Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 23, 2016

Παρέμβαση Έλληνα πολίτη υπέρ Χρυσής Αυγής στην εκπομπή του Γιώργου Γεωργίου στον Real Fm ΗΧΗΤΙΚΟ

Εγκεφαλικά προκάλεσε χθες το απόγευμα η τηλεφωνική παρέμβαση πολίτη υπέρ της Χρυσής Αυγής στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm. Συγκεκριμένα, ο Χρήστος από την Νέα Ιωνία μίλησε ζωντανά στην αθλητική εκπομπή του Γιώργου Γεωργίου και στηλίτευσε την στάση του σταθμού να επιτρέπει σε κάθε συκοφάντη να λασπολογεί εναντίον της Χρυσής Αυγής δίχως αντίλογο.

Όπως είπε χαρακτηριστικά κανείς δεν έχει δικαίωμα να υποβαθμίζει και να συκοφαντεί ένα κόμμα, το οποίο είναι η τρίτη πολιτική δύναμη και στηρίζεται από εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες!

Σημείωσε ακόμη ότι οι "νεοναζί" της Χρυσής Αυγής είναι οι μόνοι που αντιστέκονται στα Μνημόνια και το ξεπούλημα, εν αντιθέσει με τα υπόλοιπα κόμματα του "συνταγματικού τόξου" που χαρίζουν την Πατρίδα μας σε τοκογλύφους και λαθρομετανάστες.

Ακούστε το ηχητικό...

Κόλαση στη Χίο: Συνεχή επεισόδια, πετροπόλεμος και άγριο ξύλο μεταξύ λαθρομεταναστών στην Σούδα της Χίου - 2 ΒΙΝΤΕΟ

Βίαια επεισόδια ξέσπασαν χθες τα μεσάνυχτα στο κέντρο λαθρομεταναστών στην Σούδα της Χίου, όπου ομάδες αλλοδαπών κρατώντας σίδερα και ξύλα στα χέρια άρχισαν να συμπλέκονται μεταξύ τους.

Τα χτυπήματά τους ήταν δολοφονικά, χωρίς κανένα σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή και υπήρξαν πολλοί τραυματίες, ενώ οι κάτοικοι της περιοχής είναι ανάστατοι αφού έζησαν άλλη μια νύχτα τρόμου. Οι Αλγερινοί υπό την επήρεια αλκοόλ ξεκίνησαν να πετάνε πέτρες και να σπάνε με καδρόνια...

Η φρικτή καθημερινότητα στην Παλαιστίνη

Ένα από τα πολλά περιστατικά άσκοπης βίας εναντίον άοπλων Παλαιστινίων από ισραηλινούς στρατιώτες κατέγραψε τυχαία ο φακός του Reuters στην Χεβρώνα. Σύμφωνα με την εκδοχή του σιωνιστικού στρατού, οι στρατιώτες επιχείρησαν να κάνουν σωματικό έλεγχο στον διερχόμενο Παλαιστίνιο. Εκείνος, σύμφωνα πάντα με την εκδοχή του στρατού αρνήθηκε. Και οι «γενναίοι» σιωνιστές τον...

Θρησκεία και Έθνος πρώτα στα σχολικά βιβλία της Τουρκίας, στην Ελλάδα γιατί όχι;

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Την πλήρη αναμόρφωση από φέτος των βιβλίων στα τουρκικά σχολεία ανήγγειλε ο υπουργός Παιδείας της Τουρκίας, Yusuf Tekin, στα οποία θα δίνεται μεγάλη έμφαση στην διδασκαλία των θρησκευτικών και επί τη ευκαιρία της κατάργησης των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων του Φετουλάχ Γκιουλέν, αλλά και στην εμπέδωση της εθνικής συνείδησης στην τουρκική νεολαία, στοιχείο απαραίτητο για την ύπαρξη της Τουρκίας.

Χαρακτηριστικό είναι πως τα καινούργια σχολικά βιβλία που τυπώθηκαν φέτος και θα αργήσουν για μια εβδομάδα να διανεμηθούν στα τουρκικά σχολεία,  θα δίνουν την σωστή θρησκευτική εκπαίδευση με ιδιαίτερη έμφαση...