος του νησιού, με 5.000 εγκλωβισμένους και αγανακτισμένους ανθρώπους, οι οποίοι δικαίως διαμαρτύρονται. Όμως και ο κόσμος εδώ δεν αντέχει άλλο.

Πριν λίγους μήνες τα απανωτά κρούσματα διαρρήξεων σε σπίτια και οι ζημιές στα κτήματα προκάλεσαν την επεισοδιακή λαϊκή συνέλευση κατά την οποία...

Νίκος Μιχαλολιάκος στον Πρόεδρο της Κυπριακής Βουλής: “Η Κύπρος δεν κείται μακράν!” ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ένα εύγε στον Μιχαλολιάκο για την συμβολική κίνηση!

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Βουλής, Δημήτρη Συλλούρη. Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπο Τύπου, Ηλία Κασιδιάρη είχε εκτενή συζήτηση με τον κ. Συλλούρη για τα εθνικά θέματα.

Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος δώρισε στον Πρόεδρο της Κυπριακής Βουλής ένα αντίγραφο μια αθηναϊκής τριήρους και αντίστοιχα ο κ. Συλλούρης μας δώρισε...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ! ΚΑΙ Ο ΗΜΙΘΕΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΗΤΑΝ… NAZI!

Γράφει ο Αντίοχος

Ένα εξαιρετικό ψηφιδωτό με τους άθλους του Ηρακλή, αποκάλυψε η αρχαιολογική σκαπάνη σε κτίριο στη Λάρνακα, στην περιοχή του αρχαίου Κιτίου.

Η ανασκαφή έφτασε στα 30 – 40 μέτρα κατά μήκος της οδού Αγίου Νεοφύτου και σε πλάτος 3 – 5 μέτρα. Βεβαίως, ακόμα η ανακάλυψη είναι στην αρχή (στα μέχρι τώρα ευρήματα απεικονίζονται οι 5 άθλοι) και θα πρέπει να περιμένουμε αρκετούς μήνες για να αποκαλυφθεί το ψηφιδωτό στο σύνολό του.

Ωστόσο, εξ’ αρχής φάνηκε ότι κάτι… δεν πήγαινε καλά με τον μυθικό ήρωα και οι… υποψιασμένοι επιβεβαιώθηκαν πλήρως. Ένας… παλιοναζιστής, λοιπόν, ήταν ο Ηρακλής, όπως φαίνεται από τα…